Author |
Message |
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun May 02, 2010 8:26 am |
|
Belki biraz burada da tartissak iyi olacak... : ) ) ) ) Biraz olayin yonunu degistirmis olabilirim. Ama simdi ne olabilir.... Ben kizin yerinde olsam eski erkek arkadasimin boyle bir teklifini ( caktirmadan Paris'e goturmeyi teklif ediyor sonucta ) kabul etmezdim... Sonucta ayrilmissin... Neyse bir seyler yazayim. |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun May 02, 2010 8:39 am |
|
Tamam ama kız hipi bi kere, ve hiçbir hipi Paris'i kaçırmaz! |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 02, 2010 8:45 am |
|
Bi dakka ya! Bu kızın aylar sonra çat kapı gelmesi ve heykelciÄ?imi unutmuÅ?um demesi bir tek bana mı tuhaf geliyor acaba? |
|
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Sun May 02, 2010 8:47 am |
|
Ben yazmayı planlıyordum ama araya o kızı soktunuz, ben de direk soÄ?udum kusura bakmayın |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun May 02, 2010 8:48 am |
|
Eeee kardes.. Kulaktan Kulaga bolumunun iste en sinir bozucu yani... Ocakbasi oykulerinden farkli olarak oyku her yone ilerleyebilir. Yani parsomen yemek tarifi falan bile cikabilir ileride.. : ) ) )
Hitit hiyerogliflerinde yemek tarifleri de yaziyormus diye okumustum. |
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 02, 2010 8:50 am |
|
catboy wrote: |
Ben yazmayı planlıyordum ama araya o kızı soktunuz, ben de direk soÄ?udum kusura bakmayın |
Ã?ldür kızı madem soÄ?udunsa hahaha! Artemis öldürdü mesela profesörü ama Axel'i öldürmeyin bari arkadaÅ?lar o baÅ? kahraman. Ama isterseniz edit ile adını deÄ?iÅ?tirebiliriz Ben koymuÅ?tum sanırım, ne düÅ?ündüysem! Axe-l |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun May 02, 2010 8:53 am |
|
Vallahi bassin Adnan evi kapsin gotursun... Heykeli de dusurmus olsun kiz... Aha kiz gider heykel kalir daha ne... Dayiyi da bulur artik Axel kendi basina... : ) ) |
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun May 02, 2010 9:03 am |
|
Bence kız Axella gelsin, Paris sonuçta, aÅ?k maÅ?k olur aralarında. Bir de ben Å?ey düÅ?ündüm, uçakla gidemesinler. Hava sisli falan olur, ne bileyim. Uzun bir tren yolculuÄ?u, sonra trendeki katil |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun May 02, 2010 9:08 am |
|
Vallahi en son ben yazdim, olay benim denetimimden cikti... Ben her turlu hikayeye varim. Eskiden ilkokulda oynardik bu oyunu, hikayenin gidisatini hep degistirirdim. : ) ) ) |
|
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Sun May 02, 2010 9:10 am |
|
Pek bir arkeoloji temalı öykü düÅ?ünmüyorsunuz desenize? |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun May 02, 2010 9:12 am |
|
Ben arkeoloji temasinda tutmaya calistim... Ama tema sonucta yazanlara bagli... Her yone donebilir. Hicbir kural yok... |
|
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sun May 02, 2010 10:25 am |
|
Olaya biraz ilginçlik katmaya çalıÅ?tım.
Fırsat buldukça da karakterlere biraz daha Å?ekil vermek hoÅ?uma gidiyor. karakter özellikleriyle ilgili ayrıntılar veriyorum. Arada siz de yapın eÄ?lenceli bence. Yoksa psikolojik yapılarını ben belirlemiyim hep.
Aslında genel bir gidiÅ?at görünse bile hikaye çok deÄ?iÅ?ik yerlere kayabilir gibi görünüyor. Daha Adnan'ın nasıl biri olduÄ?u bile belli deÄ?il. Her Å?eyi deÄ?iÅ?tirebilir. Å?imdi çok fazla Å?ey de yazmayıp hikayeye saklayayım fikirleri.
Güzel gördüÄ?ünüz bir deÄ?iÅ?iklik varsa radikal de olsa çekinmeyin bence. Yapın gitsin. BeklemediÄ?in bir yere gelmiÅ?ken hikayeyi toplamak daha eÄ?lenceli deÄ?il mi ? |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun May 02, 2010 11:56 pm |
|
Ben biraz size bırakayım. Bana kalsa Adnanı hemen sokacaktım eve... |
|
|
Back to top |
|
|
Artemis Entreri
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 03, 2010 12:20 am |
|
Soksana abi kimse karıÅ?mıyor
Bu iÅ?in güzelliÄ?i burada deÄ?il mi zaten? |
_________________ Been there. Seen that. Got the scars. |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 03, 2010 12:22 am |
|
Yok yav... O kadar hızlı her Å?ey deÄ?iÅ?mesin. Ben yazdım mı, hikayeye nereye gider bilmiyorum. |
|
|
Back to top |
|
|
|
|