Author |
Message |
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Sun May 02, 2010 11:12 pm |
|
Hristiyanlık inancına göre dört atlı Kıyamet'ten önce gelecek, ama oradaki sıralanıÅ?ına göre: Fetih (Hz. Ä°sa'dır aynı zamanda) - SavaÅ? - Açlık - Ã?lüm!
Ama asıl mitolojisinde düzenleniÅ?i: SavaÅ? - Açlık - Hastalık - Ã?lüm!
Dini referanslardan ziyade asıl dört atlı mitolojisi bana daha cazip gelmiÅ?tir hep ve sırası da daha doÄ?ru geliyor.
Bakalım bu öyküyü sevecek misin? Ä°stediÄ?iniz gibi devam edebilirsiniz... |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun May 02, 2010 11:48 pm |
|
Hikayeyi biraz deÄ?iÅ?ik bir noktaya çektim. Umarım beÄ?enirsiniz. SavaÅ? çıkarsa ben kadınları tutuyorum bu arada.. : ) ) |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 03, 2010 2:26 am |
|
Bende biraz milli duygulara çektim ama gaye hoÅ? güzel fikir catboy eÄ?lenceli hoÅ? fikirler çıkacak diye umuyorum |
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 03, 2010 4:10 am |
|
Ben bir Å?ey deneyeceÄ?im Aegron... : ) ) )
Eh sen yazdın Å?imdi bana da yazma hakkı doÄ?du deÄ?il mi ama... |
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 03, 2010 4:24 am |
|
ArkadaÅ?lar Kerem Usta yapsa yapsa makarna yapar ama eh biraz abarttım izninizle... |
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 03, 2010 4:29 am |
|
.
Ã?ok fantastik olmuÅ? gerçekten.
. |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 03, 2010 4:31 am |
|
Ya arkadaÅ?lar ama yalan mı? Kadınlar olmasa açlık ve hastalık ikisinin de özel bir çaba harcamasına gerek yok bizim için... Gerçi düzenli ve iyi yemek yapan erkekler var az da olsa haklarını yemeyeyim. Yine de biz üniversitede okuyan arkadaÅ?lar olarak buluÅ?tuÄ?umuzda yemek yapıp getiren bir kız arkadaÅ?ımız oldu mu çok daha iÅ?tahla yiyiyorduk... |
|
|
Back to top |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 03, 2010 4:40 am |
|
yazdım ama umarım bozmamıÅ?ımdır |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Mon May 03, 2010 4:42 am |
|
Ha ha bence Ã?lüm bile Å?u anda yaÅ?anan olaylara kıs kıs gülüyordur, SavaÅ? bile beklememiÅ?tir böyle bir savaÅ? çıkacaÄ?ını |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 03, 2010 4:42 am |
|
Yok Illyra güzel yazmıÅ?sın vallahi... Ama karnımızı nasıl doyuralım. Yemek yapan kalmadı ki. Kerem Ustanın iskenderine kaldı tüm erkekler... |
|
|
Back to top |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 03, 2010 4:44 am |
|
erkeklerin iÃ…?i zor ya burda
teÅ?ekkür ederim, bozacaÄ?ım diye korkuyordum ben de... |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 03, 2010 4:48 am |
|
Benim aklıma yurtdıÅ?ında yardım almayı denemeleri geldi. Ama kadın dayanıÅ?ması tüm Dünyaya yayılırsa bu yol da tıkanır.... Neyse bakalım diÄ?er arkadaÅ?ların aklında belki fikirler vardır, onlara bırakayım bir sürelik ben de... : ) ) ) ) |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 03, 2010 6:32 am |
|
Eeee arkadaÅ?lar kritik bir noktada bıraktım. ODTÃ?nün altında cidden tünellerin olduÄ?u efsanesi vardır. Ama onu çok fazla kullanmadım. Ama erkekler açısından güçlerini farklı mutfaklarda bölmek ODTÃ?de aptalca oldu.... Bir de üstüne bariyer kurmaları...
Merak ettim bu arada kadınları tuttuÄ?um çok mu belli oluyor.. : ) ) ) ) |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 03, 2010 6:53 am |
|
Bayaaa...
Bakalım bende ortaya birÅ?eyler attım bundan ne tür ilginç birÅ?ey çıkarabileceksiniz merak ediyorum doÄ?rusu |
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
|
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Mon May 03, 2010 6:54 am |
|
Yalnız uyarayım, herkes deÄ?iÅ?tirebilir sonuçta öyküyü. Ã?oÄ?unluk kadınlar-erkekler savaÅ?ı Å?eklinde düÅ?ünse de ben konuyu baÅ?ka yerlere çekebilirim, çünkü hiç beÄ?enmedim bunu diyeyim, ama herkes istediÄ?ini yazabilir ne de olsa |
|
|
Back to top |
|
|
|
|