Author |
Message |
Starfell
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Apr 24, 2009 5:20 am |
|
Yahu merak ettim açıkcası. Engin bilgilerinize danıÅ?ıyım dedim.
Bu litch king nası olunuyomuÅ? efenim? Sıradan bir savaÅ?çı litch king olabilir mi ? Litch king kara büyümü kullanır ? Nedir bu litch king bir anlatırsanız sevinirim. |
|
|
Back to top |
|
|
Lord_Feanor
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Apr 24, 2009 5:23 am |
|
lich king mi witch king mi!!? yoksa bu yeni mi? |
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm |
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Apr 24, 2009 7:12 am |
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri Apr 24, 2009 7:22 am |
|
Bir oyunda lich olmak zevkli olabilirdi kanımca. Herkesle "mortal" diye dalga geçerdim (Tabii sonra DM sırf gıcıklıÄ?ına benden daha üstün yaratıklarla karÅ?ılaÅ?tırırdı) |
|
|
barabus
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Apr 18, 2010 9:08 am |
|
olur olur , ben burda tanrı rolünü oynayana gördümdü hiç birÅ?ey Å?aÅ?ırtmaz beni , azimle taÅ?ı bile delmek mümkün , nasıl yapacaÄ?ında sana kalmıÅ? |
|
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 06, 2010 3:45 am |
|
Starfell wrote: |
Yahu merak ettim açıkcası. Engin bilgilerinize danıÅ?ıyım dedim.
Bu litch king nası olunuyomuÅ? efenim? Sıradan bir savaÅ?çı litch king olabilir mi ? Litch king kara büyümü kullanır ? Nedir bu litch king bir anlatırsanız sevinirim. |
savaÅ?çılar lich olamaz, lich olmak büyücülerin, kendini sanatta geliÅ?tirme sevdasıyla uyku, yemek yemek ve diÄ?er çeÅ?itli uÄ?raÅ?lardan kurtarmak için yaptıÄ?ı bir ritüeldir. Lichler tamamen büyülü yaratıklardır ve diÄ?er undeadlere göre çok daha üstünlerdir. Hayatları boyunca öÄ?rendikleri bütün büyüleri ezberleme ihtiyacı olmadan kullanabilirler, zekalarını hiç bir eksik olmadan kullanabilirler ve lich olana kadar geçirdikleri süre ve öÄ?rendikleri sanat güçleri onları undead olmanın üstün gücüylede birleÅ?tirdiÄ?inde lich ejderhalar için bile oldukça tehlikeli olan bir yaratık olurlar. Lichler daimi bir bilgi edinme ihtiyacı içerisinde olan yaratıklardır, bazı lichler belli bölgelere muhafızlık yapmak için kendilerini yarattılarsada asıl amaçları bütün herÅ?eyi öÄ?renmektir. Bilgi konusunda yeterli bir seviyeye ulaÅ?an lichler çeÅ?itli ritüellerden sonra demi-lich olurlar ve neredeyse yok edilmez bir hale gelirler. |
|
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Tue May 25, 2010 9:54 pm |
|
Lich king den kasıt wow daki lich king olsa gerek. Zaten warcraft 3+exp. oynarken anlatıyor onu. Arthas frostmourn ile ölmeden deathknight oluyor sonrada zaten var olan lich kingle birleÅ?ip tek oluyorlar. |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Tue May 25, 2010 10:06 pm |
|
|
Back to top |