Author |
Message |
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 03, 2010 11:52 am |
|
Eh arkadaÅ?lar epey ortada bıraktım. Her yöne çekilebilir. |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri May 07, 2010 3:40 am |
|
Biraz hareketlendirmeye calistim. Hem Axel ne zamandir tuhaf tuhaf davraniyordu di mi ama? |
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri May 07, 2010 5:06 am |
|
.
Vaay, Adanalı Adnan devreye girdi ha sonunda! Hem de ne giriÅ?, direk bir kroÅ?e çıkarttı, "poliiiisss!" ArkadaÅ?ım bu Türkler ne kadar kavgacı yahu!" Dakka 1 gol 1
. |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri May 07, 2010 5:56 am |
|
Yapar yav Adnan im benim. Oyle Ingiliz Axel falan basa cikabilir mi Adnanla... Hele bir de kiz arkadasinin kolundan tutuyor Axel.. Bu arada baska milletlerden d karakter sokabiliriz. Faad, Jose, Chiang gibi karakterler de guzel olabilir.
Bu arada izninizle sifrenin bir parca olsun cozulmesi icin bir adim attim. Gerci hikayedeki karakterler cozmuyor ama en azindan biz okuyucular biraz cozmus oluruz.
Cok sakli kalan sifreyi cozme sevkimizi kaybederiz sonra di mi? : ) ) ) |
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri May 07, 2010 6:35 am |
|
.
Benim çok kötü bir tam doksandan golüm olcak zamanı gelince; durun bakalım. Evet, fazla ip ucu vermeyeyim çakozlamasın millet ama bu öykü ve bir baÅ?ka öykü ile ilgili...
Å?unu da tekrar hatırlatalım: burası kulaktan kulaÄ?a bölümü, öykülere mantıksal çerçevede istediÄ?imiz gibi yön verebiliyoruz.
. |
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri May 07, 2010 6:51 am |
|
dwaxer wrote: |
.
Benim çok kötü bir tam doksandan golüm olcak zamanı gelince; durun bakalım. Evet, fazla ip ucu vermeyeyim çakozlamasın millet ama bu öykü ve bir baÅ?ka öykü ile ilgili...
. |
Off vaz geçtim; karıÅ?tırmayayım Å?imdi ortalıÄ?ı.
. |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri May 07, 2010 8:27 am |
|
Bence karistirabilirsin benim acimdan sorun yok... : ) ) ) |
|
|
Back to top |
|
|
Bogus
Site Yazarı
|
Posted:
Fri May 07, 2010 7:38 pm |
|
Firble en son yazdıÄ?ın kısımda sanırım bazı yerlerde Axel ve Adnan'ı karıÅ?tırmıÅ?sın. Bir bak istersen tekrar. |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat May 08, 2010 3:18 am |
|
Gordum duzelttim sanirim. |
|
|
Back to top |
|
|
|
|