Author |
Message |
Sercan
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 06, 2010 4:16 pm |
|
Merhaba FRP World sakinleri ben 17 yaÅ?ındayım ve Frp'ye ilgi duyuyorum elimden geldiÄ?ince Fantastik kitaplar okuyorum ve FRP oyunlarına da katlmak istiyorum fakat daha önce hiç deneyimim yok ne yapmalıyım ? |
|
|
Back to top |
|
|
fmc
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 06, 2010 4:44 pm |
|
öncelikle hoÅ?geldin. ben çok kitap okudum ama oyun sistemlerinde yeniyim. hele hele bu siteyi bulduktan sonra çok Å?ey öÄ?rendim. öÄ?renmeyede devam ediyorum. gerçekten sevdiÄ?im frp ise bu siteye sık sık uÄ?rayacaksın. ortam çok iyi. hemen kaynaÅ?abiliyorsun. ayrıca yardım ederken sana kendini newbie hissettirmiyorlar yani bi aÅ?aÄ?ılama yok. çok baÅ?arılı bir seçim yapmıÅ?sın gelmekle akıllıca bir hareket etmiÅ?sin. benden sana +5xp
iyi eÄ?lenceler... |
_________________ Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben.. |
|
Back to top |
|
|
Sercan
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 06, 2010 4:47 pm |
|
TeÅ?ekkür ederim |
|
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Thu May 06, 2010 7:39 pm |
|
Burada forumda daha önceden yazılmıÅ? Å?eyleri okuyarak bir Å?eyler öÄ?renebilirsin. Merak ettiÄ?in ya da tartıÅ?mak istediÄ?in Å?eylerle ilgili baÅ?lık açabilirsin. Bilen herkes yardımcı olmak isteyecektir.
Benim tavsiyem FRP oyunlarını bir kurallar bütünü olarak görme. Kurallar sisteme özeldir. Genel bir doÄ?ru olmak zorunda deÄ?il. Yani en önemli Å?ey hayal gücünü kısıtlama ve belki de en önemlisi eÄ?lenmene bak =) |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri May 07, 2010 12:13 am |
|
Merak ettiÄ?in bir Å?eyler olursa bana özel mesajla ulaÅ?abilirsin
Saygılarımla... |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 08, 2010 4:22 am |
|
Sercan wrote: |
Merhaba FRP World sakinleri ben 17 yaÅ?ındayım ve Frp'ye ilgi duyuyorum elimden geldiÄ?ince Fantastik kitaplar okuyorum ve FRP oyunlarına da katlmak istiyorum fakat daha önce hiç deneyimim yok ne yapmalıyım ? |
ya kendi sosyal faaliyetlerini yaptıÄ?ın zamanı fazla harcamadan yavaÅ?tan Baldur's Gate, Fallout gibi serileri bilgisayarında Å?öyle bir oyna sindir, sonra ilk oyununda biraz yabancılık çekersin ama gerisi güzel gelir. Ã?nemli olan kendi sosyal hayatını ve önceliklerini (ders falan iÅ?te) yok etmemek. |
|
|
Back to top |
|
|
Sercan
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 08, 2010 6:56 pm |
|
Ben zaten söylediÄ?in oyunları oynadım tabi derslerimi aksatmayarak Fallout , Arcanum , Diablo ( ki favorimdir 3'ü bekliyorum ) ve daha birçok RPG oyunu oynadım çünkü bu tarz Å?eyleri yani Fantastik Kurgu ' yu seviyorum |
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat May 08, 2010 9:15 pm |
|
HoÅ?geldin player30375 Sitede bazı oyunlar dönüyor, onlara bakmanı öneririm. Aynı zamanda Cilveli Keçi Hanı'na da bir bak. |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 08, 2010 11:42 pm |
|
.
YaÅ?adıÄ?ın yere yakın oyun oynayan grupları araÅ?tır. Ã?zellikle Convertion diyorlar, çeÅ?itli oyun toplantıları oluyor, onlara giderek filan gözlemci olursun. Bir grup bulduÄ?unda ise hemen onların oynadıÄ?ı oyun sistemi üzerinde 1 haftalık bir çalıÅ?ma yaparsın ve aralarına katılıp oynamaya baÅ?larsın. Ä°lk seferinde nasıl bir karakter seçeceÄ?ini zaten sana oyun yöneticisi arkadaÅ? anlatır.
. |
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun May 09, 2010 1:00 am |
|
dwaxer wrote: |
.
YaÅ?adıÄ?ın yere yakın oyun oynayan grupları araÅ?tır. Ã?zellikle Convertion diyorlar, çeÅ?itli oyun toplantıları oluyor, onlara giderek filan gözlemci olursun. Bir grup bulduÄ?unda ise hemen onların oynadıÄ?ı oyun sistemi üzerinde 1 haftalık bir çalıÅ?ma yaparsın ve aralarına katılıp oynamaya baÅ?larsın. Ä°lk seferinde nasıl bir karakter seçeceÄ?ini zaten sana oyun yöneticisi arkadaÅ? anlatır.
. |
Conventionlardaki oyunlar genellikle one-shot olduÄ?u için o kadar zorlamaya da gereç yok yahu Bul bi masa gir direkt aralarına derim ben. Zaten gelmeyenler falan olunca hemen alıyorlar. Erken gitmen gerek tabii. |
|
|
Sercan
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 13, 2010 11:54 pm |
|
Herkese teÅ?ekkürlerimi sunarım böyle ilgilenenler olduÄ?u sürece ben zaten elbet öÄ?renirim |
|
|
Back to top |
|
|
|
|