Author |
Message |
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Sep 10, 2009 4:07 pm |
|
Bir marvel bombası daha bizler için beyaz perde de... Iron Man 2 geliyor.. 2010 da |
|
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Sep 10, 2009 8:24 pm |
|
Ne kadar güzel, warcraft ile beraber çıkarlar herhalde Ben nedense ironman a bir türlü alıÅ?amadım.Belki de ütü adam hoÅ?uma gitmediÄ?indendir |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Fri Sep 11, 2009 5:38 pm |
|
Ã?tü adamı ben de pek sevmezdim ama ilk filmi iyiydi, beÄ?enmiÅ?tim. Ä°kincisi geliyormuÅ? ha, hiç duymadım, neyse gideriz ona da. |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 08, 2010 6:05 am |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat May 08, 2010 6:11 am |
|
Burada gece 12 ve 3 seansi koymuslardi... Aksam 9da da ilk filmi yayinliyorlardi tekrardan... Ama gitmedim o saatte.. : ) )) |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 08, 2010 6:54 am |
|
Gitmelisin firble Biz gittiÄ?imizde sadece arkadaÅ?larla biz vardık. Oradakiler "Vay anasını salon kapatmıÅ?lar!" diye makaraya aldılar bizi Sabah sabah iÅ?imiz gücümüz yokmuÅ? gibi gittik bizde ne yapalım |
_________________ Ben gelecek için hiç endiÃ…?e duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 08, 2010 8:50 am |
|
.
Yaa, tanıtımında gördüm; zırhı ne hale getirmiÅ?, bond çanta gibi zırh, Å?akır Å?ukur üzerine kaplanıyor? Zırh deÄ?il tayt zırh olmuÅ? sanki.
. |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu May 13, 2010 2:35 pm |
|
Ä°zledim beÄ?endim de... Güzel bir film... Yani ilk filmdeki süper kahramanı süper antipatik bulmuÅ?tum.
Ä°kinci filmdeki kahramanı da süper antipatik bulmakla birlikte konunun iÅ?leniÅ?i daha çok hoÅ?uma gitti.
Bu arada Batman Ã?rümcek Adam gibi diÄ?er kahramanlar sanırım Å?ehir içi güvenlikle uÄ?raÅ?ıyorlardı öncelikle.. Demir Adam daha çok genel sorunlarla ilgileniyor gibi...
Eh bu açıdan, özellikle kimliÄ?ini de açıkladıktan sonra ne kadar düÅ?ünsem ne kadar kafa yorsam bütün sorunları birden halledemez diye düÅ?ünmeden edemiyorum. Sonuçta tek bir adam bu deÄ?il mi ama? Eh durmadan zırhla da dolaÅ?mıyor.
Neyse sonuçta film epey düÅ?ündürdü beni.... Etkileyici bir film olmuÅ? kısacası.... |
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
devrimk
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 13, 2010 3:58 pm |
|
dwaxer wrote: |
.
Yaa, tanıtımında gördüm; zırhı ne hale getirmiÅ?, bond çanta gibi zırh, Å?akır Å?ukur üzerine kaplanıyor? :roll: Zırh deÄ?il tayt zırh olmuÅ? sanki.
. |
Demir adam eski çizgiromanlarında zırhının bir kısmını çantada taÅ?ırdı. Bunu bilenler için hoÅ? bir hatırlatma olmuÅ?.
|
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 13, 2010 8:01 pm |
|
.
Hımm, o zaman demek ki orijinal hikayesiyle pek çeliÅ?miyor; özür dilemem lazım filmi yapanlardan.
Geçen biraderle sohbet ederken, "Ironman gibi bizim de zırhımız olsa neler yapabiliriz?" diye konu açtım; ben trfik cezası kesmek filan gibi tekdüze fikirlerimi geliÅ?tirme çabasındayken, sonra birden ikimizin de göbekten dolayı zırha sıÄ?amayacaÄ?ımızı idrak ederek büyük hayal kırıklıÄ?ı yaÅ?adım. Diyete baÅ?ladım, en kısa sürede vereceÄ?im kiloları.
. |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun May 16, 2010 6:42 am |
|
Vay be aÅ?aÄ?ıya düÅ?erken iyi takıyormuÅ? zırhını... |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 16, 2010 6:51 am |
|
Firble wrote: |
Vay be aÅ?aÄ?ıya düÅ?erken iyi takıyormuÅ? zırhını... |
Hakikaten ha süper
Hala gidemedim Å?u filme ya sinir oldum bi türlü gidemiyorum!! |
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
|
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 16, 2010 7:05 am |
|
ben bu marvel karakterlerini, çizgi romanlarını ve filmlerini hiç sevmem ama ironman için çok iyi diyolar alacaÄ?ım ikisinide dvd olarak hatta ironman2'ye sinemada giderim belki ama hiçbir marvel filmi, v for vendetta, sin city yada batman gibi Å?aheser olabilecek derecede olmadı hiç oda ayrı bir konu. |
|
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 16, 2010 7:23 pm |
|
Ä°lk Iron-Man çıktıÄ?ında "Nihayet Marvel sinemaları çocuklara çalıÅ?mayı bıraktı." diye düÅ?ünmüÅ?tüm. Ä°kinciyi hâlâ izlemedim. Ama arada Sherlock Holmes'u izleyince adama hayranlıÄ?ım arttı. Sırf baÅ?rol amcamı görmeye gitcem filme |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 17, 2010 2:44 am |
|
Ä°kinci ilkinden daha güzel bence bana ilkinde biraz Demir Adam böyle güçlüdür Demir Adam Å?öyle karizmatiktir havası baskın çıkmıÅ? gibi geldi.
İkinci de ciddi bir hikaye var.... Bence en az Demir Adam kadar karizmatik de bir karakter var ayrıca filmde... Yani aslında birden fazla karizmatik karakter var Demir Adamı saymasak bile...
Kısaca daha izlenesi bir film olmuÅ? bence... Ä°lk filme biraz üniversitedeki son bir haftamı yaÅ?arken arkadaÅ?larım hadi son bir defa sinemaya gidelim dediÄ?i için gitmiÅ?tim. Bu defa biraz frpworldden tavsiye edilince gittim ama daha bir deÄ?di... Gerçi gecenin üçündeki seansa gitmek de ilginç olurdu.. : ) ) )
Ama o tarz maceraları yaza bırakalım. : ) ) |
|
|
Back to top |
|
|
|
|