Bu baÅ?lıÄ?ın olmadıÄ?ına inanamadım bir an. Halbuki herkesin çok sevdiÄ?ine eminim
Seve seve takip ettiÄ?im bir çizgiroman zaten uzun zamandır, yer yer güldürüp aÄ?latabiliyor Buyrun bilmeyenler, buradan girin: http://www.giantitp.com/comics/oots0001.html
723'üncü bölümle ilgili laflarım var:
Spoiler:
Star Wars göndermesine deli gibi güvldüm. Elan'ın yorumuna bittim zaten. Yalnız ben Elan'ın babası daha ciddi biri olur sanıyordum.
Ek olarak, bütün bu Å?ehrin Haley'in babasıyla bir alakası var gibi geliyor bana ama... Hm...
.
Ben de ne zamandır baÅ?layacaÄ?ım baÅ?layacaÄ?ım kısmet olmadı, Å?imdi hatırlatınca okumaya baÅ?ladım. An itibarıyle 128. bölümdeyim henüz. Geçekten de özellikle D&D 3,5 bilenler için anlam ifade eden esprilerle dolu; bilmiyorum daha sonra 4.Editiona da geçecekler mi; çünkü ilk bölüm 3'ten 3,5'Ä?a geçiÅ? esprileriyle baÅ?lıyor.
Ancak tıpkı "Gamers" filmi gibi, sadece D&D oyuncularına hitap eden bir konsepti var.
.
Evet sonunda 748'inci bölüme geldim, bir de baktım ki daha devam etmiyor. Bu dizinin ilk baÅ?langıcında D&D 3.Ed'dan, 3,5 Ed'a geçiÅ?le ilgili espriler vardı ve yüzlerce bölüm sırasında D&D oyun sistemindeki abuk subukluklara komik göndermeler yapıyordu (öyle ki, hep hakkatten ya, ne saçmalık demiÅ?imdir) Merak ediyordum 4.Ed'a geçiÅ? esprileri nasıl olacak diye ama öyle bir göndermeye rastlamadım. Evet komik bir çizgi diziydi, espriler fena deÄ?ildi. Bitti mi acaba yoksa her hafta bir bölüm filan mı yayınlanacak; çünkü hikaye orta yerde kaldı?
Posted:
Wed Sep 29, 2010 1:39 am
Ben de 4ED geçmesini bekliyordum ama maalesef olmadı.
Haftalık demeyelim de iÅ?te, çizer ne zaman isterse o zaman devam ediyor Eskiden haftada üç gün falan gönderiyordu artık yavaÅ?ladı baya. Sona doÄ?ru yaklaÅ?ıyoruz sanırım, hadi bakalım.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum