ya lvl 7 oldum 8 arifesindeyim 2 günde ama sinir oldum questlerde bi ölüyorum ordan kurtulayım diye 20 kez ölüp diriliyorum.
bu arada melek dedi ki bana "Sen büyük bir savaÅ?çısın. Bu yüzden seni 10 lvl'a kadar cezasız dirilteceÄ?im". eee be adam önce bi konuÅ? melekle ne dirilip dirilip humanların arasından kaçarsın
_________________ Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
Posted:
Sat Jul 24, 2010 6:46 pm
Alenthas wrote:
Ben eksiliyor zannedip paramı bankaya koyuyordum bazen
o nasıl oluyor lan!?
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
Wildhammer serverında gnome mage karakterim (ismi de Laydronk he he he) ile yeni bir maceraya baÅ?layacaktım, Illyra'nın guild'ine de katılmıÅ?tım, bana yardımcı olacaktı onun 80 seviyelik human mage karakterinin hizmetkarı olacaktım ama olamadım, çünkü Illyra'nın yakın zamanda bilgisayarı bozulmuÅ?, ben de tek baÅ?ıma oynamak istemediÄ?imden öylece kaldı karakterim.
Güya yazın baÅ?ında Alenthas ile baÅ?layacaktık, onun yüzünden yine para yatırmaya baÅ?lamıÅ?tım ve mayıstan beridir 4 aydır para gidiyor wowa kredi kartından ve toplamda 5 gün oynamamıÅ?ımdır. Ahh Alenthas aaah....
Posted:
Sun Jul 25, 2010 1:28 am
catboy wrote:
Wildhammer serverında gnome mage karakterim (ismi de Laydronk he he he) ile yeni bir maceraya baÅ?layacaktım, Illyra'nın guild'ine de katılmıÅ?tım, bana yardımcı olacaktı onun 80 seviyelik human mage karakterinin hizmetkarı olacaktım ama olamadım, çünkü Illyra'nın yakın zamanda bilgisayarı bozulmuÅ?, ben de tek baÅ?ıma oynamak istemediÄ?imden öylece kaldı karakterim.
Güya yazın baÅ?ında Alenthas ile baÅ?layacaktık, onun yüzünden yine para yatırmaya baÅ?lamıÅ?tım ve mayıstan beridir 4 aydır para gidiyor wowa kredi kartından ve toplamda 5 gün oynamamıÅ?ımdır. Ahh Alenthas aaah....
Valla benim hatam deÄ?il! Ben de diyorum keÅ?ke oynayabilsem falan diye, özledim yahu! Ama neredeee...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum