Ya bu ara yüklemelerde (mesela bir alt kata inerken, town portal yaparken vs) sizin de biraz uzun sürüyor mu bekleme zamanı?
.
Biraz uzun sürüyor sanırım sebebi de Å?u:
Diablo serisinde fark etmiÅ?sinizdir belki bir karakterle oynadıÄ?ınız harita diÄ?eriyle tamamen aynı olmuyor. Eklenecek belli öÄ?eler oluyor onları bazı kurallara göre rastgele düzenleyerek her seferinde farklı bir haritada oynamamızı saÄ?lıyordu. Bunu torchlight'ta da yapmıÅ?lar. Yani bir alt kata indiÄ?imizde o alt kat o anda oluÅ?turuluyor o yüzden biraz uzun sürüyor olabilir.
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
.
AteÅ? eden o kız karakterle oynamak güzel, silahların efektini beÄ?endim. Patır patır vuruyo uzaktan.
Ya aslında itiraf edeyim ben mesela daha yeni Baldur's Gate klasiÄ?ini gene kurdum, hem de bu sefer Shadows of the Amn'ın yanısıra Throne of Bhaal ek paketiyle filan (daha iyi oluyormuÅ? meÄ?erse) Ama bazen de insan hiç bir Å?ey düÅ?ünmek istemiyor, kafayı yormak istemiyor, tıklayım gebersin digit-monsterlar beni beyinsel olarak yormasınlar dediÄ?in zaman bu tip oyunlar iyi oluyor. Titan Quest vardı mesela bende, o da böyleydi. Bu Torchlight'ın çizgi film tadında konseptini sevdim ama bu uzun ara yüklemelere daha fazla ne kadar dayanabileceÄ?imden emin deÄ?ilim doÄ?rusu. Hız çaÄ?ı bizi mahvetti.
Posted:
Wed May 19, 2010 7:29 am
Barbar olarak oynuyordum sanırım ben, eÄ?lenmiÅ?tim baya ama bir kaç gün içerisinde sıkıldım. Aslında iyi oldu oynadıÄ?ım, Diablo III'ü de alacaktım ama ondan da sıkılacaÄ?ımı anladım. Para kaybından kurtuldum Starcraft 2 falan alırım artık.
Edit: DüÅ?ündüm de... arkadaÅ?larla falan oynamak eÄ?lenceli olabilir aslında. Ama benden baÅ?ka kim alır ki, herkes korsan çeker.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum