.
Güzel olmuÅ? eline saÄ?lık.
Yalnız Meran Cadı gözükmüyor.
Bir de BOTlar hemen moda olmuÅ? bakıyorum; onların ismi Ã?esvab deÄ?il miydi? :-P
.
Yok bunlar Warforged ya da Robocop gibi, birinin beynini ve omuriliÄ?ini söküp robot vücuda monte ediyorlar. Gulyabani ve B.O.T. çok az bulunan ırklar bir ara üretilmiÅ?, deney aÅ?amasında kalmıÅ?.
Dwaxer bu arada senin bulduÄ?un Dizayn-er, Ã?eÅ?vab gibi kelimeleri de literatüre ekleyeceÄ?im müsaadenle.
Posted:
Sat May 22, 2010 6:48 pm
Vay anasını, bunca zamandır nasıl oldu da farketmedim bu oyunu!
An itibariyle baÅ?tan aÅ?aÄ?ı herÅ?eyi okudum Ä°stimbol ve deneme oyunu ile ilgili olan. Hepsini de bir solukta okudum, herkesin kalemine, emeÄ?ine saÄ?lık arkadaÅ?lar. Süper ötesi bir iÅ? çıkartmıÅ?sınız. Devamını da merakla bekliyorum.
Ã?izimler mükemmel olmuÅ?, logo da efsane, sistem desen ayrı güzel, ne diyeceÄ?imi Å?aÅ?ırdım arkadaÅ?, helal olsun devrimk.
_________________ Been there. Seen that. Got the scars.
Evet bildiÄ?in arapça yazılı bir logo o hemde geniÅ?letilmiÅ? arapçadan osmanlıca Ä°stim bol Å?öyle yazılır, gerçi astimbol gibi okunuyor çünkü birleÅ?tirecek y harfi world'de yoktu. Osmanlıca da Ä°stimbol Å?öyledir.
اسطمبول
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur.
Evet bildiÄ?in arapça yazılı bir logo o hemde geniÅ?letilmiÅ? arapçadan osmanlıca Ä°stim bol Å?öyle yazılır, gerçi astimbol gibi okunuyor çünkü birleÅ?tirecek y harfi world'de yoktu. Osmanlıca da Ä°stimbol Å?öyledir.
اسطمبول
DoÄ?ru olmuÅ? Walter istanbulda da araya y harfi gelmiyordu i sesi vermek için burada da geleceÄ?ini düÅ?ünmüyorum.
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
Tam tersi Osmanlıca yazılmasını istemeyen ve daha steam-punk tarzı yazılmasını isteyenler de oldu bakalım bir-iki deneme daha yapacaÄ?ım.
ArkadaÅ?lar ilgi mi daÄ?ıldı yoksa birbirinizin yazdıklarını okumuyor musunuz? Karar vermenizi bekliyorum ona göre ilerleteceÄ?im oyunu.
grupçana her kafadan bi ses çıkıyor bide beklemediÄ?imiz olaylar geliÅ?ince iyice koptuk. kimse kimsenin fikrine destek vermiyo valla tam osmanlı
_________________ Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum