Posted:
Wed May 19, 2010 9:00 am
Efla wrote:
Possesed beÄ?endiÄ?in bir galeri sistemi var mı kullandıÄ?ın.
Maalesef Efla, hiç bilmiyorum öyle Å?eyleri. Ama hayalimdeki sistem; kendi hesabımla galeri bölümüne giriÅ? yapıp kendi galerimi düzenleyebilmem ve yorumların forum sisteminde olması. Å?u anki yorumlar çok basık duruyor, bakmak zor geliyor bana. Herkesin yorumu satır satır sıralanmıÅ?; forum gibi herkesin yorumu kutucuk içinde olsa, kendi avatarı görünse falan...
Bu tarz bir Å?ey bulduÄ?umuzda hemen atlayalım derim. EÄ?er sistemi deÄ?iÅ?tirebiliyorsak bu süper bir haber, yalnız maalesef bilmiyorum bu iÅ?leri. Ä°nternetten bakayım edeyim desem ne aratacaÄ?ımı bile bilmiyorum, hatta bakalım ya lafı açılmıÅ?ken. Ne yazmalıyım Google'a ki bana kullanılabilir galeri sistemi bulsun?
---
Dura, çok hoÅ? olmuÅ?. Daha var mı böyle çalıÅ?maların? EÄ?er galeri sistemini yenileyebilirsek açalım bir galeri sana da Herkese bir galeri!
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Possesed beÄ?endiÄ?in bir galeri sistemi var mı kullandıÄ?ın.
Maalesef Efla, hiç bilmiyorum öyle Å?eyleri. Ama hayalimdeki sistem; kendi hesabımla galeri bölümüne giriÅ? yapıp kendi galerimi düzenleyebilmem ve yorumların forum sisteminde olması. Å?u anki yorumlar çok basık duruyor, bakmak zor geliyor bana. Herkesin yorumu satır satır sıralanmıÅ?; forum gibi herkesin yorumu kutucuk içinde olsa, kendi avatarı görünse falan...
Bu tarz bir Å?ey bulduÄ?umuzda hemen atlayalım derim. EÄ?er sistemi deÄ?iÅ?tirebiliyorsak bu süper bir haber, yalnız maalesef bilmiyorum bu iÅ?leri. Ä°nternetten bakayım edeyim desem ne aratacaÄ?ımı bile bilmiyorum, hatta bakalım ya lafı açılmıÅ?ken. Ne yazmalıyım Google'a ki bana kullanılabilir galeri sistemi bulsun?
Bu sayfada server side olanlara bakacaksınız diÄ?erleri masaüstü uygulaması.
Kriterler:
*Teknoloji olarak php,mysqlde sorun çıkarmaz bizim sunucu diye tahmin ediyorum
*mümkünse ücretsiz olsun/ GPL olanların tamamı ücretsiz.
*Flashlı olanlardan olmasın
-----------------------
Bu arada Alenthas eline saÄ?lık güzel olmuÅ?.
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Oh be, ne zamandır Alenthas ne zaman katılacak bu baÅ?laÄ?a diyordum.
Possesed gibi, adı yürümüÅ? bir çizerimiz var; evet; ama Alenthas da genç, yetenekli ve potansiyeli var fazlasıyla! Ona da destek çıkalım! Yürü be KirasözleÅ?meleri!
Posted:
Fri May 21, 2010 4:57 am
Lydronk wrote:
ne zamandır Alenthas ne zaman
Evet...
Lydronk wrote:
Possesed gibi, adı yürümüÅ? bir çizerimiz var; evet; ama Alenthas da genç, yetenekli ve potansiyeli var fazlasıyla! Ona da destek çıkalım! Yürü be KirasözleÅ?meleri!
Eyvallah ciÄ?erim Bunun yanı sıra devrimk da var, o da çok güzel çiziyor, onu unutmamak lazım.
Bu sayfada server side olanlara bakacaksınız diÄ?erleri masaüstü uygulaması.
Kriterler:
*Teknoloji olarak php,mysqlde sorun çıkarmaz bizim sunucu diye tahmin ediyorum
*mümkünse ücretsiz olsun/ GPL olanların tamamı ücretsiz.
*Flashlı olanlardan olmasın
Aha saÄ? ol Elfa. Bunları inceleyelim, umarım güzel bir Å?ey buluruz.
Bu arada beÄ?enileriniz için teÅ?ekkür ederim arkadaÅ?lar; kendi çapımda uÄ?raÅ?ıyorum, hoÅ?unuza gidiyorsa ne mutlu bana! Ki aslında uzun zamandır bitmiÅ? fantastik bir Å?ey çizmediÄ?im için güncelleme yapmıyorum. Benim isteÄ?im, herkesin galeriye rahatça ulaÅ?ıp kendi resimlerini yükleyerek büyütmesi.
Alenthas, bence çok iyi olmuÅ?. Eli iyi yapmıÅ?sın, zor bir pozisyon çünkü.
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Hani bazen olur ya ressamın ya da heykeltraÅ?ın yaptıÄ?ı hata aslında özellikle yapılmıÅ? gibi görünür. EÄ?er kafayı bilerek küçük çizmediysen bile bence kafanın küçük olması resme ayrı bir ilginçlik katmıÅ?...
Yani el ile kafa sanki olmaları gerekenden farklı boyutlarda gibi ve bu dikkat çekiyor.
Aslında Ankaraya uÄ?rayanların bu tarzda ilginç bir sanat eseri görmek isterlerse Feza Gürsey Bilim Merkezinin önündeki heykeli görmesini tavsiye ederim. Burada insan vucudunun heykelini yapmıÅ?lar, ama hangi bölümü kontrol etmek için beynin ne kadarı kullanılıyorsa o bölümü o kadar büyük yapmıÅ?lar, sonuçta vucudunun her bölümü bilinenden daha farklı oranlarda garip ve ilginç bir heykel çıkmıÅ? ortaya...
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Hani bazen olur ya ressamın ya da heykeltraÅ?ın yaptıÄ?ı hata aslında özellikle yapılmıÅ? gibi görünür. EÄ?er kafayı bilerek küçük çizmediysen bile bence kafanın küçük olması resme ayrı bir ilginçlik katmıÅ?...
Yani el ile kafa sanki olmaları gerekenden farklı boyutlarda gibi ve bu dikkat çekiyor.
Aslında Ankaraya uÄ?rayanların bu tarzda ilginç bir sanat eseri görmek isterlerse Feza Gürsey Bilim Merkezinin önündeki heykeli görmesini tavsiye ederim. Burada insan vucudunun heykelini yapmıÅ?lar, ama hangi bölümü kontrol etmek için beynin ne kadarı kullanılıyorsa o bölümü o kadar büyük yapmıÅ?lar, sonuçta vucudunun her bölümü bilinenden daha farklı oranlarda garip ve ilginç bir heykel çıkmıÅ? ortaya...
Quote:
Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep.
Yaratıcılık kendinize hata yapmak için izin vermektir, sanatsa hangilerini muhafaza etmek gerektiÄ?ini bilmektir
Scott Adams
O bakımdan firble'a katılıyorum. Sanatçının hatası bizim anladıÄ?ımız anlamda hata sayılmaz =) Yeni ufuklara yeni tarzlara fırsat veriyor o yüzden.
Å?ahsen her Å?eyi fotoÄ?raf makinası gibi çizebilen birine çok yetenekli derim ama çok iyi sanatçı diyemem. Ã?ünkü istediÄ?im bu olsaydı fotoÄ?raf makinası kullanırdım =) Sanatta bir Å?ekilde insnaın izi olmalı
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Posted:
Sat May 22, 2010 10:36 pm
Lydronk wrote:
DiÄ?erlerini de koy gönüllerin KirasözleÅ?meleri!
Hıı, bak bunu yeni fark ettim. Sırf KirasözleÅ?meleri dediÄ?in için inadına koymazdım ama, hadi madem
Bu üzerinde çalıÅ?tıÄ?ım bir romandaki karakterler. Küçük bir çocuÄ?un bir roket aracılıÄ?ıyla kendisini baÅ?ka bir gezegende bulur. Burada insanlar mutludur, günde 4 saat çalıÅ?ırlar ve günlerinin geri kalanını sanatsal faaliyetlerle geçirirler. Bütün iÅ? de robotlara kalır.
Posted:
Sat May 22, 2010 11:03 pm
Güzel fikir & çalıÅ?ma Alenthas, ben de Machinarium'dan esinlenip bi robot çizmeye
yeltenmiÅ?tim ama tamamlamadım çünkü çok kötü olmuÅ?tu. Belki paylaÅ?ırım burada
Hadi bir tane de ben ekleyeyim.
Bodrum'da ailemin iÅ?lettiÄ?i pansiyon&restoran'ın terasına oturup fotoÅ?ort'ta yapmıÅ?tım
bu resmi, 2 sene önce yaz zamanlarıydı. �nümdeki manzaraya bakarak çizdim denebilir.
Ã?izmekten çok fotoÅ?ort'un marifetleri de diyebiliriz tabi.
Ã?alıÅ?mamın ismi, kbıh yani, "Küçük Bir IÅ?ıÄ?ın Hikayesi."
_________________ Been there. Seen that. Got the scars.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum