Posted:
Sat May 22, 2010 4:31 pm
Bu baÅ?lıkta oyunlar ile ilgili öyle Å?eyler paylaÅ?alım ki, -resim, vidyo, müzik, yazı-, bizi anında geçmiÅ?e götürsün, sanki Å?u anda oynuyormuÅ?uz gibi hissettirsin. Ã?zellikle epey geçmiÅ?ten kalmıÅ? olması benim tercihimdir, yani 5-6 yıl öncesi olsun en azından. Ä°lki benden gelsin ki ne demek istediÄ?imi anlatabileyim.
Oyunu oynamıÅ? olup da bunu dinledikten sonra hatırlamayacak, bir an olsun tristram köyünde kendini tekrar bulmayacak adam tanımıyorum ben.
Bu baÅ?lıkta oyunlar ile ilgili öyle Å?eyler paylaÅ?alım ki, -resim, vidyo, müzik, yazı-, bizi anında geçmiÅ?e götürsün, sanki Å?u anda oynuyormuÅ?uz gibi hissettirsin. Ã?zellikle epey geçmiÅ?ten kalmıÅ? olması benim tercihimdir, yani 5-6 yıl öncesi olsun en azından. Ä°lki benden gelsin ki ne demek istediÄ?imi anlatabileyim.
Oyunu oynamıÅ? olup da bunu dinledikten sonra hatırlamayacak, bir an olsun tristram köyünde kendini tekrar bulmayacak adam tanımıyorum ben.
Hayatımda dinlediÄ?im en güzel oyun müzikleri
Hala oynuyorum bazen ve o müzikler yok mu...
her kalenin, her durumun, her iklimin kendine özgü müziÄ?i var
Ve çok iyi seçilmiÅ?ler, cuk oturmuÅ? yani
Bazen bir kaleye girdiÄ?imde müziÄ?i dinleyip...
"ulen Å?öyle bir fantastik dünyada yaÅ?amak vardı..." dediÄ?im olmuÅ?tur
Ã?zellikle "Tower" ırkının karlı Å?ehrini seyrederken,
gürül gürül Å?ömine yanan, yüksek bir kulenin penceresinden
bakıyormuÅ? gibi hissetmiÅ? bile olabilirim
Oyunun ismini söylemedim ama bazıları tahmin etmiÅ?tir
etmeyenler de linki tıklayınca artık...
Aradım, Å?u linkte bütün müzikleri, efektleri arkadaÅ?ın biri
saÄ?olsun yüklemiÅ?, yirmiden fazla parça var, iyi dinlemeler:
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum