"Siz sütten çıkma ak kaÅ?ık sanın o aÄ?ayı! Ben yatıcam."
Carlos Zmir'in sırtına vurarak iyi geceler dileyip birasını bitirmeden handaki odasına gitti.
_________________ Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
"Aklıma daha çılgınca bir Å?ey geldi!" dedi Zmirnoff. "EÄ?er bu kız gerçekten kaçırılmıÅ?sa, babası iÅ?in içinde olamaz. Neden biz gidip kızı kurtarmıyoruz? Hayın Hüsyin'e çaktırmadan PaÅ?a ile buluÅ?maya çalıÅ?maya çalıÅ?ırken kaybedeceÄ?imiz zaman yüzünden zavallı kızcaÄ?ız için çok geç olabilir; hadi gidip kurtaralım Å?u kızı!"
"Evet, ne dersiniz aÄ?alar?" diye üsteledi grubun kararsız kaldıÄ?ını gören Zmirnoff; "bunca badireler atlattıktan kelli tırsacaÄ?ınızı sanmam! Bence gidip kızı kendimiz kurtaralım!.. Ama diÄ?er seçenek de gidip 'gizlice' paÅ?a babayla görüÅ?mek; hade verelim kararımızı, çoÄ?unluÄ?un dediÄ?i olsun."
Carlos biraz geçtikten sonra odasından çıktı ve aÅ?aÄ?ı indi. Masaya oturmadan konuÅ?maya baÅ?ladı.
"Asıl meselemiz kız deÄ?il ki? YanlıÅ? hatırlamıyorsam biz Zmir'e büyüyü yapanların peÅ?ine düÅ?ecektik. Bu bizim davamız deÄ?il. O büyücüyü bulalım derim ben. Bırakalım aÄ?a Hüseyin'le uÄ?raÅ?sın."
Masaya en yakın bar tarafına gitti ve bir bira alıp masaya oturdu. "Uyku tutmadı yukarda..."
_________________ Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum