Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - T-shirt
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

T-shirt View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Dura
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu May 27, 2010 11:24 pm Reply with quoteBack to top

ha unutmadan..!

baskı alırken bi özellik var tish-o da.. "arka planı yazdırma" gibi biÅ?eydi yalan olmasın.. bu özellik sayesinde fon rengini bastırmayıp sadece resmin kapladıÄ?ı alanı basabiliyorlar..

eÄ?er vektörel çalıÅ?ıldıysa sonuçlar mükemmel oluyor.. bitmap türevi kareceikler modundaysa da çözünürlüÄ?ün yüksekliÄ?ine göre sonuç, arka planı basmaktan daha iyi çıkıyor..

possessed in bunu düÅ?ünerek yüksek çözünürlüklü veya vektörel çalıÅ?tıÄ?ını düÅ?ünüyorum.. bunu atlamayalım sipariÅ? verirken..

fon basılıdıÄ?ında hoÅ? olmuyor görüntü çünkü..

sadece resmi basması daha iyi..

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri May 28, 2010 2:02 am Reply with quoteBack to top

Vektörel çalıÅ?tıÄ?ını zannetmiyorum photoshopda çizdiyse.

Ama yüksek çözünürlüklü olması gerekiyor.

Site Ã?izeri

PostPosted: Fri May 28, 2010 6:31 am Reply with quoteBack to top

Flash'ta vektörel çizdim sonra yüksek çözünürlükte kaydedip photoshopta düzelttim. Å?u anki boyutu 2302x2965 piksel yani 70x100cmlik postere basabiliriz. TiÅ?örte rahat rahat olur Smile

Arka plan olayını da düÅ?ündüm; sadece beyaz çizgileri (yani ejderi) bastıracaÄ?ız, siyah arka plan tiÅ?örtün orijinal rengi olacak.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri May 28, 2010 1:55 pm Reply with quoteBack to top

harikasın.. eyvallah..

Possessed.. bir Ã…?eyi de eksik yap be kardeÃ…?im =)

Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Fri May 28, 2010 3:17 pm Reply with quoteBack to top

Toplu alımlarda farklı tip, farklı renk, çok büyük beden gibi Å?eyler fiyatı yukarıya çekebiliyor. Mesela adam diyor ki, eÄ?er XXL da olacaksa beden aralıÄ?ında tanesi 25, olmazsa tanesi 23 diyor. Yani bir tane bile olsa XXL'ın fiyatını sanki hepsi öyleymiÅ? gibi yediriyorlar.

Tekrar yazıÅ?maya baÅ?ladıÄ?ımda bunu da sorarım. Bu tür farklı sipariÅ?leri toplu alım adedinden düÅ?üp ayrı bir sipariÅ?miÅ? gibi ele alabiliyorlar.

Bir de Å?öyle bir durum var. Klasik tip siyah t-shirt diye yola çıktık. Herkesin farklı farklı sipariÅ?i, deÄ?iÅ?iklik talebi olursa bu ne kadar toplu sipariÅ? olur?

Bilemedim, haksız mıyım Dura?

Belki herkesin tam içine sinmeyen bir Å?eyler vardır diye "Baskı bu olacak ama biz çeÅ?it çeÅ?it hepsinden farklı adetlerde alabiliriz, o zaman da bir indirim yapıyormusunuz?" diye soracaÄ?ım. Mesela kızlar için de biraz daha dar bluz gibi modeller var. KapiÅ?onlu modeller var ki onlar da benim hoÅ?uma gittiler mesela...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri May 28, 2010 4:00 pm Reply with quoteBack to top

tiÅ?ört ile tiÅ?ört kumaÅ?ından kollusu arasında fiyat farkı yoktu diye hatırlıyorum..

ayrıca baskı renginin farklı olması da fiyatı etkileyen bir unsur deÄ?il..

ancak yine de, herÅ?eye raÄ?men problem olacaksa benden daha uyumlu insan bulamazsınız.. toplu karar neyse ben de ondan alırım..

nema problema..

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri May 28, 2010 7:54 pm Reply with quoteBack to top

Aslında herkesin aynı olması daha bir hoÅ? olur gibime geliyor.Rengin deÄ?iÅ?memesini ben de istiyorum ama arkla plan siyah ejderha gri olsun diyorsa herkes yine o da olabilir.Ama farklı farklı olmasın bence.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri May 28, 2010 8:47 pm Reply with quoteBack to top

Bogus wrote:
    Toplu alımlarda farklı tip, farklı renk, çok büyük beden gibi Å?eyler fiyatı yukarıya çekebiliyor. Mesela adam diyor ki, eÄ?er XXL da olacaksa beden aralıÄ?ında tanesi 25, olmazsa tanesi 23 diyor. Yani bir tane bile olsa XXL'ın fiyatını sanki hepsi öyleymiÅ? gibi yediriyorlar.

Tekrar yazıÅ?maya baÅ?ladıÄ?ımda bunu da sorarım. Bu tür farklı sipariÅ?leri toplu alım adedinden düÅ?üp ayrı bir sipariÅ?miÅ? gibi ele alabiliyorlar.

Bir de Å?öyle bir durum var. Klasik tip siyah t-shirt diye yola çıktık. Herkesin farklı farklı sipariÅ?i, deÄ?iÅ?iklik talebi olursa bu ne kadar toplu sipariÅ? olur?

Bilemedim, haksız mıyım Dura?

Belki herkesin tam içine sinmeyen bir Å?eyler vardır diye "Baskı bu olacak ama biz çeÅ?it çeÅ?it hepsinden farklı adetlerde alabiliriz, o zaman da bir indirim yapıyormusunuz?" diye soracaÄ?ım. Mesela kızlar için de biraz daha dar bluz gibi modeller var. KapiÅ?onlu modeller var ki onlar da benim hoÅ?uma gittiler mesela...

bence 23ü veren 25ide verir. hatta 30uda verir. farklı desenler ve bedenler konusunda geniÅ? yelpaze olması bence daha iyi.

Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Fri May 28, 2010 9:29 pm Reply with quoteBack to top

Senin beden kaç fmc?

30'u veren 50'yi de verir bence. Hatta 50'yi veren 100 de verir. Wink

Bir de 20'yi veremeyen 30'u hiç veremez versiyonu var bunun.

Fiyatı mümkün olduÄ?u kadar düÅ?ük tutmak en iyisi bence. Farklı beden ve tekstil talepleri olabilir elbette ancak bu taleplerin ortak paydada buluÅ?muÅ? insanlara bir dezavantaj getirmemesi gerekir.

Bu yüzden eÄ?er fiyata negatif bir etkisi olacaksa farklı sipariÅ?leri toplu sipariÅ?ten ayırıp ikinci ve ayrı bir sipariÅ? olarak verip aynı kargo ile getirtmeyi deneyeceÄ?im.

Ancak tekrar etmekte fayda var, FRPWORLD T-Shirt'ü yapıyoruz. Herkes kendi kafasına göre farklı bir Å?ey yaptırmak istiyorsa benim uÄ?raÅ?mama hiç gerek yok, siteden 2 dakikada tekil sipariÅ?inizi verebiliyorsunuz. Ama Possessed resmini böylesi geniÅ? banttan bir paylaÅ?ıma açmak istemeyecektir.

Not: Renk konusunda herhalde fiyatla ilgili mızmız yapmazlar, ama dediÄ?im gibi sorcam bunların hepsini. Beden konusunda mızmız ettiklerini daha önceki konuÅ?mamdan biliyorum. Hele bir sipariÅ?ler netleÅ?sin, oturup adamla hepsini konuÅ?cam. Benim derdim normal t-shirt sayısı 10'un altına düÅ?üp toplu sipariÅ? indiriminden çıkmasın.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon May 31, 2010 5:00 pm Reply with quoteBack to top

iyi o zaman xl gerçek xl olmayacaksa beni listeden silersiniz. 25i veremeyen 23ü verip alsın ben almasamda olur.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum