Posted:
Thu May 27, 2010 6:24 am
Oyunu anlatmak isterdim ama kendi oyunumu (eksileri ve artılarıyla birlikte) baÅ?ka bir site daha güzel anlattıÄ?ı için linkini vermekle yetincem
.
Flash oyunlarını hiç sevmem ama Eline emeÄ?ine saÄ?lık; baÅ?ta saÄ?a sola ateÅ? eden atari oyunu gibi dursa da adam toplama, onların da özelliklerini geliÅ?tirme ve araya sıkıÅ?tırdıÄ?ın öykülerle fark yaratabilmiÅ?sin. :clap:
Å?imdi ben de heves ettim, nasıl yapıldıÄ?ını öÄ?renip ben de kendi oyunumu yapcam iÅ?te.
Posted:
Sat May 29, 2010 1:08 am
Bravo Artemis Entreri, beÄ?endim :clap:
Senin oyununun en orijinal yanı, yanına savaÅ?çı eleman alabilmek. Ä°yi düÅ?ünmüÅ?sün, tek baÅ?ına savaÅ?mamak bir takım ruhu da yaratıyor. Ama 10. dalgada takıldım, bir anda her taraftan kırmızı kafalar çıkıyor, tek baÅ?ına yetmiyorsun. Elemanlar da bir iÅ?e yaramıyor, anlamadım. Neyse özetle bu tarz çok oyun var da senin bir orijinalliÄ?in olmuÅ?, zevkle oynadım.
Dwaxer, ben de öÄ?renmeyi istedim de oturup uÄ?raÅ?madım hiç. Aslında FRP ile tanıÅ?madan önce kaÄ?ıt üzerine zarlarla strateji oyunları yapardım, onlardan birini Flash'ta yapmak isterim de hazır bir taban yok sanırım. Nasıl yazılımları hazırlanıyor bilmiyorum. Sen nasıl yapıyorsun Artemis? Yani sırlarını açıklamak zorunda deÄ?ilsin de, ufak bir açıklama meraÄ?ımızı giderirdi
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum