Posted:
Wed Jun 16, 2010 5:29 pm
Efla wrote:
Güzel Å?eyler bunlar ama eskisi kadar vakit ayıramam herhalde... Artık iÅ? de arıyorum çalıÅ?an bir insan olacaÄ?ım inÅ?allah. Ã?Ä?rencilik sona eriyor.
Ama güzel bir server biliyor musunuz Å?öyle beleÅ?inden?
Eskiden ben sananede oynarken çok eÄ?leniyordum. Sonra nebulada biraz takılmıÅ?tım. Artemise katılıyorum az mı vaktimizi yedi ama aynen hiç piÅ?man deÄ?ilim.
Bir de çevirmeli aÄ?dan baÄ?lanırdım telefon meÅ?gul çalardı o zamanlar bütün akrabalar cephe almıÅ?tı bana
Ä°Å?in garibi kardeÅ?ime gösterdim oyunu o da sardırmıÅ?tı onu da pençesine bıraktık oyunun. Vallahi bi baktım boynuz kulaÄ?ı çoktan geçmiÅ? bir aydan güya eski oyuncuyuz çocuk ortalıÄ?ın tozunu attırıyordu vallahi. Ben de eÄ?lencesine oynamaya karar verdim. Ã?ok yüksek itemlarda falan gözüm yoktu hızlı hareket edebileceÄ?im o anlık zevk alabileceÄ?im biraz rangerımsı karakterler kullanıyordum hep ey gidi...
Eskiden zevki bir farklıydı sanki yahu Å?imdilerde pek eÄ?lenemiyorum gibi.Bir de Å?unu anladım kesinlikle bir grupla beraber baÅ?lamak lazım.YardımlaÅ?ma, champ vs. hakkında önemli tabi malumunuz geyiÄ?i de farklıdır
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir
Enemy Of One (Forum Solun): Karmaya göre tek bir yaratıÄ?a 1.5 - 3.5 kat fazla vurmanızı saÄ?lar. Yalnız diÄ?er yaratıklardan alacaÄ?ınız damage de 2 kat artacaktır (10 mana - 20 tithing).
Holy Light (Augus Luminos): Ã?evredeki potansiyel düÅ?manlara karmaya göre 8-24 arası damage verir (10 mana - 15 tithing).
Noble Sacrifice (Dium Prostra): Reslemek (30 mana - 20 tithing).
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir
Posted:
Fri Nov 05, 2010 7:25 am
Ultima Online'nin yeni paketi olan High Seas hakkında ve oyunun kısa bir tarihinin gösterildiÄ?i bir video paylaÅ?mak istedim.Böylesini görmemiÅ?sinizdir eminim
Ultima Online'nin yeni paketi olan High Seas hakkında ve oyunun kısa bir tarihinin gösterildiÄ?i bir video paylaÅ?mak istedim.Böylesini görmemiÅ?sinizdir eminim
1-2-3-4-5.... her seriden görüntüler. süper bi video. kaydedicem. eski günlerimi o gemide makroya baÄ?layıp mal gibi izlediÄ?im karakterimi hatırlarım
_________________ Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum