Author |
Message |
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jun 16, 2010 8:22 pm |
|
Sabırsızlıkla filmini beklediÄ?im fragmanlarından da zevk aldıÄ?ım "The Last Airbender" filmini sabırsızlıkla bekliyorum.Zaten çizgi filmini izlemiÅ? olanların izlemekten zevk duyacaÄ?ını eminim ki film de bayaÄ?ı hoÅ? görünüyor.
Ä°Å?te link |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Wed Jun 16, 2010 9:17 pm |
|
Güzel film olacak gibi ama karakter seçimleri çok garibime gitti benim. bizim sevinli oÄ?lan fragmanda pek bi ciddiydi mesela. Katara da bildiÄ?in esmer olması lazım ama akça pakça bi kızcaÄ?ız koymuÅ?lar.
Zuko da normalde yakıÅ?ıklı ama yüzü yanık bi elemandı çok beÄ?enmedim tipini.
Ama fragmanda belki ekstra ciddi durmuÅ?lardır bakalım meraklan bekliyoruz =)
-------------------------------------
Ama Å?imdi yeni fragmanı izledim biraz daha iyi olmuÅ?. Daha çok merak ettim Å?imdi. |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Artemis Entreri
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 17, 2010 1:05 am |
|
Abi Å?imdi tek bir filmde bütün çizgifilm verilcekse - ki öyle gözüküyor - Aang'in içinde yaÅ?adıÄ?ı deÄ?iÅ?imleri olduÄ?u gibi yansıtmaları mümkün deÄ?il. BaÅ?larda çok sevimli, sonra gittikçe ciddileÅ?en bir karakter olmasını beklersin ama bunu 2 saate sıÄ?dırmaları zor gibime geliyor. Ben karakterleri çok benzetemesem de sevdim nedense. |
_________________ Been there. Seen that. Got the scars. |
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 17, 2010 1:50 am |
|
Ä°lk baÅ?ta ben de karakterleri biraz yadırgamıÅ?tım özellikle de Katara'yı.Katara'yı daha olgun bir kız olarak bekliyordum.Ama tıpatıp da aynısı olacak deÄ?il ya Ã?izgi filmi izleyen olarak sanıyorum ki ne gördüysek onu istiyoruz Velhasıl 3 Temmuz'da çıkacak merakla bekliyorum ki linkte verdiÄ?im fragmanı çok hoÅ?uma gitti.Element bükme konusunda çizgi filmin baÅ?arısını yakalamıÅ?lar gibi.Tabi bu yorumu güçlendirmek için filmin tamamını izlemek lazım. |
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 17, 2010 2:33 am |
|
Darktimes wrote: |
Element bükme konusunda çizgi filmin baÅ?arısını yakalamıÅ?lar gibi.. |
Daha iyi bile olmuÃ…?.
. |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 17, 2010 4:47 am |
|
dwaxer wrote: |
Darktimes wrote: |
Element bükme konusunda çizgi filmin baÅ?arısını yakalamıÅ?lar gibi.. |
Daha iyi bile olmuÃ…?.
. |
Aynen görsel yönden süper olacaÄ?ı her halinden belli... Karakterlere gelince hakikaten ya o Katara ne abi öyle?
Aang zaten garip geldi biraz..
Ayrıca possessedinde dediÄ?i gibi 2 saat içinde bu deÄ?iÅ?imi nasıl verecekler? Daha dogrusu verecekler mi?
GöreceÄ?iz... |
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
|
|
Back to top |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Thu Jun 17, 2010 5:57 am |
|
3D olması güzel olmuÅ?, görüntüler de hoÅ? gibi görünüyor ama ang'i sevmedim niyeyse çok mekanik gibi duruyor ama kesinlikle izleyeceÄ?im filmlerden. DeÄ?iÅ?imi falan unutun hollywood filminden bahsediyoruz |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Jun 17, 2010 10:07 am |
|
Ben sadece Fragmanını izleyebildim. Ama anlamadıÄ?ım çocuk dört elementi de kontrol edebiliyorsa niye Airbender? |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Thu Jun 17, 2010 11:10 am |
|
Aslen hava ulusundan (Evet elementlere göre uluslar var) hatta son havabükücü yani diÄ?er havabükücüler sizlere ömür diyebiliriz... |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Jun 17, 2010 12:48 pm |
|
Hmm orasını fragmandan anlamıÅ?tım. Her elementi kontrol eden ayrı bir ulus vardı sanırım. O zaman çocuk hava ulusundan... Ama diÄ?er elementleri de kontrol edebiliyor. Bakalım deÄ?iÅ?ik bir film olacak gibi görünüyor. Türkiyede olmasa da ABDye tekrar dönünce izlerim sanırım. |
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 17, 2010 5:29 pm |
|
Firble wrote: |
Hmm orasını fragmandan anlamıÅ?tım. Her elementi kontrol eden ayrı bir ulus vardı sanırım. O zaman çocuk hava ulusundan... Ama diÄ?er elementleri de kontrol edebiliyor. Bakalım deÄ?iÅ?ik bir film olacak gibi görünüyor. Türkiyede olmasa da ABDye tekrar dönünce izlerim sanırım. |
Å?imdi çokta anlatmak istemiyorum ama bu çocuk 4 elementi kontrol edebilecek kapasiteye sahip ki nitekim avatar ( mavi olmayanından ) adını da ordan alıyor.Gerçi bir de filmde farklı birÅ?ey yaparlarsa çok fena olur
Mavi olmayan geyiÄ?i:
Facebook'ta dolaÅ?ırken baktım ki Avatar'ın filmi geliyormuÅ? oleyy derken baktım ki bizim Aeng enteresan birÅ?eye dönüÅ?müÅ?, dedim bu deÄ?il herhalde Avatar yazısını görünce hemen gruba üye olmuÅ?tum.Daha sonradan baÅ?ka bir grup çıktı "Avatar'ı ilk duyduÄ?unuzda aklınıza son hava bükücü mü geldi :S" diye.Profil resmine de Aeng'i mavi olarak ve tuhaf bir resmini koymuÅ?lardı çok gülmüÅ?tüm |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri Jul 02, 2010 2:26 am |
|
Yanlislikla ilk gosterimine bilet aldim... Gosterime dun girdigini zannettim, oglen 12 sandigim saate biletini aldim, bilete tekrar bakinca gece 12:00 a bugune oldugunu gordum... Burada filmlerin gosterime girdigi gunun ilk saatlerinde filmi izleme gelenegi var... Bakalim ben ilk defa uyacagim bu gelenege... Eve ne zaman giderim bilmiyorum. |
|
|
Back to top |
|
|
Artemis Entreri
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jul 02, 2010 3:20 am |
|
Gelir gelmez yorum yap çok merak ediyorum |
_________________ Been there. Seen that. Got the scars. |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri Jul 02, 2010 3:42 am |
|
Vallahi buranin saati ile uc dort gibi eve donme ihtimalim bile var, ama kafam hala calisiyor olursa yazarim kesinlikle... |
|
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jul 03, 2010 6:38 pm |
|
Frpworldçe bir gezi ayarlayalım sinema salonuna Airbender için deÄ?meli !!! |