Å?u sıralar biraz bilgisayar oyunu oynamaya fırsat buldum. Okul döneminde pek elimi süremiyordum.
D&R da Orange Box 21 TLye gördüm dayanamadım aldım. Orange Box'ın içinde
*Half Life 2
*Half Life 2 Episode 1
*Half Life 2 Episode 2
*Team Fortress 2
*Portal
Geliyor. Half Life zamanında hastası olduÄ?um bir oyun olmuÅ?tu Half Life 2 için de çok olumlu yorumlar duymuÅ?/okumuÅ?tum oynamaya karar verdim.
Ã?ok baÅ?arılı bir oyun yapmıÅ?lar bence klasik bir fps olmasının yanında daha farklı öÄ?eleri (Araç kullanma/ bulmaca çözme) gayet baÅ?arılı bir Å?ekilde oyunun içerisine sokmuÅ?lar. FPS oyunlarında en büyük derdim nereden gideceÄ?imi bulamamak olurdu. Ã?ok sık o problemi yaÅ?amadım.
Ã?ok orjinal silah seçenekleri de var. Ã?zellikle gravity gun belki de fps tarihinin en eÄ?lenceli silahlarından biri...
Oynayan var mı baÅ?ka? Siz neler düÅ?ünüyorsunuz?
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Å?u sıralar biraz bilgisayar oyunu oynamaya fırsat buldum. Okul döneminde pek elimi süremiyordum.
D&R da Orange Box 21 TLye gördüm dayanamadım aldım. Orange Box'ın içinde
*Half Life 2
*Half Life 2 Episode 1
*Half Life 2 Episode 2
*Team Fortress 2
*Portal
Geliyor. Half Life zamanında hastası olduÄ?um bir oyun olmuÅ?tu Half Life 2 için de çok olumlu yorumlar duymuÅ?/okumuÅ?tum oynamaya karar verdim.
Ã?ok baÅ?arılı bir oyun yapmıÅ?lar bence klasik bir fps olmasının yanında daha farklı öÄ?eleri (Araç kullanma/ bulmaca çözme) gayet baÅ?arılı bir Å?ekilde oyunun içerisine sokmuÅ?lar. FPS oyunlarında en büyük derdim nereden gideceÄ?imi bulamamak olurdu. Ã?ok sık o problemi yaÅ?amadım.
Ã?ok orjinal silah seçenekleri de var. Ã?zellikle gravity gun belki de fps tarihinin en eÄ?lenceli silahlarından biri...
Oynayan var mı baÅ?ka? Siz neler düÅ?ünüyorsunuz?
ben oynadım açıkçası call of duty 4 (ve 5 ve 6 ) ve Unreal Tournament 3 (ve 2004 o da güzeldi çok ) ve half-life serisi favorimdir zaten fpsler arasında. Ä°lk half-life'ta turuncu birÅ?ey atan bir silah vardı onunla çok iyi oynardım multiplayer haritalarda
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum