FRP camiasına hitab eden yeni bir sanal ortam FRPci.net. Sitede forum, hikaye-yazı gibi bir çok sitede bulunan bölümler mevcut. Ancak bu sitenin birincil amacı diÄ?erlerinden farklı. FRPci.net edinmek istediÄ?iniz kitap, zar, vs gibi Ã…?eyleri alırken size yardımcı oluyor. Sizin için malzemeyi satın alıyor, adresinize kargo ile yolluyor. Siz ödemenizi havale ile yapıyor, ne kredi kartınıza dokunuyor, ne de kargo peÃ…?inde koÃ…?uyorsunuz. Bu Ã…?ekilde “Kredi kartımın numarasını korsanlar ele geçirmiÃ…? midir?”, “Kredi kartıyla FRP kitabı alsam babam beni keser’” gibi sorunlar ortadan kalkıyor. Bunun yanında çok zor bulunan kitapların bile getirtilebilmesi sitenin en güzel özelliÄ?i.
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Posted:
Sun Apr 23, 2006 10:38 pm
Haberimi gördüm mutlu oldum. İlk ay D&D Core Rulebook Gift Set'te kampanya var. Set, DM's Guide, Player's Handbook ve Monsters Manual'ı içeriyor. Hepsi 3.5 Edition.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum