Posted:
Thu Jul 15, 2010 6:10 am
Evet uzun zamandır bu köÅ?eye yazmayı isteyecek kadar sevdiÄ?im bir film olmamıÅ?tı.
Oyuncak Hikayesinin 3. filmi, aradan geçen onca seneden sonra öyle bir vurdu ki bana,
tekrar çocuk olmak, oyuncaklarıma dönmek, ya da hemen evlenip çocuk yapıp ona bir
sürü oyuncak almak istedim.
PaylaÅ?tıÄ?ım diÄ?er filmleri az çok görmüÅ? olanlar film zevkim hakkında bir fikre sahiptir sanıyorum.
Benimle aynı zevkleri paylaÅ?anlar varsa aranızda, bu filmi kesinlikle görmeli!
95 senesinde ilkini yapmıÅ?tı Pixar stüdyoları. Epey küçüktüm o zamanlar. Ã?ıktıÄ?ı gün gitmiÅ?tim.
Dünyam deÄ?iÅ?miÅ?ti. Hayal gücüm bir anda patlama yaÅ?amıÅ?tı hala hiç unutamam o günü.
Å?imdiki "oyuncu" kiÅ?iliÄ?ime bürünmem de bu filmin etkisi çok büyüktür.
Bu son filmde ise çıtayı epey yükseltmiÅ?ler. Hatta çıta filan kalmamıÅ? ortada. Sinemada bir
sürü çocuk vardı ama biz büyüklerin kahkahası çocuklardan çok çıkmıÅ?tır. Ben acaip keyifli
2 saat geçirdim. Sakın kaçırmayın!
Ha, bir eleÅ?tirim olacak filmle ilgili. Ä°lk 10 dakika sonrasında 3d gözlükleri çıkartıp öyle
izledim. 3 boyut olayını hiç yapamamıÅ?lar filmde. EÄ?er mümkünse 3d olmayanına gitmenizi
öneririm. Bu arada dublajlı versiyonuna gittim. Dublajlar harika olmuÅ?, hiç tereddüt
etmeden gidebilirsiniz. Biz türkler bu dublaj olayını iyi çözmüÅ?üz.
_________________ Been there. Seen that. Got the scars.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum