Å?imdiden tüm zamanların en kötü film adayı olmuÅ?, yahu yönetmeninden belliydi zaten. The Happening filmine gidenler var mı, yönetmenin o filmini izleme talihsizliÄ?ine yakalanmıÅ?tım zamanında, o da yetmedi sudaki kız saçmalıÄ?ını da izlemiÅ?tim. Ä°kisini de sinemada izlemiÅ?tim bir de, yani üçüncü hatayı yapmam bir daha ve bu aptal hintli yönetmenin bir filmini daha izlemem.
ne yazıkki bahsettiÄ?in filmleri bende izlemek gibi bi hatada bulundum 6.hisden sonra film yapmayı bırakmalıydı en azından Å?imdi böle eleÅ?tirilceÄ?ine dorukta kalırdı güzelim avatar zarar ziyan olmazdı
_________________ Bir Ã…?ehir,kalesini asla kaybetmez;
eÄ?er onu taçlandıran duvarlar tuÄ?ladan
deÄ?il de insandan ise..
Posted:
Sun Aug 01, 2010 1:15 am
Ben sizler kadar karamsar olamayacaÄ?ım.Filmi beÄ?endim.Tamam belki süper ötesi birÅ?ey deÄ?ildi ama izlenmeye deÄ?erdi.
Zaten bu ilk kitap olduÄ?una göre sanıyorum dahası da var Nitekim Toph'u sabırsızlıkla bekliyorum.
Filmde 2 olumsuzluk gördüm kanımca.Onlardan birisi AteÅ? ulusunun oyuncuları ve esprisiz bir kurgu.KeÅ?ke daha espritüel bir film çekilebilseydi.Onu da her yaÅ?tan insanlara hitap etmek adına ciddi bir iÅ? yaptıklarını düÅ?ünüyorum.
Sonuç olarak filmdeki bükme hareketleri gayet hoÅ?tu ve Avatar'ın rehber hayvanı Appa'da bir hayli güzel olmuÅ?.BeÄ?endim
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir
Bilmiyorum ben tam tersine en karmaÅ?ık karakterlerin ateÅ? ulusundan olduÄ?unu düÅ?ünüyorum. Avatar karakterinden bile daha ilginç buldum. Dört element gibi sadece tek bir kavramın üzerine kurulu Dünyaları biraz zayıf buluyorum. Ama sadece eÄ?lenmek için gidildi mi gidiliyor. Eh kurguya göre sanırım AteÅ? Ulusundan da iyi karakterlerin olması gerekecek.
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Posted:
Thu Nov 04, 2010 9:11 pm
BaÅ?taki kurgu zaten biraz tanıtım amaçlı gibiydi.Hayat hikayeleri kimlerin neden bu görevde olduÄ?u gibi.
Bu arada 2. filmin taslaÄ?ı hazırlanmıÅ? MTV'nin sitesindeki M. Night Shyamalan'ın röportajına göre.Resmi bir tarih olmasa da 2011-2012 arasında çıkacaÄ?ı tahmin ediliyor.Bu kitabın adı toprak olduÄ?undan ümid ediyorum Toph karakterinin tavırlarıyla neÅ?e bulabiliriz.
Posted:
Fri Nov 12, 2010 8:30 am
Ä°zledim ve hiç de beÄ?enmedim açıkçası ilk yarım saatten sonra sadece genel kültür olsun, güzelce tartıÅ?abileyim diye izledim filmi. Aksiyonlar yavaÅ?latılmıÅ?, replikler berbat ötesi, ırk ayrımcılıÄ?ı gibi olacak ama tipik bir doÄ?u asya hikayesini orta asya'ya çekmiÅ? olmak filme ısınmayı direkt engelledi beni. hatta o su kabilelerinin normalde eskimo tarzında birÅ?ey olmaları gerekirken maÅ?allah bizim karakterler bembeyaz ak yüzlü çocuklar. hem hikayenin gidiÅ?atı da çabuk ve anlaÅ?ılmaz, takipsiz olmuÅ?.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum