Author |
Message |
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Aug 23, 2010 5:57 am |
|
|
Back to top |
|
|
fmc
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Aug 23, 2010 3:53 pm |
|
Hapishanede çıkan ayaklanma... Å?ehir cehenneme dönmüÅ?. Ä°saril'in yerinde olsam bende yerimden kımıldamazdım.
Etrafa iyice göz gezdirdikten sonra etrafta durum hakkında bilgi alınabilecek birileri var mı diye bakındı.
"AnlaÅ?ılan bi ayaklanma var buralarda. Bizim PeluÅ? da yok ortalarda. Bence saklanıyordur bir yerlerde. Bir adamı bizi izliyordur. Ortalık durulduÄ?u bir anda çıkar kokusu. Hmm!" diyerek tezgahın üstünden bir elma alıp ısırdı. |
_________________ Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben.. |
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Aug 23, 2010 9:11 pm |
|
.
Leopold:
YoldaÅ?larına dönerek, Â?arkadaÅ?lar eyvahlar olsun, bildiÄ?im kadarıyla bu hapishanede güçlü büyücüler tutuluyordu; eÄ?er mahkumlar kaçtıysa yakalamak zorundayız!.. Ben hapishaneden sorumlu gardiyan ve subaylarla konuÅ?maya gidiyorum!Â? diyerek hapishaneye doÄ?ru gider.
Hapishanede yetkili subay olacaÄ?ını tahmin ettiÄ?i birini yakalayıp konuÅ?ur. Â?Asker, ben BahamutÂ?un kutsal Å?övalyesi Leopold von Eisenkopf. Kasabaya biraz önce geldim ve bu korkunç manzarayla karÅ?ılaÅ?tım. Neler olduÄ?unu bana anlatırsan, yardımcı olmak isterim; yoksa mahkumlar mı kaçtı?Â?
. |
Last edited by dwaxer on Tue Aug 24, 2010 12:12 am; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Aug 23, 2010 10:13 pm |
|
Sessiz bir Å?ekilde olanları izliyor Huor. Bir cehennemin içinde gibiydi sanki. Kimseyle konuÅ?amayacak hâldeydi. |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Aug 24, 2010 3:44 am |
|
dwaxer wrote: |
.
Leopold:
Â?Asker, ben BahamutÂ?un kutsal Å?övalyesi Leopold von Eisenkopf. Kasabaya biraz önce geldim ve bu korkunç manzarayla karÅ?ılaÅ?tım. Neler olduÄ?unu bana anlatırsan, yardımcı olmak isterim; yoksa mahkumlar mı kaçtı?Â?
. |
Hapishanenin yakınlarına kadar geldiÄ?inde Å?ehrin içine gelen bir birliÄ?in önünde duran subaya sordun.
Subay;
"Durum sandıÄ?ımızdan daha ciddi Å?övalye Leopold. Huldor'un köle avcılarından oluÅ?an bir birlik kasabamıza saldırdı. Yanlarında seçkin suçluları ve birçok masumu alıp muhtemelen satmak için götürdüler. PeÅ?lerinden gitmek isterdim ama askerlerimin neredeyse hepsi öldü veya aÄ?ır yaralılar. Malesef kasabada kalmak zorundayım. Tanrı yardımcıları olsun" |
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Aug 24, 2010 4:22 am |
|
.
Leopold:
Ã?fke ve Å?aÅ?kınlıkla tepki verir: "köle avcıları MI!? Demek hem azılı mahkumları, hem de günahsız insanları kaçırdılar. Bu durumda bu haydutların izini ben ve arkadaÅ?larım çok geç olmadan takip etmeliyiz. Yüce Bahamut'un emrettiÄ?i gibi zayıfları korumak benim sorumluluÄ?umdur!.. Haydutlar ne tarafa gitti? Kalabalık olduklarına göre izlerini kolayca takip edebileceÄ?imizi sanıyorum," der.
Ayrıca subaya Isaril adında birini tanıyıp tanımadıÄ?ını da soracaktı Leopold.
. |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Aug 24, 2010 5:21 am |
|
Subay:
"Tüm kasaba size minnet duyacaktır"
Isaril hakkında birÅ?eyler söylediÄ?ini duyunca sana garip garip baktı.
"AnlaÅ?ılan sizde Pelor birliÄ?indensiniz. Isaril birkaç gün önce buradaydı. Köle avcıları özellikle onu arıyorlardı. Bir tür anahtar aradıklarını duydum. Isari'i de yanlarında götürdüler" |
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Aug 24, 2010 5:45 am |
|
Aegron Linwelin wrote: |
Subay:
"Tüm kasaba size minnet duyacaktır"
Isaril hakkında birÅ?eyler söylediÄ?ini duyunca sana garip garip baktı.
"AnlaÅ?ılan sizde Pelor birliÄ?indensiniz. Isaril birkaç gün önce buradaydı. Köle avcıları özellikle onu arıyorlardı. Bir tür anahtar aradıklarını duydum. Isari'i de yanlarında götürdüler" |
Leopold arkadaÅ?larının yanına dönerek bu öÄ?rendiklerini anlatır.
"ArkadaÅ?lar bu haydutları vakit kaybetmeden takip etmeliyiz!" der.
. |
|
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Aug 24, 2010 6:05 am |
|
Huor yalnızca kaÅ?ları çatık bir Å?ekilde baktı dostuna. Bu onun da ne kadar sinirli olduÄ?unu gösteriyordu. Ã?evresinde gördükleri bütün nefretini üstüne yükleyecek kadar fazlaydı. Gitmek için can atıyordu. |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
fmc
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Aug 25, 2010 1:10 am |
|
"Neyi bekliyoruz ki? Kaybedecek vaktimiz yok. Gidelim." dedi ve etrafına bakındı. |
_________________ Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben.. |
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Aug 25, 2010 5:55 am |
|
ErzaÄ?ınızı temin ettikten sonra güneye doÄ?ru yola çıktınız. Ä°zleri takip etmek sizin için çok da zor olmadı. Onca kiÅ?inin izleri topraga kazınmıÅ?tı resmen. Birkaç saatlik yürüyüÅ?ün ardından güneÅ?in batmaya baÅ?ladıÄ?ını ve havanın kararmaya baÅ?ladıÄ?ını farkettiniz.
Huor Tinehtele Dikkat: 5.4+1=10
Biraz dinlenmek için durduÄ?unuz sırada Huor sen aÄ?açların arasında bir karartının geçtiÄ?ini ve bunun kesinlikle cübbe içinde biri olduÄ?unu farkettin. Neredeyse net olarak gördün geçeni. Bir süre sonra birden çatırtıların kesildiÄ?ini duydun. AnlaÅ?ılan ses yapmamak için durmuÅ?tu. |
|
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Aug 25, 2010 6:03 am |
|
Hiç beklemeden yayımı geriyorum hedefe doÄ?rultuyorum.
"Ellerini yukarı kaldır ve dıÅ?arı çık, yavaÅ?ça! Yoksa ölürsün! Hayatımda hiçbir hedefi ıskalamadım!
Are you lucky, punk?!"
(�stad Clint Eastwood'a ve Dirty Harry filmine saygılar)
Intimidate zarı atıyorum tabii ki bu sırada biraz da
(Kıpırdarsa cidden gömücem oku) |
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Aug 25, 2010 9:19 pm |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Aug 26, 2010 3:04 am |
|
"Hey hey tamam indir Å?u yayını onu kullanmak için zamanın olacak.Å?imdi indir bakalım."
Siyahlar içindeki cübbeli adam dıÅ?arı çıkarken silahlarınızın isteminiz dıÅ?ında indiÄ?ini farkettiniz. Siyah cübbesinden yüzü dahi gözükmeyen adamın sadece gözleri belli oluyordu. Onlarda kırmızı büyük iki noktadan ibaretti. Sesi tok ve yapısı bir büyücüye göre oldukça iyiydi.
Biraz size yaklaÅ?tıktan sonra;
"Kusura bakmayın. Sizi böyle takip etmek istemezdim. Bir büyücünüzün olmadıÄ?ını farkettim. Elvond tapınaÄ?ına yanınızda bir büyücü olmadan gitmek ha? Ä°MKANSIZ!! Bu arada adım Elrand. Bende pelordanım güvenebilirsiniz" |
|
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Aug 26, 2010 3:14 am |
|
"Sana nasıl güveneceÄ?imizi çok merak ettim doÄ?rusu?"
Ardından yayını indirmeden:
"Ä°spatla!" |
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
|
|