Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Huldor Zamanı(OYUN)
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Huldor Zamanı(OYUN) View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Aug 23, 2010 5:57 am Reply with quoteBack to top

Thrymbor Â?dan yola çıkarken daÄ?ları aÅ?abilmeniz için yanınızda birde korucu verdiler. Ä°ki günlük bir yolculuÄ?un ardından daÄ?ın öbür tarafına geçtiniz. Korucu sizi daÄ?ın içinden çıkan demir kapılarda bırakıp geri döndü. Demir kapılar eskiliÄ?ini ifade eden bir gürültü ile kapandı. Korucu özel bir kilit ile açılabilen kapıyı kapatmak için bir süre uÄ?raÅ?tı. Ä°Å?i bittikten sonra süslü anahtarı demir parmaklıkların arasından size verdi. Verirken Å?ans dilemeyi de unutmadı. Anahtarın sizin için önemli olduÄ?unu özellikle vurguladı.
    Image

DaÄ?ın içinden çıkmak için sabahın erken saatlerini beklemiÅ?tiniz. GüneÅ? yeni yeni belirirken havanın Thrymbor Â?dan farklı olduÄ?unu hissettiniz. Burası Thrymbor Â?a göre oldukça soÄ?uktu. Ã?nünüzde görünen orman yolunu takip ettiniz. Birkaç saatlik bir yolculuktan sonra Galelad denen ufak bir kasabayı uzaktan gördünüz. Size söylenen göre burada Ä°saril adında bir pelor birliÄ?i üyesi ile Büyük handa buluÅ?acaktınız.Kasabaya hapishane tarafından girdiniz ve hapishaneninde büyük bir kısmının yandıÄ?ını ve askerlerin oradan oraya koÅ?turduÄ?unu farkettiniz.Kasabanın içine ilerledikçe her yerin aynı Å?ekilde talan edilmiÅ? olduÄ?unu gördünüz. Herkes telaÅ? içinde oradan oraya koÅ?turmakta, aÄ?layan kadınların sesi ile çocuk çıÄ?lıkları birbirine karıÅ?maktaydı.
    BuluÅ?ma yerine vardıÄ?ınızda ise Ä°saril'in orada olmadıÄ?ını farkettiniz. Ya geç kalmıÅ? yada baÅ?ına birÅ?ey gelmiÅ?ti.

Image
    Leopold Bilgi:10
    Spoiler:
    Galead ufak bir kasaba olmasına karÅ?ın duyduÄ?una göre kıtanın en güçlü büyücülerinden bir kaçı bu hapishanede yatmakta.Gözden uzak olması ve önemsiz olduÄ?u düÅ?ünülmesi nedeni ile onları burada tuttuklarını biliyorsun.

fmc
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Aug 23, 2010 3:53 pm Reply with quoteBack to top

Hapishanede çıkan ayaklanma... Å?ehir cehenneme dönmüÅ?. Ä°saril'in yerinde olsam bende yerimden kımıldamazdım.
    Etrafa iyice göz gezdirdikten sonra etrafta durum hakkında bilgi alınabilecek birileri var mı diye bakındı.
    "AnlaÅ?ılan bi ayaklanma var buralarda. Bizim PeluÅ? da yok ortalarda. Bence saklanıyordur bir yerlerde. Bir adamı bizi izliyordur. Ortalık durulduÄ?u bir anda çıkar kokusu. Hmm!" diyerek tezgahın üstünden bir elma alıp ısırdı.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Aug 23, 2010 9:11 pm Reply with quoteBack to top

.

Leopold:

YoldaÅ?larına dönerek, Â?arkadaÅ?lar eyvahlar olsun, bildiÄ?im kadarıyla bu hapishanede güçlü büyücüler tutuluyordu; eÄ?er mahkumlar kaçtıysa yakalamak zorundayız!.. Ben hapishaneden sorumlu gardiyan ve subaylarla konuÅ?maya gidiyorum!Â? diyerek hapishaneye doÄ?ru gider.

Hapishanede yetkili subay olacaÄ?ını tahmin ettiÄ?i birini yakalayıp konuÅ?ur. Â?Asker, ben BahamutÂ?un kutsal Å?övalyesi Leopold von Eisenkopf. Kasabaya biraz önce geldim ve bu korkunç manzarayla karÅ?ılaÅ?tım. Neler olduÄ?unu bana anlatırsan, yardımcı olmak isterim; yoksa mahkumlar mı kaçtı?Â?

.

Last edited by dwaxer on Tue Aug 24, 2010 12:12 am; edited 2 times in total
    Back to top View user's profileSend private message
    Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Aug 23, 2010 10:13 pm Reply with quoteBack to top

Sessiz bir Å?ekilde olanları izliyor Huor. Bir cehennemin içinde gibiydi sanki. Kimseyle konuÅ?amayacak hâldeydi.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Aug 24, 2010 3:44 am Reply with quoteBack to top

dwaxer wrote:
    .

Leopold:
    Â?Asker, ben BahamutÂ?un kutsal Å?övalyesi Leopold von Eisenkopf. Kasabaya biraz önce geldim ve bu korkunç manzarayla karÅ?ılaÅ?tım. Neler olduÄ?unu bana anlatırsan, yardımcı olmak isterim; yoksa mahkumlar mı kaçtı?Â?

.

Hapishanenin yakınlarına kadar geldiÄ?inde Å?ehrin içine gelen bir birliÄ?in önünde duran subaya sordun.

Subay;
    "Durum sandıÄ?ımızdan daha ciddi Å?övalye Leopold. Huldor'un köle avcılarından oluÅ?an bir birlik kasabamıza saldırdı. Yanlarında seçkin suçluları ve birçok masumu alıp muhtemelen satmak için götürdüler. PeÅ?lerinden gitmek isterdim ama askerlerimin neredeyse hepsi öldü veya aÄ?ır yaralılar. Malesef kasabada kalmak zorundayım. Tanrı yardımcıları olsun"

dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Aug 24, 2010 4:22 am Reply with quoteBack to top

.

Leopold:

Ã?fke ve Å?aÅ?kınlıkla tepki verir: "köle avcıları MI!? Demek hem azılı mahkumları, hem de günahsız insanları kaçırdılar. Bu durumda bu haydutların izini ben ve arkadaÅ?larım çok geç olmadan takip etmeliyiz. Yüce Bahamut'un emrettiÄ?i gibi zayıfları korumak benim sorumluluÄ?umdur!.. Haydutlar ne tarafa gitti? Kalabalık olduklarına göre izlerini kolayca takip edebileceÄ?imizi sanıyorum," der.

Ayrıca subaya Isaril adında birini tanıyıp tanımadıÄ?ını da soracaktı Leopold.

.
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Aug 24, 2010 5:21 am Reply with quoteBack to top

Subay:
    "Tüm kasaba size minnet duyacaktır"
    Isaril hakkında birÅ?eyler söylediÄ?ini duyunca sana garip garip baktı.
    "AnlaÅ?ılan sizde Pelor birliÄ?indensiniz. Isaril birkaç gün önce buradaydı. Köle avcıları özellikle onu arıyorlardı. Bir tür anahtar aradıklarını duydum. Isari'i de yanlarında götürdüler"

dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Aug 24, 2010 5:45 am Reply with quoteBack to top

Aegron Linwelin wrote:
    Subay:
    "Tüm kasaba size minnet duyacaktır"
    Isaril hakkında birÅ?eyler söylediÄ?ini duyunca sana garip garip baktı.
    "AnlaÅ?ılan sizde Pelor birliÄ?indensiniz. Isaril birkaç gün önce buradaydı. Köle avcıları özellikle onu arıyorlardı. Bir tür anahtar aradıklarını duydum. Isari'i de yanlarında götürdüler"

Leopold arkadaÅ?larının yanına dönerek bu öÄ?rendiklerini anlatır.

"ArkadaÅ?lar bu haydutları vakit kaybetmeden takip etmeliyiz!" der.

.
    Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Aug 24, 2010 6:05 am Reply with quoteBack to top

Huor yalnızca kaÅ?ları çatık bir Å?ekilde baktı dostuna. Bu onun da ne kadar sinirli olduÄ?unu gösteriyordu. Ã?evresinde gördükleri bütün nefretini üstüne yükleyecek kadar fazlaydı. Gitmek için can atıyordu.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    fmc
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Aug 25, 2010 1:10 am Reply with quoteBack to top

"Neyi bekliyoruz ki? Kaybedecek vaktimiz yok. Gidelim." dedi ve etrafına bakındı.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Aug 25, 2010 5:55 am Reply with quoteBack to top

ErzaÄ?ınızı temin ettikten sonra güneye doÄ?ru yola çıktınız. Ä°zleri takip etmek sizin için çok da zor olmadı. Onca kiÅ?inin izleri topraga kazınmıÅ?tı resmen. Birkaç saatlik yürüyüÅ?ün ardından güneÅ?in batmaya baÅ?ladıÄ?ını ve havanın kararmaya baÅ?ladıÄ?ını farkettiniz.

Huor Tinehtele Dikkat: 5.4+1=10

Biraz dinlenmek için durduÄ?unuz sırada Huor sen aÄ?açların arasında bir karartının geçtiÄ?ini ve bunun kesinlikle cübbe içinde biri olduÄ?unu farkettin. Neredeyse net olarak gördün geçeni. Bir süre sonra birden çatırtıların kesildiÄ?ini duydun. AnlaÅ?ılan ses yapmamak için durmuÅ?tu.

Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Aug 25, 2010 6:03 am Reply with quoteBack to top

Hiç beklemeden yayımı geriyorum hedefe doÄ?rultuyorum.

"Ellerini yukarı kaldır ve dıÅ?arı çık, yavaÅ?ça! Yoksa ölürsün! Hayatımda hiçbir hedefi ıskalamadım!

Are you lucky, punk?!"

(�stad Clint Eastwood'a ve Dirty Harry filmine saygılar)

Intimidate zarı atıyorum tabii ki bu sırada biraz da Very Happy

(Kıpırdarsa cidden gömücem oku)

-Freddie Mercury
    dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Aug 25, 2010 9:19 pm Reply with quoteBack to top

.

Leopold derhal ayaÄ?a fırlayıp kalkanını önünde tutarak arkadaÅ?ının baktıÄ?ı yöne doÄ?ru pür-dikkat defansif bir Å?ekilde durur. (defansif:+2)
    "Korucu dostum bir tehlike mi sezdin?"

Bu arada bir kutsal büyü yapar. "Bahamut güçlendir beni, güçlendir ki Å?eytani bir güç ile karÅ?ı karÅ?ıyaysam sana layık Å?ekilde mücadele edebileyim!" "BORAT!"

BORAT
    Spoiler:
    BORAT ... (9 tık) (dosta) Can:+2d6, süre:(2*Büyü) dk boyunca

.
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Aug 26, 2010 3:04 am Reply with quoteBack to top

"Hey hey tamam indir Å?u yayını onu kullanmak için zamanın olacak.Å?imdi indir bakalım."
    Siyahlar içindeki cübbeli adam dıÅ?arı çıkarken silahlarınızın isteminiz dıÅ?ında indiÄ?ini farkettiniz. Siyah cübbesinden yüzü dahi gözükmeyen adamın sadece gözleri belli oluyordu. Onlarda kırmızı büyük iki noktadan ibaretti. Sesi tok ve yapısı bir büyücüye göre oldukça iyiydi.

Biraz size yaklaÅ?tıktan sonra;
    "Kusura bakmayın. Sizi böyle takip etmek istemezdim. Bir büyücünüzün olmadıÄ?ını farkettim. Elvond tapınaÄ?ına yanınızda bir büyücü olmadan gitmek ha? Ä°MKANSIZ!! Bu arada adım Elrand. Bende pelordanım güvenebilirsiniz"

Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Aug 26, 2010 3:14 am Reply with quoteBack to top

"Sana nasıl güveneceÄ?imizi çok merak ettim doÄ?rusu?"

Ardından yayını indirmeden:

"Ä°spatla!"

-Freddie Mercury
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum