Author |
Message |
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Fri Aug 27, 2010 5:46 am |
|
Yeni projelerimle geliyorum, hem nostalji yaÅ?ayacaÄ?ımız, hem sitede vakit geçirmemizi saÄ?layacak hem eskiden yaptıklarımıza benzer projeler hem de tamamen hiç denemediÄ?im Å?eylerle çok yakında yine Frpworld'deyim. Takip eden olur, katılan olur, ilgi gösteren olur memnun olurum, mutlu olurum, pc baÅ?ında Å?apÅ?al bir gülümse alır beni benden götürür bilmem nerelere ama tek bildiÄ?im bir Å?ey var o da yeni bir baÅ?langıç için öncelikle bir son Å?art ve ben sizleri bu yeni baÅ?langıca götürmeye geldim. Olmadı karanlıÄ?ın kalbinde sessiz çıÄ?lıklarınızla beraber eski deri koltuÄ?unuzda oturur ve çerezlerinizi yerken bu anı hatırlarsınız, adam ne gaza gelmiÅ?ti yahu diye.
Bizi bekleyecek olanlardan bazı örnekler:
- OcakbaÅ?ı Nostaljileri yeni bölümleriyle kaldıÄ?ı yerden tüm hızıyla devam edecek, hem de daha fazla sürpriz konuklarıyla beraber. Frpworld'de öyküsünü, Å?iirini, çizimlerini paylaÅ?mıÅ?, rp oyunlarında yer bulmuÅ? herkes bu bölümümüze davetlidir. Siz yeter ki navigasyon cihazınızda OcakbaÅ?ı Hikayeleri'ni favorilerinize eklemeyi unutmayın. Sonra yanlıÅ? yönlere girebilirsiniz, internet bu aman sakata gelmeyin...
- Yeni ortak hikayelerle geliyoruz. Hem de üç farklı ortak hikaye çok yakında Frpworld'de baÅ?layacak, böylece ben de katılmak istiyordum ama bana yer kalmadı sıkıntısı da olmayacak. Yazmak isteyen, ama bunun yanında eÄ?lenmeyi de ihmal etmeyen arkadaÅ?larımız aradıÄ?ınızı bulmanıza çok az kaldı. Bu sefer eski hatalara yer yok, ortak öykülerdeki kusurlarımız nelerdi diye anlamak için bir analizci ile beraber yaptıÄ?ımız araÅ?tırmaların sonucunda uzun uzadıya bir rapor çıkarttık ve o veriler ıÅ?ıÄ?ında artık her Å?ey olması gerektiÄ?i gibi olacak, kısaca ben gereksiz yere kestik butonuna basmayacaÄ?ım.
- Kulaktan KulaÄ?a konsepti geri dönüyor, ortak öykülerden farklı bir Å?ekilde daha serbest daha rahat, geniÅ?çe yayılarak yazabileceÄ?iniz bu öykülerin de ilgi odaÄ?ı olması için neler lazım bunları da belirttik.
- EÄ?lenceli, gerekmedikçe düÅ?ündürmeyen anketlerimiz frpworld'deki gündemi de belirlememize yol açacak, açtıÄ?ı yollardan gitmemeniz dileÄ?iyle sonuçta bu bir anket, ciddiye almayın ama anketsiz de kalmayın.
- Vs. vs. Vs. Daha neler var ki sormayın. Her Å?ey sırasıyla, siz yeter ki bekleyin. Olmadı arada bir girin siteye, yeteri kadar gaz birikimi var mı yok mu karar verirsiniz.
We have to go back!!!! |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Aug 28, 2010 4:13 am |
|
Ortak hikayeleri sabırsızlıkla bekliyorum catboy. Senden büyük beklentilerim var!! |
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
|
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Sat Aug 28, 2010 8:33 am |
|
DesteÄ?in için teÅ?ekkür ederim, Aegron |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Aug 28, 2010 10:07 am |
|
catboy wrote: |
DesteÄ?in için teÅ?ekkür ederim, Aegron |
Ne demek
Ortak hikayelerden biri süperkahramanlı olsa ya |
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Aug 28, 2010 8:55 pm |
|
DiÄ?eri de Star Wars, Korsan ya da Mafya temalı olsun. Ama bunlardan biri olsun lütfen!
Korsan olmasa da olur |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Aug 29, 2010 6:17 am |
|
Yahu hem star wars olur hemde senin baÅ?lattıÄ?ın bir ortak hikaye olursa kaçırmak istemem. Ama bu sene çok yoÄ?un olduÄ?u için zaman ayıramayabilirim. Ne kadar sürebilir bir ortak hikaye? Okullar açılana kadar ara ara vaktim var. |
_________________ Ben gelecek için hiç endiÃ…?e duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Sun Aug 29, 2010 6:53 am |
|
Bu sefer ortak öyküye katılmak isteyecek çoÄ?u arkadaÅ?ımızın aynı zamanda Ã?SS sürecine dahil olduÄ?unun bilincindeyim, bu nedenle daha esnek bir ortak öykü hazırlamayı planlıyorum böylece katılımcıların zaman ayırabileceÄ?i bir Å?ekilde olmasına özen göstereceÄ?im. |
|
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Mon Aug 30, 2010 1:04 am |
|
Nostalji bölümü yayınlanmıÅ?tır.
Ortak öykülerden ilkinin katılım süreci baÅ?lamıÅ?tır.
Ä°lginize... |
|
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Aug 31, 2010 7:01 pm |
|
hiç kasma bence koptuÄ?u yerden gitsin |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Wed Sep 01, 2010 1:49 pm |
|
Her konuda acikcasi yazdiklarini ozlemisim, ama en cok seninle sohbet etmeyi ozledim acikcasi. |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
|
|