Author |
Message |
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Sep 10, 2010 4:21 pm |
|
dwaxer wrote: |
Aegron Linwelin wrote: |
Ne güzelde planlarım vardı ama tuzaktan kurtulduÄ?u için dwaxer'i de tebrik ediyorum doÄ?rusu. Sanırım bundan bir iki ay önce kadar "Traps" kitabını atmıÅ? olmamında bir fayfası oldu |
Vay canına, hacamat oluyormuÅ?uz neredeyse! Demek bilinçaltında kalmıÅ? o tuzak bilgileri.
. |
Altını üstünü bilmem ama kaldıÄ?ı belli
Daha neler çıkıcak o traplerden |
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Sep 13, 2010 4:42 am |
|
fmc wrote: |
"Ben soÄ?uk bir Å?eyler istiyorum yavrum." dedi ve kızın beline sarıldı. Sonra masaya oturup garson kızın poposuna bir de Å?aplak atıp "Buz gibi olsun." dedi. |
Birinizden kesin bekliyordum böyle bir RP |
|
|
Back to top |
|
|
fmc
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Sep 15, 2010 1:45 am |
|
eehehuehu affetmem bi uçan bide kaçan kurtulur |
_________________ Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben.. |
|
Back to top |
|
|
fmc
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Sep 15, 2010 1:51 am |
|
madem ettim içine olayın birde sıvayım bari. e napim bilader öyle bi durumda boÅ? odayı napim ben savaÅ?tan çıkmıÅ?ım baltamdaki kan daha kurumamıÅ?. stresliyim |
_________________ Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben.. |
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Sep 19, 2010 8:02 pm |
|
ArkadaÅ?lar okulların açılması nedeniyle birkaç gün bakamayacagım sanırım sonrasında kaldıgımız yerden aynı hızla devam |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 25, 2010 7:28 am |
|
Okul ve dershane iÅ?i artık tam olarak oturduÄ?u için devam edebiliriz arkadaÅ?lar. En son siowen hanı denen küçük bir kasabadaki güzel bir hana gelmiÅ?tiniz.
Geceyi buraya geçirip devam etmenizden önce;
Leopold da yemÄ?ini bitirdikten sonra odasına çekilir. Sabah ilk iÅ? Isaril ile konuÅ?acaktır. |
Burayı aranızda özel konuÅ?muÅ? gibi yapabiliriz yoksa herkesin yanında mı konusacaksın? |
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 25, 2010 7:49 am |
|
Okul ve dershane iÅ?i artık tam olarak oturduÄ?u için devam edebiliriz arkadaÅ?lar. En son siowen hanı denen küçük bir kasabadaki güzel bir hana gelmiÅ?tiniz.
Geceyi buraya geçirip devam etmenizden önce;
Leopold da yemÄ?ini bitirdikten sonra odasına çekilir. Sabah ilk iÅ? Isaril ile konuÅ?acaktır. |
Burayı aranızda özel konuÅ?muÅ? gibi yapabiliriz yoksa herkesin yanında mı konusacaksın? |
Herkesin yanında olabilir, Leopold diÄ?erlerinden saklamaz konuÅ?ulanları.
. |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 25, 2010 7:52 am |
|
Tamam o zaman Å?u mücadeleden yada kaçarsınız size kalmıÅ? sonrasında yaparsın o zaman konuÅ?mayı. Bu arada Ä°saril gece sizin bulunduÄ?unuz yere kadar Elrand ile birlikte geldi ama uyuyordunuz duymadınız. |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 25, 2010 8:04 am |
|
Büyük bir balta: Ã?zerinde sarı iÅ?lemeler var ve oldukça güzel gözüküyor.(kullanan kiÅ?i için Saldırı +1 Hasar +3)
Kırmızı iÅ?lemeli bir mızrak: Birçok mızrak içinden kırmızı bir tür bezle etrafı güzelce sarılmıÅ? bir mızrak buldun.Ayrıca çok sivri.( Kullanan kiÅ?i için Hasar +2)
Büyük bir kalkan: Ã?zerinde üç tane yılan resmi olan bir kalkan buldun. Birde not asılı."KiÅ?i istediÄ?i zaman bu yılanları kontrol edebilir ve onların canlanmasını saÄ?layabilir. Onlar beslemeyi unutmayın." yazıyordu.(Kullanan kiÅ?i için yılanlar saldırı:3 Hasar:1d6+2)
Bir kılıç(tek elli): Ã?zerinde " Daima dürüst ol" yazısı iÅ?lenmiÅ? bir kılıç. Bir paladine ait olduÄ?u belli.( Saldırı +1 Hasar +2)
Büyük bir harita: Tüm evrenin bir haritası bazı yerler kırmızı ile iÅ?aretlenip üzerlerine notlar düÅ?ülmüÅ?. Bunlar daha çok saldırı planları ve alınması gereken eÅ?yaların isimleri gibi.
Bunları tekrardan hatırlatayım bonuslarınıza ekledim. Dwaxer yılanları 3 gün beslemediÄ?in zaman kalkanın etkisiz hale gelebilir. Daha 1 gün geçti. |
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 25, 2010 8:16 am |
|
Büyük bir balta: Ã?zerinde sarı iÅ?lemeler var ve oldukça güzel gözüküyor.(kullanan kiÅ?i için Saldırı +1 Hasar +3)
Kırmızı iÅ?lemeli bir mızrak: Birçok mızrak içinden kırmızı bir tür bezle etrafı güzelce sarılmıÅ? bir mızrak buldun.Ayrıca çok sivri.( Kullanan kiÅ?i için Hasar +2)
Büyük bir kalkan: Ã?zerinde üç tane yılan resmi olan bir kalkan buldun. Birde not asılı."KiÅ?i istediÄ?i zaman bu yılanları kontrol edebilir ve onların canlanmasını saÄ?layabilir. Onlar beslemeyi unutmayın." yazıyordu.(Kullanan kiÅ?i için yılanlar saldırı:3 Hasar:1d6+2)
Bir kılıç(tek elli): Ã?zerinde " Daima dürüst ol" yazısı iÅ?lenmiÅ? bir kılıç. Bir paladine ait olduÄ?u belli.( Saldırı +1 Hasar +2)
Büyük bir harita: Tüm evrenin bir haritası bazı yerler kırmızı ile iÅ?aretlenip üzerlerine notlar düÅ?ülmüÅ?. Bunlar daha çok saldırı planları ve alınması gereken eÅ?yaların isimleri gibi.
Bunları tekrardan hatırlatayım bonuslarınıza ekledim. Dwaxer yılanları 3 gün beslemediÄ?in zaman kalkanın etkisiz hale gelebilir. Daha 1 gün geçti. |
Aegron, saÄ?ol, düÅ?ünmen yeterli gerçekten. Ama Leopold bir paladin olduÄ?undan öyle bir kalkanı kullanamaz. YakıÅ?maz yani, kutsanmıÅ? kiÅ?i milleti yılanlara mı ısırtacak. ilahi yahu. Onu satıp bir sihirli tokmak filan alalım
. |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 25, 2010 8:24 am |
|
Aynı mantıkla düÅ?ünürsek Leopold o kalkanı almazdı bile oradan ama sizinkiler aldı farzediyorum. Kılıcı almıÅ? olabilirsin ama. Bir paladine ait olması ve deÄ?erli olması senin için önemli olsa gerek. |
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 25, 2010 8:46 am |
|
Aynı mantıkla düÅ?ünürsek Leopold o kalkanı almazdı bile oradan ama sizinkiler aldı farzediyorum. Kılıcı almıÅ? olabilirsin ama. Bir paladine ait olması ve deÄ?erli olması senin için önemli olsa gerek. |
Evet kılıcı kullanabilirim, hele de üzerindeki yazıyı görünce onurla taÅ?ırım. (eÅ?yaları alırım sahiplerini bulur geri veririz diye, tabii bulana kadar kullanabiliriz zaten Edmond ile Fmc hemen toparladılar ganimeti)
. |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 25, 2010 8:55 am |
|
Evet kılıcı kullanabilirim, hele de üzerindeki yazıyı görünce onurla taÅ?ırım. (eÅ?yaları alırım sahiplerini bulur geri veririz diye, tabii bulana kadar kullanabiliriz zaten Edmond ile Fmc hemen toparladılar ganimeti)
. |
Ã?yle abi baÄ?lılıkları olmadıkları için "Bulunan mal helaldir" mantıÄ?ı var.
HatırlatmıÅ?ken fmc odanda bir de kadın var ama daha uyanmadı o |
|
|
Back to top |
|
|
|
|