Hancının yanına gidip cebine 3-5 altın koyar ve fısıldayarak "Ben boÅ? oda istemiyorum. Odam en az bu garson kadar güzellerinden biriyle dolu olsun." der ve bir bira daha alıp odasını hazırlaması için hancıyı bekler.
ArkadaÅ?larına "Hiç bakmayın öyle." bakıÅ?ı atar.
Hancı ufak bir gülümsemenin ardından denileni yaptı. Geceyi hepiniz FARKLI Å?ekillerde geçirdiniz. Sabah olup kalktıÄ?ınızda hanın içinde fazlasıyla çok ses olduÄ?unu farkettiniz ve 3 numaralı bölümün ortasına çıktınız. Hanın tam ortasına doÄ?ru açılan kapıdan giren birkaç kiÅ?iyi farkettiniz. Bunlar daha önce savaÅ?tıÄ?ın Huldor'un Köle Avcıları gibi olduÄ?unu gördünüz. AnlaÅ?ılan ikiye ayrılan gruptan diÄ?erleri bunlar. Sesleri dinlediÄ?inizde bir takım kiÅ?ileri aradıklarını ve bunun çok önemli olduÄ?unu belirttiÄ?ini duydunuz. Hancının ise;
" Buraya birçok yabancı gelir. Hepsini tanıyamam deÄ?il mi? Ayrıca hanımda zarar istemiyorum. AnlaÅ?mamız böyleydi. Düzenli olarak size yıÄ?ınla para ödüyorum" dediÄ?ini iÅ?ittiniz. Kısa bir bekleyiÅ?in ardından adamların hepsi etrafı aramaya baÅ?ladılar. Birkaç tanesi 2 numaralı bölüme giderken bir kaç tanesi 4 numaralı bölüme doÄ?ru gitti. 1 tanesi de sizin bulunduÄ?unuz bölüme doÄ?ru yavaÅ?ca gelmekte.
Leopold kalkanını önünde tutarak (defansif dövüÅ?e hazır) haydut adamın yolunu kesecek Å?ekilde ilerler. Yanına geldiÄ?inde, "birini mi arıyorsunuz bayım?" diye soracaktır.
Adam sert bir yüz ifadesiyle Leopoldu süzdükten sonra;
"Bir grup aptal.. Huldor'un askerlerine saldırabilecek kadar hemde."
"Huldor dediÄ?in komutanın, Å?u köyleri yakarak, masum insanları köle yapmak üzere kaçıran çapulcu çetesiyle bir alakası yoktur herhalde?" diye sorar Leopold adamın uzaklaÅ?masına fırsat vermeden.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum