Posted:
Fri Sep 24, 2010 6:18 am
Efla wrote:
Artemis Entreri wrote:
AkÅ?am Ankara'ya gidiyorum, haftasonu pek fırsatım olmayacak deÄ?iÅ?iklik yapmaya da, pazartesi'den itibaren eklentiler yapmaya devam ederiz. Bu sırada aklınıza baÅ?ka Å?eyler gelirse onları da listeye ekleyebiliriz
Burada deÄ?iÅ?ik bi ayrıntı yakaladım. Haftasonu mu ankaradasın. Program yoÄ?un mu =)
Ahaha sen iÃ…?ini biliyorsun Efla
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir
Son hali oldukça güzel olmuÅ?. Zar atmadan hareket edemedim ama.
Å?imdi buna random encounterler filan eklemek lazım (online kimse olmazsa, kiÅ?i oyalanır)
Posted:
Mon Sep 27, 2010 7:59 pm
Efla wrote:
Burada deÄ?iÅ?ik bi ayrıntı yakaladım. Haftasonu mu ankaradasın. Program yoÄ?un mu =)
Eheh, çok yoÄ?un deÄ?ildi aslında cuma cumartesi türkiye biliÅ?im derneÄ?inin panelleri vardı beni ilgilendiren onlara katıldım ama pazar günü görüÅ?ebilirdik. (internetim olaydı da göreydim mesajını ) Artık seni bekleriz istanbula.
dwaxer wrote:
.
Son hali oldukça güzel olmuþ. Zar atmadan hareket edemedim ama.
Þimdi buna random encounterler filan eklemek lazým Razz (online kimse olmazsa, kiþi oyalanýr)
.
Eyvallah, random enc. olayına girersek daha çok online bir oyuna dönüÅ?meye baÅ?lar, ben daha sade olsun, isteyen istediÄ?i frp'yi oynasın diye düÅ?ünmüÅ?tüm.
_________________ Been there. Seen that. Got the scars.
Ama Å?imdi düÅ?ündüm de, öyle bir oyun yapabiliriz aslında
Yok ben Å?aka yapmıÅ?tım. Ama Å?akayla karıÅ?ık; oraya Haydar, Barbar vs birkaç tane nokta koyup. KiÅ?i arkadaÅ?larını beklerken kendi noktasını o noktalara yaklaÅ?tırıp deydirirse, hani Å?u saÄ?lı sollu iki eleman sırayla ateÅ? ediyor ya, filan vs. Tabii bir de kendi karakterini görsel arayüzle oluÅ?turma olayı çıkacak. (bence boÅ?ver) Nooldu Valut122 durdu kaldı öyle, arada bakıyorum da.
Aslında aklıma çok güzel bir flash multiplayer oyunu gelebilir, gelmek üzere gibi...
Posted:
Tue Sep 28, 2010 5:17 am
Vay hoÅ? olmuÅ? Artemis Entreri, dwaxer'ın dediÄ?i gibi random encounterlar koyarsan kiÅ?i kendi kendine de oyalanır, enteresan olur
Guest olarak girdim de, chate yazı yazarken bir Å?ey fark ettim. "wasd" tuÅ?larına basarken haritadaki nokta da ilerliyor. Basit bir hata, daha önce fark etmiÅ?sinizdir muhtemelen. Neyse kısaca Å?unu diyeyim; bence geliÅ?tirilebilir, açıkçası çok beÄ?endim. Bir de avatar penceresi koy, isteyen istediÄ?ini (veya hazır avatarlardan birini) koysun. Saçma bir detay ama görselliÄ?e biraz önem veren biri olarak hoÅ?uma giderdi benim. Player penceresi biraz daha detaylı olabilir.
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum