bence de hepimizde birer raislinlik var diye düÅ?ünüyorum ve herkese olmasa bile bir çok kiÅ?iye yakın bir karakter
arkadaÅ?lar bu yakınlık olayını abartmıyormusunuz?
tamam ben de severim ve frp de örnek alabilirim, ama gerçek hayatta raistlin örnek alınamaz
bu siteden kaç kiÅ?i sevgilisini gözleri kör bir halde cehenneme terk eder, kaçı kendi elleriyle kardeÅ?ini öldürebilir?
abartıosun demeyin, abartısız sözler söyleyin
"takdir ediyorum, beÄ?eniyorum, oyunlarımda örnek alıyorum" bunlara lafım olamaz zaten
ama "çoÄ?umuzun kiÅ?iliÄ?inde raist e yakın noktalar var" bu olmaz, yapmayın gözünüzü seviim...
_________________ In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
düÅ?üncelerime çok güzel tercüman olmuÅ?sun (bu arada bayaa bayaa tercüman oldun len!)
bence de; raistlini gerçek hayatında örnek alan birisi varsa benden uzak dursun
aÅ?ık olmayı bile beceremeyen
en büyük güç olan aÅ?kı bir zayıflık olarak deÄ?erlendiren
bir kiÅ?i olmak istemezdim doÄ?rusu
Ã?ok cool bir karakter. Yaratıcıları fazlasıyla detaylandırdıÄ?ı için yaÅ?adıÄ?ına bile inanılabilir. RahatsızlıÄ?ı okuyucuya o kadar iyi yansıtılyor ki, okurken onunla birlikte bende hasta oluyorum.
Posted:
Wed Feb 04, 2004 2:49 am
Raistlin wrote:
�rnek alınacak yanı var alınmayacak yanı var
Bir kitabı okurken kendinizi karakterle özdeÅ?leÅ?tirir, hareketlerini bir adım önceden tahmin etmeye çalıÅ?ırsınız. EÄ?er düÅ?ündüÄ?ünüzü yaparsa benim adamım der ama düÅ?ündüÄ?ünüzün tam tersini yaparsa way slak olurmu öyle Å?ey diyip uyuz olursunuz. Bunun belirli yüzdeleri vardır. Karakter %60 düÅ?ündüÄ?ünüzü %40 tersini yaparsa onu seversiniz. Raistlin %99 benim düÅ?üncelerime tercüman olmuÅ? bir karakter. Tabi düÅ?üncelerime tercüman oluyor olması kiÅ?iliÄ?imin o yönde geliÅ?tiÄ?i, hayata bakıÅ? açımın o yönde olduÄ?u manasına gelmiyor. Fantastik dünyayla gerçek dünya arasındaki o ince çizgiyi her zaman korumak gerek. CanlandırdıÄ?ınız ya da hayran olduÄ?unuz karakter gibi davranmaya baÅ?larsanız rol yapmanın ne zevki kalır ki....
_________________ Gittikçe uzaklaÅ?ıyorum, her Å?ey bulanık gözüküyor, bir Å?ey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluÄ?un içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
Posted:
Thu Feb 05, 2004 2:30 am
pyros wrote:
ne bileyim adamın uÄ?raÅ?tıÄ?ı hiçbir Å?eye ilgim yok
büyü
tanrı olmak
güç sahibi olmak
ego tatmin etmek falan
kimse alınmasın ama benim pek sevmediÄ?im bir karekterdir raistlin
belki de o yüzden önyargılıyım biraz
Aslında Raistlin çok klasik bir fikir üzerine kurulmuÅ?. Dünya'yı ele geçirmeye kalkıÅ?an kötü adam
Her çizgiflmde vardır ama bu hikayede Raistlin efsaneleÅ?iyor. Hayranıyız ailece izliyoruz. Sıkıldık süper iyi kahramanlardan kardeÅ?im. Ä°nsana benzeyen duyguları ihtirasları caniliÄ?i olan bizim gibi kahramanlar istiyoruz
_________________ That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum