Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Kumun Laneti (GURPS örnek oyun)
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Kumun Laneti (GURPS örnek oyun) View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Illyra
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu Sep 30, 2010 10:27 pm Reply with quoteBack to top

Caitlin ne yapacaÄ?ını düÅ?ünürken farkına varmadan gözünün önünde düÅ?en saçını üfledi.

"Eduardo, Å?ehir dıÅ?ında çıkalım, bu yoldan sap. Å?u anda hengameye girmek istemiyorum."

Sonra eline aldıÄ?ı cep telefonundan Lima'da ki Sheraton Otelinin numarasını çevirdi. KarÅ?ı hatta hoÅ? ve dolgun bir bayan sesi belirince içini çekti. Ä°ngilizce konuÅ?uyordu.

"Lima Sheraton Oteli. Size nasıl yardımcı olabilirim?"

"Merhaba, arkadaÅ?ım Dean Mystere ile orada buluÅ?acaktık, ama bir iÅ?im çıktıÄ?ı için gelemiyorum. Kendisi orada mı, ya da ona not bırakma imkanım var mı?"

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Oct 03, 2010 8:28 pm Reply with quoteBack to top

"Hamfendi, Dean bey Å?u an otelde olması gerekiyor, sabah giriÅ? yapmıÅ?. Notunuz varsa iletebilirim."
    dedi

Spoiler:
    Gizli olarak detect-lies zarı atıyorum. 9 geldi. KarÅ?ı taraf da Fast- Talk atıyor, ona da 9 geldi. Resepsiyonist bayanın fast-talk 11, Caitlin'in detect-lies 7 (per-6 default). Caitlin -2, kadın +2 yaptıÄ?ı için quick contesti kadın kazandı. Caitlin bir anormallik sezmedi.

Bu sırada Eduardo aracı yan yollardan geçirerek Å?ehir dıÅ?ına sürmeye baÅ?lamıÅ?tı.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue Oct 05, 2010 1:28 am Reply with quoteBack to top

Caitlin rahat bir nefes almıÅ?tı.

"Evet lütfen Dean'a Å?ehir dıÅ?ına çıktıÄ?ımı iletin, Pucusana tarafına gidiyorum."

Bu kadarını söylemesinin yeterli olduÄ?unu biliyordu. Dean mesajı aldıÄ?ında kendisini bulabilirdi. Telefonu kapatarak Eduardo'ya baktı.

"Sen ne diyorsun bu duruma Eduardo?"

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Oct 11, 2010 1:08 am Reply with quoteBack to top

Å?aÅ?ırmıÅ? bir hali olan Eduardo
    "Hamfendi inanın bana ne diyeceÄ?imi bilemiyorum."
    dedikten sonra arabayı Å?ehir dıÅ?ına hızla sürmeye baÅ?ladı. Kalabalık yoktu, Eduardo Å?ehir yollarını çok iyi bilmesinden kaynaklanan bir güvenle aracı sürüyordu.
    Otelden uzaklaÅ?maya baÅ?lamalarından bir süre sonra Å?iddetli bir yaÄ?ıÅ? baÅ?ladı.

YaklaÅ?ık 10 dakika sonra Å?ehirden çıkmıÅ?lardı
    Eduardo "Pucusana tarafına doÄ?ru gidiyorum hanfendi." dedikten sonra aniden ana yoldan çıkıp toprak yola girdi. Yolun çukurlu olmasından dolayı yolculukları biraz daha rahatsız hale gelmiÅ?ti.

Sonra Caitlin'in telefonu çaldı. Gelen çok boÄ?uk ve sanki metalik bir ses idi.
    "Merhaba Caitlin hanım, Dean Mystery elimizde onu görmek istiyorsanız Luriganchodan Å?ehri terk ettikten sonra Huancayo yolunun 20. kilometresinde bir benzinci var. Oraya gelin."

Caitlin'in aklında tek bir düÅ?ünce belirmiÅ?ti.
    Kara Adamlar!!!

Forum Yöneticisi

PostPosted: Fri Oct 15, 2010 4:25 pm Reply with quoteBack to top

Telefon kapanıp hat meÅ?gule düÅ?tüÄ?ünde öylece donup kalmıÅ?tı, yine, yine kara adamlar... Demek ki demin oteldeki kadın da kendisine yalan söylemiÅ?ti. Sinirle yumruk yaptıÄ?ı eli acımaya baÅ?layınca kendisine gelerek açtı. Sesi kesik kesik çıkıyordu.

"Eduardo, yolu boÅ? ver. Lurigancho'ya gitmemiz lazım. ArkadaÅ?ım Dean'ın baÅ?ı belada olabilir. DıÅ?arı çıktıktan sonra benzin istasyonu varmıÅ?, oraya gideceÄ?iz."

Eduoardo'ya kara adamlardan bahsetmek istememiÅ?ti, bunun onu korkutabileceÄ?ini tahmin ediyordu.

En korkuncu ise Dean'ın ellerin de olduÄ?unu söylüyorlarsa, gerçekten öyle olacaÄ?ıydı...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 5:37 pm Reply with quoteBack to top

Kara Adamlar (Men In Black).

Dünyanın ömrünü, insanlıÄ?ın bilinen ömrüyle kıyasladıÄ?ınızda Å?u sonuç ortaya çıkmaktadır.
    Dünyanın ömrü bir gün ise insanlıÄ?ın bilinen ömrü 6 dakikalık bir zaman dilimidir.

Dolayısıyla bilinen insanlık ömrünün öncesinde de bir insanlık ömrü olabileceÄ?i pek ala mümkündür.

Caitlin, yaptıÄ?ı araÅ?tırmalar sonucunda çok eski çaÄ?lardaki medeniyetlere ait verilere ulaÅ?mıÅ?tı. Bunları ispatlayamamasının en büyük sebebi ise kanıtların yok edilmesiydi. Ã?ünkü kara adamlar bu noktada devreye girmekteydiler. Kara adamlar, eski dönemlere ait tüm kalıntıları yok etmeye kararlı bir örgüttü. Caitlin, onların bunu neden yaptıklarını hiç bir zaman öÄ?renemedi. Ve bu soru kafasını her zaman kurcaladı.

Kara adamlar, dünyadaki belki de en güçlü gizli örgüttür. Etki ettikleri çevreler Caitlin'i her zaman Å?aÅ?ırtmıÅ?tı. Ve gene Kara adamlar Caitlin'in karÅ?ısına çıkmıÅ?, en sevdiÄ?i adamı onun elinden almıÅ?lardı. Å?antaj, Kara adamların sıkça kullandıÄ?ı bir yoldu.

Caitlin'in kara adamlar hakkında bildiÄ?i bir Å?ey varsa bu, onların yalan söyleyip insanları manipüle etmekten mümkün olduÄ?unca kaçınmasıydı. Dolayısıyla onlar, Dean'in ellerinde olduÄ?unu söylüyorlarsa bu yalan olamazdı.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 5:49 pm Reply with quoteBack to top

Eduardo hızlı bir Å?ekilde Jipi yaÄ?murlu yolda sürmekteydi. Bir gidiÅ? bir geliÅ? Å?eridi olmak üzere iki Å?eritlik bir yoldu. Yolun bir tarafında daÄ? yükselmekte, öbür tarafında ise uçurum bulunmaktaydı.

YaklaÅ?ık yarım saat sonra bahsi geçen benzinliÄ?e ulaÅ?tılar. YaÄ?mur iyice Å?iddetini arttırmıÅ?tı. Ä°ki tane Pompa makinası, küçük bir tane de bakkalı olan bir yerdi burası.

YaÄ?murun etkisiyle görüÅ? açısı çok azalmıÅ?tı. Fakat Caitlin üç tane siyah jip ve her jipin yanında ikiÅ?er adet olmak üzere. Kafalarında siyah fört Å?apkalı ve siyah pardesülü adamları görebilmiÅ?ti.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 6:15 pm Reply with quoteBack to top

"Eduardo, arabada kal ve her an gitmeye hazır" diye fısıldadı.

Araba durduÄ?unda heyecandan titreyen ellerle kapsını açıp dıÅ?arıya çıktı, yaÄ?murdan saçlarının ıslanmaması için kapüÅ?onunu kapatmayı akıl edememiÅ?ti. Bir yanlıÅ? anlaÅ?ılma olmaması için elleri görünür bir yerde ciplere doÄ?ru bir kaç adım attı. Yine de hemen ceketinin içindeki silah kendisine güven veriyordu. Biraz da yüksek bir sesle konuÅ?tu.

"Ä°Å?te her ne istiyorsanız buradayım. Ama Dean burada hemen yanımda durmadan baÅ?ka bir Å?ey söylemeyeceÄ?im ve yapmayacaÄ?ım."

YaÄ?murun altında ıslanarak beklemeye baÅ?ladı. Saçları yüzüne ve boynuna yapmıÅ?mıÅ?, soÄ?uktan dudakları titriyordu.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 11:08 pm Reply with quoteBack to top

YaÄ?mur bütün Å?iddetiyle devam ediyordu. KonuÅ?an adam, Å?apkasını geçip kafasına gelen oradan da yüzünden aÅ?aÄ?ı süzülen su damlalarıyla mücadele içerisindeydi. Pardesüsünün sol tarafındaki kabarıklık iri bir silahın varlıÄ?ını iÅ?aret ediyordu.

-Caitlin hanım, silahınıza davranmayı aklınızdan bile geçirmeyin. 6 kiÅ?iye karÅ?ı teksiniz.
    Sonra kafasını saÄ?a çevirip aÅ?aÄ?ı yukarı hareket ettirdi. En öndeki jipin sol arka camı açıldı. İçeride Dean vardı, ama karanlıktan pek seçilmiyordu.

-Caitlin ben iyiyim, beni düÅ?ünme git burdan. Hayatının fırsatı eline geçti deÄ?erlendir bunu.

Son cümlesini söylerken cam kapanmaya baÅ?lamıÅ?tı bile.

Siyahlı adam tekrar konuÅ?maya baÅ?ladı.

-Ã?nerimiz basit, Dean'i canlı olarak tekrar görmek istiyorsan yeni oluÅ?an Nazca çizgilerini yok edeceksin!.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu Oct 21, 2010 6:08 pm Reply with quoteBack to top

Bir süre düÅ?ünerek, neredeyse hiç kıpırdamadan olduÄ?u yerde dikildi. Dean'ı canlı gördükten sonra içi rahatlamıÅ?tı ve onu burada bırakmayacaktı.

"Neden benim bu çizgileri yok etmemi istiyorsunuz?Hem be ne yapabilirim ki? Kendi baÅ?ıma? Sizin yapamayacaÄ?ınız neyi yapabilirim?"

Kendi kendine sahte bir Å?ekilde güldü.

"Ne diyeceÄ?inizi biliyorum, talimatları sana ileteceÄ?iz. Ama beyler bu sefer böyle olmamasını rica ediyorum. Bir anlaÅ?ma yapalım, Dean'ı bana verin. DediÄ?iniz her neyse zaten tek baÅ?ıma yapabileceÄ?imi zannetmiyorum. O bana yardım ederse daha fazla Å?ansımız olacaktır. Yoksa diÄ?er türlü, Nazca Ã?izgileri daha ben yerlerini bulamadan halk arasında yayılmaya ve araÅ?tırılmaya, hatta diÄ?er arkeologlar tarafından deÅ?ifre edilmeye baÅ?layabilir. Belki biraz abartıyorum ama iÅ?in özü bu. Å?imdi isterseniz, sırların açıÄ?a çıkmasını bekleyebiliriz, ya da Dean'ı bana verirseniz hemen ben de anlaÅ?manın bana düÅ?en kısmını uygulamaya baÅ?layabilirim."

Islak saçını gözünün önünden ittirdi.

"Evet beyler, cevabınızı bekliyorum."

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Nov 13, 2010 4:32 am Reply with quoteBack to top

Siyah giyimli adam hafif gülümsedi.

- Bizim bu olayın yayılmasını engelleyemeyeceÄ?imizi düÅ?ünüyorsanız çok yanılıyorsunuz bayan Caitlin. Dean'i size bırakamayız, bunun farkındasınızdır. Antik kent Kawachi'ye gitmeniz gerekiyor. Ã?izgilerin tekrardan çizilmesinin kaynaÄ?ı orda, oraya gidin ve ordaki rahiplerle konuÅ?un, onların amaçlarını ancak siz anlayabilirsiniz. Bizi yanlarında istemezler, eÄ?er biz konuÅ?ursak hiçbir Å?ey söylemeyeceklerdir. Fakat sakın yanlıÅ? bir Å?ey yapmayın Dean elimizde ve sizi takip ediyor olacaÄ?ız.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed Nov 17, 2010 12:10 pm Reply with quoteBack to top

Caitlin tatlı tatlı adama baktı.

"Rahiplerin bana sırlarını açacaklarını nereden biliyorsunuz? Ben de onlar için bir yabancıyım, aynı sizin olduÄ?unuz gibi. Kusura bakmayın ama size pek güvenemiyorum. O zaman baÅ?ka bir öneride bulunayım. Beni elinizde rehine tutup Dean'ı araÅ?tırma için gönderin. Beden çok daha iyi bir Å?ekilde bu konuya açıklık getirecektir, ve çizgileri yok edecektir, deÄ?il mi?"

KonuÅ?tukça battıÄ?ının farkındaydı. Ama son çaresi buydu. Dean'ı kara adamların elinden çekip alamıyorsa, kendisini rehine olarak önerebilirdi. Hem Dean, kesinlikle olayın iç yüzünü öÄ?renirdi.

Aynı sakin pozisyonunu bozmadan adamın cevabını büyük bir merakla bekledi...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Nov 18, 2010 12:25 am Reply with quoteBack to top

yaÄ?mur olanca hızıyla yaÄ?mayı sürdürüyordu, sırılsıklam olan Kara adamlar birbirlerine bıkkın bir Å?ekilde baktılar.

Adam konuÅ?masına devam etti.

- Bu konuÅ?mayı devam ettirmek istemiyoruz. Dean bizim elimizde, sırları açıÄ?a çıkartmayı sizden daha iyi bilen birisini tanımıyoruz. Hemen gidin ve bu olayı engelleyin.

Adam arabaya binmek üzere arkasını döndü, diÄ?er üç kara adam ise Caitlin'e doÄ?ru bakmaya devam ediyorlardı.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue Dec 07, 2010 12:11 am Reply with quoteBack to top

Kız yapabileceÄ?i hiç bir Å?ey aklına gelmediÄ?inden omuzlarını silkeledi. Sadece Dean'ın olduÄ?unu bildiÄ?i, siyah araba penceresine bakıyordu.

"Dean, kaçmanın bir yolunu bulabilir. Bu sırada ben de gidip olayları kurcalayabilrim."

İçini çekerek kara adama teslim olduÄ?unda, yine de pek mutlu gözükmüyordu.

"Pekala öyleyse, ben yola çıkıyorum. Lütfen arkamdan bir iÅ? çevirmeyin!"

Arkasını dönerek kendi cipinin sürücü koltuÄ?u kapısını açtı. Eduardo'ya bir bakıÅ? atarak konuÅ?tu.

"Yana geçebilir misin? Ben kullanmak istiyorum."

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 15, 2010 7:31 pm Reply with quoteBack to top

DıÅ?arıda yaÄ?an yaÄ?mur yüzünden sırılsıklam olan Caitlin'e üzgün bir bakıÅ? atan Eduardo,

- Tabii ki hanfendi, eÄ?er adamları takip etmek istiyorsanız benim yapabileceÄ?im bir kaç Å?ey mevcut. Bize yardım edebilecek bazı dostlarım var.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum