Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - lütfen yardım ACİL!!!!!!!
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

lütfen yardım ACÄ°L!!!!!!! View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    fantasiamen
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Sep 09, 2010 2:44 am Reply with quoteBack to top

arkadaÅ?lar frpye daha yeni baÅ?ladım ve ben kocaelide oyuncunun elkitabı satan bir yer arıyorum yada satmak isteyen olursa eldende alabilirim eÄ?er bunların hiçbiri olmazsa hangi zarların ne iÅ?e yaradıÄ?ını söyleyecek biri yokmu
    Back to top View user's profileSend private message
    Bogus
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Thu Sep 09, 2010 2:46 am Reply with quoteBack to top

Ä°lla ki Türkçe mi olması lazım? DeÄ?ilse internetten indirebilirsin.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Fri Sep 10, 2010 12:13 am Reply with quoteBack to top

Türkçe istersen biraz zor bulabilirsin... Yalnız sitede FRP'yi anlatan bazı baÅ?lıklar var onlara göz gezdir istersen.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Sep 10, 2010 12:25 am Reply with quoteBack to top

fantasiamen wrote:
    arkadaÅ?lar frpye daha yeni baÅ?ladım ve ben kocaelide oyuncunun elkitabı satan bir yer arıyorum yada satmak isteyen olursa eldende alabilirim eÄ?er bunların hiçbiri olmazsa hangi zarların ne iÅ?e yaradıÄ?ını söyleyecek biri yokmu

Daha önce söylemiÅ? olsaydın elimde türkçe vardı ama bugün sattım.

lightflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 06, 2010 5:39 am Reply with quoteBack to top

fantasiamen wrote:

siteye göz attınmı bilmiyorum ama zar sistemini sana bir anlatayım istersen. Her ne kadar çok sevmediÄ?im bir sistem olsada, daha iyisi yok malesef bilgisayar gerektirmeyen. Normalde bir diyar üzerine oturtulmuÅ? bir çok kural ve yaratık kitabı ile birlikte gelen oyuncu kitabımız var bildiÄ?in gibi. Elimizde de bu oyunlar sırasında yaptıÄ?ımız hareketleri sınırlayan, savaÅ?larda verilen hasarları, bunları bloke etmeyi yada daha bir çok Å?eyi saÄ?layan bir zar sistemi var. Bu zarlar bildiÄ?in tavla zarı gibi deÄ?il 20-30 köÅ?elisi bile var. Ä°stanbul'da çeÅ?itli yerlerde var bu zarlar ama Kocaeli'de nerede bulursun yada bulabilir misin bile onu bilmiyorum açıkçası. Ä°Å?te bu zarları atarak hareketler ve diÄ?er olaylar sınırlanır bu sayede oyuna gerçeklik havası katılır. Mesela bir örnek vereyim sana; Bir savaÅ?çı kılıcını gobline doÄ?ru savurur. Savunma zarı, kaçıÅ? zarı gibi Å?eyleri hesaba katmazsak bu adam tek atıÅ?ta 12lik bir zar ile zarar veriyor olsun. Buna 1d12 yada 1z12 zar denir mesela. Burada baÅ?taki sayı kaç kere zar atılacaÄ?ı, sondaki sayı ise zarın kaçlık zar olacaÄ?ını belirtir. Buna göre aynen gerçek hayatta birçok etkenin o silahın hep sabit bir güçle vurmamasını saÄ?laması gibi (hava sürtünmesi, savaÅ?çının durumu, kılıcın durumu, elin terlemesi durumunda kılıcın kayması, konsantrasyon vb.) zarda bunu saÄ?lar ve o 12lik zarda ne gelirse onu vurursun. Tabii genelde sabit verilen 6-7'lik bir zarar vardır, onun üzerindende hesap yapılabilir. GördüÄ?ün gibi birçok deÄ?iÅ?ken var iÅ?te.
    Back to top View user's profileSend private message
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum