Posted:
Thu Sep 09, 2010 9:05 am
Eski baÅ?lıklara bakıyordum da vay vay vay! Nasıl da heyecanlanmıÅ?ız halbuki ne kadar iÄ?renç bir oyundu ya! Neredeyse alacaktım bir de oyunu, iyi ki almamıÅ?ım. Menüsü bile bir acayipti, pixel pixeldi. Türkler tarafından geliÅ?tirilmiÅ? Mount & Blade: Warband var çok daha baÅ?arılı. Roleplay, strateji ve aksiyon türlerinin harmanlandıÄ?ı bir oyun. Tavsiye ederim.
Bu oyun kadar bende hayal kırıklıÄ?ı yapan bir oyun olmamıÅ?tır. Bu grafiklere bakıyorum da, 8600 GTX'im (bkz. 1. sayfa ) Son grafiklerde aa'yı fulleyince bile kaldırıyor bu oyunu
EA'in en kötü zamanlarına gelmiÅ?, mahvolmuÅ? bir oyun.
Kesinlikle Mount&Blade'le kıyaslanamaz bile
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Posted:
Thu Sep 09, 2010 8:41 pm
Abi grafikleri geç oyunun kendisi çok kötüydü. Küçücük haritalar falan. En baÅ?larda "iyi tamam oyunun baÅ?ı daha, böyle olabilir" diyordum ama Minas Tirith'e geldiÄ?imiz zaman çok heyecanlıydım, koskoca Minas Tirith yani! Ama bir baktım ki...ooy oy. Hayallerim Sauron'un kulesi gibi paramparça oldu
�ncelikle, catboy7402 çok güzel bir inceleme, kutlarım!
Resmi görünce ilk önce filmden alıntı sandım, kesinlikle kaldırmaz benim bilgisayar Ä°nternet kafede oynayacaÄ?ız artık.
AlenthasLeasess wrote:
Grafikler deÄ?il de hep Å?öyle Battlefront gibi bir oyunu kılıçla oynamak istemiÅ?imdir. Ã?ok merak ediyorum nasıl olucak.
Aynen! Battlefront hastasıydım bir aralar ve orta çaÄ?a uygulamalarını isterdim. Lotr da iÅ? görür ama en çok orta çaÄ? dönemini oynamak isterdim. =/ Oyun yapımcıları, duyun beni!
Posted:
Thu Oct 07, 2010 6:05 am
Ya hiç sorma, bu Conquests'e internet kafede bir bakayım dedim, bu kadar özensiz yapılmıÅ? bir oyun olamaz. EA utansın yani, ayıp. Resmen ateri oyunu.
At ve Kılıç Warband çıkar çıkmaz gittim orijinalini aldım. Bu kadar muhteÅ?em bir oyun görmedim ben ya. Orta çaÄ? savaÅ? mekaniÄ?ini mükemmel iÅ?lemiÅ?ler. Ã?ok güzel geliÅ?tirilebilir bir oyun, ileride daha iyileri çıkabilir. Ã?ünkü tabanı süper oturmuÅ?. Bu hali bile yeter ya bana göre.
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum