Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Ã?çkaÄ?ıt ile hile arasındaki ince çizgi
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Ãƒ?çkaÄ?ıt ile hile arasındaki ince çizgi View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Possessed
    Site Ã?izeri

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 12:20 am Reply with quoteBack to top

Catboy'a katılıyorum. Böyle boÅ? Å?eyler konuÅ?an adamlara "alim" demiyoruz, alimlerin adını lekelememek için. Kimsenin din adına ahkam kesmeye hakkı yok. Siz de onları dinleyip aa din böyle mi demeyiniz rica ediyorum. Asıl zaman öldüren Å?ey o sahtekarları dinlemek.

Ben de bir keresinde hiç maça çıkmadan basketbol 2'incilik madalyası almıÅ?tım Very Happy Ama sen baya Å?ey yapmıÅ?sın, artık hepsi de mi Å?ansa? Küçümseme kendini.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 1:42 am Reply with quoteBack to top

Ben sadece bu fikri tartıÅ?mak istedim burasının forum olması nedeniyle.Böyle kestirip atılacaÄ?ını düÅ?ünmemiÅ?tim, doÄ?ru da yanlıÅ? da olsa tartıÅ?ırız sanmıÅ?tım, netice itibariyle burada tartıÅ?mayacaksak nerede tartıÅ?abiliriz ki :S Tabi tartıÅ?ılmaya deÄ?er bulmayıÅ?ınızı anlayıÅ?la karÅ?ılarım.

Duyma konusunda da ben de bana söyleyenlerin yalancısıyım, benim için kimin söylediÄ?i de pek önemli deÄ?il aslında.Asıl olan böyle birÅ?ey, iyi-kötü bazı kiÅ?iler tarafından biliniyorsa bunun tartıÅ?maya açık bir konu olduÄ?u gerçeÄ?idir bence.Yalnızca mantıklı veyahut mantıksız bulduÄ?unuz yerler konusunda fikir paylaÅ?alım demiÅ?tim ama kısmet deÄ?ilmiÅ?.

Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 3:57 am Reply with quoteBack to top

burada ki asıl amaç bu konunun tartıÅ?ılmamasına çalıÅ?ılmasıdır çünkü geçmiÅ? deneyimlerden bilenler bilir içinde din geçen her türlü tartıÅ?ma konusu anında kavgalara hatta hakaretlere varabiliyordu bu nedenle de dine ve siyasete bulaÅ?mıyoruz, kilitleniyordu o konu hatta. Smile
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    Darktimes
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 4:53 am Reply with quoteBack to top

catboy wrote:
    burada ki asıl amaç bu konunun tartıÅ?ılmamasına çalıÅ?ılmasıdır çünkü geçmiÅ? deneyimlerden bilenler bilir içinde din geçen her türlü tartıÅ?ma konusu anında kavgalara hatta hakaretlere varabiliyordu bu nedenle de dine ve siyasete bulaÅ?mıyoruz, kilitleniyordu o konu hatta. Smile

Hmm iÅ?in ucunda böyle birÅ?ey olduÄ?unu bilmiyordum, cevabın için teÅ?ekkürler Smile

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 5:19 am Reply with quoteBack to top

.

DiÄ?er oyun da berabere bitti. Dedim arkadaÅ?a anlatayım durumu, "bak böyle böyle iÅ? çevirdim sana karÅ?ı, sen de iÅ?i uyanamadın. Bir dahaki sefere dikkat et!" diyeyim. Sonra vazgeçtim; kendi kendime, ulen kırk yılın baÅ?ı yaptın bi üçkaÄ?ıt, Å?ansını zorlama, dürtükleme Razz bu macerayı da sessiz sedasız sonlandırdım.

Ama pek haz vermedi. Herhalde bende "Rogue" karakter yapısı yok. FRP oyunlarında filan da rogue iyi oynayamazdım, fighter, cleric filan daha uygundu bana konsept açısından. Mr. Green

.
    Back to top View user's profileSend private message
    Darktimes
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 6:05 am Reply with quoteBack to top

dwaxer wrote:
    .

DiÄ?er oyun da berabere bitti. Dedim arkadaÅ?a anlatayım durumu, "bak böyle böyle iÅ? çevirdim sana karÅ?ı, sen de iÅ?i uyanamadın. Bir dahaki sefere dikkat et!" diyeyim. Sonra vazgeçtim; kendi kendime, ulen kırk yılın baÅ?ı yaptın bi üçkaÄ?ıt, Å?ansını zorlama, dürtükleme Razz bu macerayı da sessiz sedasız sonlandırdım.

Ama pek haz vermedi. Herhalde bende "Rogue" karakter yapısı yok. FRP oyunlarında filan da rogue iyi oynayamazdım, fighter, cleric filan daha uygundu bana konsept açısından. Mr. Green

.

Sorma ya ben de aynı durumdayım Smile Bazen kızıyorum kendime bu yüzden.Hiç rogue lik yok karakterimde.Ultimada da hep paladin kasmıÅ?ımdır, gidip poisoning kasmadım hiç Very Happy

Dip not: Poisoning saygınlıÄ?ı düÅ?üren kötü bir davranıÅ?tır Very Happy

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 6:33 am Reply with quoteBack to top

.
    Ya bizim oyun vardı D&D; grupta rogue arkadaÅ? bayandı ve çok psikopat bir hırsızı canlandırıyordu (elf) ben de dwarf savaÅ?çı oynuyorum. Mesela bir goblin teslim olur aman dilerse kıçına bir (non-lethal) tekme atıp, "zhissir gözüm görmesin bi daha!" diye kovuyorum ama goblin kaçarken bizim bayan rogue yakalayıp boÄ?azını kesiyor filan. Durmadan da kendi grubundan hazine saklıyor aÅ?ırıyor vs. Neyse uzatmayalım bir gün bu arkadaÅ?ımız oıyuna geç kaldı, mecburen karakterini biraz ben oynattım. Daha sonra geldiÄ?inde neler oldu bitti özetledik, anlattık filan. Bana, "aa ne güzel oynatmıÅ?sın, aynı ben de olsam öyle yapardım, nasıl becerdin?" filan dedi. Ben de dedim ki: "senin karakteri gerçekçi oynatayım diye her adımda kendim gibi düÅ?ündüm ama tam tersini uyguladım!" Mr. Green

Benim FRP camiasında meÅ?hur Razz bir lafım vardır: "Herkes biraz da kendini oynar"

.
    Back to top View user's profileSend private message
    Darktimes
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 6:38 am Reply with quoteBack to top

Ahahah çok güldüm gece gece dwaxer Very Happy Hikayeyi de çok güzel baÄ?lamıÅ?sın sonda Very Happy :clap:

Site Ã?izeri

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 8:07 am Reply with quoteBack to top

Darktimes wrote:
    Ben sadece bu fikri tartıÅ?mak istedim burasının forum olması nedeniyle.Böyle kestirip atılacaÄ?ını düÅ?ünmemiÅ?tim, doÄ?ru da yanlıÅ? da olsa tartıÅ?ırız sanmıÅ?tım, netice itibariyle burada tartıÅ?mayacaksak nerede tartıÅ?abiliriz ki :S Tabi tartıÅ?ılmaya deÄ?er bulmayıÅ?ınızı anlayıÅ?la karÅ?ılarım.

Duyma konusunda da ben de bana söyleyenlerin yalancısıyım, benim için kimin söylediÄ?i de pek önemli deÄ?il aslında.Asıl olan böyle birÅ?ey, iyi-kötü bazı kiÅ?iler tarafından biliniyorsa bunun tartıÅ?maya açık bir konu olduÄ?u gerçeÄ?idir bence.Yalnızca mantıklı veyahut mantıksız bulduÄ?unuz yerler konusunda fikir paylaÅ?alım demiÅ?tim ama kısmet deÄ?ilmiÅ?.

A-aa?! Bir dakika bir dakika efendi. Å?u anda bu iletiyi çok ciddi yazıyorum. Mad

Ã?ncelikle bu konunun kilitlenip kilitlenmemesi zerre kadar umrumda deÄ?il. Ä°stediÄ?iniz sansürü uygulayın. Zaten çok özgür bir ülkede yaÅ?amıyoruz. Ama deli zırvası her Å?eyi ciddiye almak çok saçma. Yani bir adam çıkıp (mesela) Atatürk'ün yaÅ?amadıÄ?ını söylerse bunu ciddiye alıp oturup tartıÅ?acak mıyız? "Aptal ya yürü git" deyip konuyu kapatacaÄ?ız. Yani senin dediÄ?in de bunun aynısı. Å?imdi delinin teki kıçından bir günah uyduracaksa tabii ki terslerim. Bu bir fikir deÄ?il, tartıÅ?ılacak Å?ey hiç deÄ?il. TartıÅ?ılacak bir noktası yok yani, ne diyeyim, uydurma. Kusura bakmayın.

Ben de biraz dinle ilgilenirim, ama gerçekten tartıÅ?ılacak Å?eyi tartıÅ?ırım. Hurafeler, uydurmalar, sahtekarlıklar tartıÅ?ılacak Å?eyler deÄ?il. EÄ?er bir iddianız varsa Kuran'dan gösterin, havadan sallama Å?eylerle gelmeyin. O zaman tartıÅ?ırım, forumda kitleniyorsa PM atın, gerçekten tartıÅ?ırım.

---

Tamam off-topic'ti bu yukarıdaki. Ama gece gece sinirlendim kusura bakmayın. Burada bitti, söylecek Å?eyim yok baÅ?ka.

dwaxer wrote:

Benim FRP camiasında meÅ?hur Razz bir lafım vardır: "Herkes biraz da kendini oynar"

MüthiÅ? laf, altına imzanı at Dwaxer, kimse kapmasın Very Happy

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Oct 21, 2010 1:19 am Reply with quoteBack to top

(edmond bu yazıyı okur okumaz hemen Telif Hakları binasına gider ve Edison'a baÅ?vurur, telif haklarını alır hemen. Ertesi gün buraya gelip Dwaxer'a der ki: Sözümü çalmıÅ?sın Very Happy

Evet, herkes kendisini oynuyor Evil or Very Mad Evil or Very Mad )

Dipnot: Edison denen adama karÅ?ı içimde büyüyen nefret, George Bush gelse ona sevgiyle baktıÄ?ımı düÅ?ünmeme sebep olur.

Nicola Tesla'ya hayran kaldım. Dolayısıyla aynı oranda Edison'dan nefret ediyorum Very Happy Yukarıdaki örneÄ?in sebebi budur efenim

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Possessed
    Site Ã?izeri

PostPosted: Thu Oct 21, 2010 4:00 am Reply with quoteBack to top

Tesla hakkında biraz araÅ?tırma yapan herkes gibi doÄ?ru yolu bulmuÅ?sun Very Happy Bir gün tüm dünya Tesla'ya hayran kalırken Edison'dan nefret edecek nihihi Evil or Very Mad

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum