Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - DehÃ…?etli masallar!
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

DehÃ…?etli masallar! View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 06, 2010 3:07 am Reply with quoteBack to top

Ã?izimler benim deÄ?il, bir çizgi romandan oyun bitince ismini de veririm.

Genel olarak oyuncular oyun yöneticisine göre Å?ekillenir, pek çok kötü oyun yöneticisi yüzünden de kötü oyuncular yaratılır. (Sözüm meclisten dıÅ?arı)

Sen yarattıÄ?ın karakterin nasıl davranacaÄ?ını düÅ?ün, Å?imdi bana göre Gökmen casus ve suikastçi, böyle ani harekete geçeceÄ?ine düÅ?ünüp tartıp harekete geçecek biri gibi. Birini hemen öldürmeye çalıÅ?mak yerine uygun zaman ve konumda avantajlıyken yakalamayı tercih etmesi lazım.

Tabii bunlar benim düÅ?üncem bir oyuncu bir hareketi yaptıÄ?ında neden böyle yaptın diye sormam, kendi içinde her hareketin mantıklı bir açıklaması olabilir.
    Back to top View user's profileSend private message
    Artemis Entreri
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Oct 07, 2010 3:33 am Reply with quoteBack to top

Haklısın abi diyecek laf bulamadım. suikastçı karakter yaratıp mert, delikanlı biraz da kabadayı bir karakter oynatasım varmıÅ? meÄ?er. Gerçi Gökmen'in yaÅ?ı ilerlemiÅ?, suikastçılıÄ?ından geriye bir aklı kalmıÅ?, haliyle biraz saygı da bekliyor çevresinden. KarÅ?ılaÅ?tıÄ?ı adamlar ise saygısız tipler ve hakaret ediyorlar, alıÅ?ık deÄ?il Gökmen böyle hareketlere, çabuk sinirleniyor.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Oct 07, 2010 3:42 am Reply with quoteBack to top

Artemis Entreri wrote:
    Haklısın abi diyecek laf bulamadım. suikastçı karakter yaratıp mert, delikanlı biraz da kabadayı bir karakter oynatasım varmıÅ? meÄ?er. Gerçi Gökmen'in yaÅ?ı ilerlemiÅ?, suikastçılıÄ?ından geriye bir aklı kalmıÅ?, haliyle biraz saygı da bekliyor çevresinden. KarÅ?ılaÅ?tıÄ?ı adamlar ise saygısız tipler ve hakaret ediyorlar, alıÅ?ık deÄ?il Gökmen böyle hareketlere, çabuk sinirleniyor.

Bak ne güzel mantık uydurmuÅ?sun kendine göre, mühim olan karakterin stabil gidebilmesi, bir gün öyle bir gün böyle davranmaması.

Ã?yle bir durum olur ki oynatıcı ve oyuncular o karakterin ne yapacaÄ?ını kestirir hale gelir iÅ?te o zaman o karakter canlanmıÅ? olur.
    dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Oct 10, 2010 9:49 pm Reply with quoteBack to top

.
    Ben de Hamza'yı oynatırken, Artemis'i bekliyorum, hemen cevap atmıyorum çoÄ?unlukla. Ã?ünkü Hamza'nın çok öne çıkmasını, olayları sürüklemesini istemiyorum karakter yapısının gereÄ?i.

Not: Artemis, "hop dedik koca oÄ?lan, burası er meydanına benzemez!" kliÅ?esini Seyfettin Efendinin Maceralarından esinlendin deÄ?il mi? Very Happy (gerçi çok erken kullandın bence Razz) Ben de Hamza tipini ordaki pehlivan tipden esinlendim.

.
    Artemis Entreri
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Oct 12, 2010 4:21 pm Reply with quoteBack to top

Quote:
    Not: Artemis, "hop dedik koca oðlan, burasý er meydanýna benzemez!" kliþesini Seyfettin Efendinin Maceralarýndan esinlendin deðil mi? Very Happy (gerçi çok erken kullandýn bence Razz) Ben de Hamza tipini ordaki pehlivan tipden esinlendim.

Ahah evet abi, oradan esinlendim tabii. Merak etme daha sık sık tekrarlarız bu lafı.

Aslına bakarsan Gökmen de karakter yapısı gereÄ?i pek öne çıkan birisi deÄ?ildir genelde arka planda kalıp izlemeyi yeÄ?ler, her durumda öne çıkıp birÅ?eyler söylemesi mantıklı gelmiyor bana ama yine de hikayenin devam etmesi için laf olmasa da mevcut durumunu özetlmeme gerekiyor anlaÅ?ılan Very Happy

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Oct 12, 2010 4:48 pm Reply with quoteBack to top

.
    Bu yeni gelenler aynı kiÅ?iler deÄ?il diye anladım ben. Gerçi diÄ?er grubu andırıyorlar ama farklı kiÅ?iler deÄ?il mi? Aynı iseler çünkü direk silahlaı olana dalardım.

.
    Artemis Entreri
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Oct 12, 2010 5:01 pm Reply with quoteBack to top

Onların gençlikleri gibi gözüküyor, (esirleri çocuk halinda, adamlar da daha genç) çok garip olaylar dönüyor.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 2:39 am Reply with quoteBack to top

Hem Ä°stimbol oyunu hem Seyfettin efendi olayı tüm zamanımı aldıÄ?ından DehÅ?etli masallar aklımdan çıkmıÅ? gitmiÅ?.
    Neyse yabancı sayılmazsınız vakit bulunca devam ederiz.
    Kilndar
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Oct 26, 2010 3:35 am Reply with quoteBack to top

SELAMLAR bende oyuna girmek istiyorum tabi yer varsa daha önce internet üerinden oynamadım idare ederiz olur diyosanız oyunu okudum sizin yaptıÄ?ınız gibi bir karakter hazırlayayım isterseniz?
    Lugtarias
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue Oct 26, 2010 9:53 am Reply with quoteBack to top

EÄ?er herkes için uygunsa ben de katılmak isterim oyuna.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 27, 2010 6:07 am Reply with quoteBack to top

Oyunu devam ettiremiyorum, aslında oynatmak istediÄ?im bir oyun.
    Bu aralar biraz yoÄ?unluÄ?um var, müsait olunca tekrar bir mesajlaÅ?ırız.
    Bu arada karakter yapma iÅ?lemimiz basit. Ä°sterseniz yaratabilirsiniz ben de oyunu tekrar baÅ?latırken ona göre senaryoyu deÄ?iÅ?tiririm.
    Kilndar
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Oct 29, 2010 2:49 am Reply with quoteBack to top

32 YaÅ?ında.Ä°ngiliz doÄ?umlu .Ä°ngiltere kraliyetinin soylularından,bu yüzden züppe bir yanı var. refah içinde büyüdüÄ?ü için mızmız da diyebiliriz. Ama soyluların çoÄ?unda olduÄ?u gibi iyi bir eÄ?itim almıÅ? hernekadar ailesi onun çok iyi bir öÄ?renci olarak bilsede okul derslerinin çoÄ?una girmez lafsata olduÄ?una inanır.Ancak kılıç kullanma ve dikkat konusunda hünerli ve eÄ?itimli(sarayda öÄ?retildiÄ?i için olabilir).Kimsenin göremediÄ?i noktalardan bakabiliyor olaylara.Kimseyi takmaz ama macerayı sever.GENELDE yüzünde bir tebessüm vardır. ailesi onu istanbula yollamıÅ?tır çünkü artık sorumluluk sahibi olmasını istemektedirler. bir çeÅ?it casus olarak gönderilmiÅ?tir . Ä°lk zamanlar iyi bir casus gibi iÅ? yapmaktadır ama Ä°ngilterenin kumpasları olsun osmanlıyı küçümsemesi olsun osmanlı insanlarını ezmeleri olsun Redd ailesinden ve Ä°ngiltereden uzaklaÅ?mıÅ?tır ve sonunda karar verir ve bir plan yapar. kendi izini kaybettirir.daha önce verdiÄ?i casusluk bilgilerinden kendini suçlamaz zaten kendi keyfine bakan bi tip olduÄ?unu söylemiÅ?tim. Ä°stanbuldaki ilginç olaylar onun dikkatini çekmiÅ?tir ve orda kalmaya karar vermiÅ?tir. ancak onu Ä°ngiltere aramaktadır .Ã?ünkü daha öncede ailesinin baskısıyla bu göreve getirilmiÅ?tir.Ã?st rütbeliler bunu teklikeli görmüÅ?lerdir ancak soylu aileyi kıramamıÅ?lardır.ve Å?imdi ailesinin üstündede bir baskı vardır.Redd arama emrinin çıktıÄ?ını öÄ?renir ama yinede Ä°stanbulda kalır çünkü bundan zevk duyar yani olayların eÄ?lenceli yanıda budur. Ã?ZETLE Redd LEVELPORT bir soyludur bir casus tur bir kaçaktır ve Ä°stanbuldaki olayları inceleyen meraklı maceracı...
    Kilndar
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Oct 29, 2010 2:50 am Reply with quoteBack to top

Ä°SÄ°M REDD LEVELPORT SONUNDA YAZIYO AMA BAÅ?INA YAZMAYI UNUTMUÅ?UM : Sad
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum