Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - ...Valcardo Rafuj.... -Tanıtım- (ortak öykü )
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

...Valcardo Rafuj.... -Tanıtım- (ortak öykü ) View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Walter
    Yönetici

PostPosted: Fri Oct 22, 2010 3:50 am Reply with quoteBack to top

Justisar'da yıkımda olan bir ülkenin iktidar mücadalesi....

DoÄ?u batı hududunda savaÅ?lar sürerken, bir grup bir örgüt kurar ve bu örgüt düzeni deÄ?iÅ?tirmeye kralı devirmeye kararlıdır, ama her Å?eyden önce bu grubun insanları yönetebilmesi için bir Å?eye ihtiyacı vardır. Paraya, gizli bir gezginden alınan bir harita onları gizli maden yataklarına ve hazinelere götürecektir...

Devrimciler, kralı devirim yeni bir oligarÅ?ik yönetim için kolları sıvamıÅ?lardır bunun için V.R gizli para kaynaÄ?ını bulmalı musluÄ?u kendilerine çevirmelidirler, Bunun için kurucu altı kiÅ?i, yolculuk yapmak için hazırlanır, parayı buldukları anda iktidar mücadelesi fiili anlamda baÅ?layacaktır....

Herkes bir karakter seçecek boÅ?ta kalanı da ben oynatacaÄ?ım uygun olursa , biraz frp biraz hikaye yazalım diye ikisinden karıÅ?ık bir ortak öykü buyrun size

P-1 = ortalama güçlü P-2= Standart P-3. �ok güçlü P-4 zayıf

....Karakterler....

Image

Kardiff Kardo ,

Sınıf: Sorcerer/ Fighter Irk: Ask ( insanlar ama kanlarında yoÄ?un büyü var)

Boy :2.02
    Kilo: 97
    AÄ?ır savaÅ?: P-1 ( yakın dövüÅ? ve hantal silahlar )
    Hızlı SavaÅ?: p-2 ( yakın dövüÅ? ve basit silahlar)
    Uzak SavaÅ?: p-4 (okçuluk fırlatma )
    Büyü: P-3

Wargdof Durka

Sınıf: Barbar Irk: İnsan

Boy: 2.22
    Kilo: 138
    AÄ?ır savaÅ?: p-3
    Hızlı savaÅ?: p-2
    Uzak savaÃ…?:p-4
    Büyü: p-4

Evanir

Sınıf: Wizard / AraÅ?tırmacı Irk: elf (Orman)

Boy 1.87
    Kilo: 72

AÄ?ır SavaÅ?: p-4
    Hızlı savaÅ? p-2
    Uzak SavaÃ…?: p-1
    Büyü: P-3

Ã?avuÅ? Dannand

Sınıf: Fighter Irk: İnsan

Boy 1.82
    Kilo: 79

AÄ?ır SavaÅ?: P-1
    Hızlı SavaÅ? p-1
    Uzak SavaÃ…? p-2
    Büyü P-4

Eldia De Colre

Sınıf: Cleric / Druid: Irk İnsan

Boy: 1.68
    Kilo: 53

AÄ?ır SavaÅ?: P-4
    Hızlı SavaÅ? P-1
    Uzak SavaÃ…? P-1
    Büyü: P-1

Tark Kayle

Sınıf: Fighter Irk: Kurt adam (Likentrop)

AÄ?ır SavaÅ?: P-1 ..... (kurt adamken) P-3
    Hızlı SavaÅ? P-2...........................P-1
    Uzak SavaÃ…? P-2.........................P-4
    Büyü: P-4................................p-4

Karakterler bunlar geçmiÅ?lerini isterseniz siz yazabilirsiniz..... beÄ?enilen beÄ?enmediÄ?iniz yönleriyle tartıÅ?ıp deÄ?iÅ?tirebiliriz... Buyrrun bakalım umarım hoÅ?unuza gider....

Forum Yöneticisi

PostPosted: Sat Oct 23, 2010 3:36 pm Reply with quoteBack to top

Güzel planlamıÅ?sın Walter her Å?eyi. Biraz daha vaktim olsa kesinlikle katılırdım. Ama Å?imdi fazla daÄ?ılmazsam daha iyi olacak sanırım. Ã?bür öykümüz var hem seninle.

Walter
    Yönetici

PostPosted: Mon Oct 25, 2010 4:42 pm Reply with quoteBack to top

yok mu arkadaÅ?lar öyküye katılacak birileri...

Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed Oct 27, 2010 1:28 am Reply with quoteBack to top

Bu aralar sanirim insanlar icin yeni bir seye baslamak icin cok uygun bir zaman degil Walter kardes sanirim. Tam donemin ortasi...

Walter
    Yönetici

PostPosted: Wed Oct 27, 2010 4:41 am Reply with quoteBack to top

Peki o zaman dursun bakalım Firble kardeÅ?. Elimdekileri bitirince ortak hikayeye giriÅ?i yaparım, yine de kimse yazmasa teklik bir seri yaparım

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 27, 2010 5:24 am Reply with quoteBack to top

Ben katılmak isterim. Lakin sürekli online olamıyorum aksamları girip bir bakıyorum sadece. EÄ?er iki üç günde bir yazmam sorun olmayacak, öyküyü etkilemeyecekse katılmayı isterim.

Walter
    Yönetici

PostPosted: Fri Oct 29, 2010 1:23 am Reply with quoteBack to top

Ã?nemli deÄ?il yavaÅ? ilerlemesi aslında, istediÄ?in bir karakteri seçtiÄ?ini söyle ben sana onun geçmiÅ?ini falan burada yollayacaÄ?ım yani her zamanki gibi istenilen karakter deÄ?il seçimle belirlenen karakterleri oynayacaksınız. Bir nevi tiyatro gibi, bu olayın hep Rp açısından hem yazı açısından geliÅ?me olsun diye düÅ?ündüm umarım beÄ?enirsiniz....

Evet Aegron, hangi karakteri seçiyorsun bakalım ?

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Oct 29, 2010 8:03 am Reply with quoteBack to top

Kardiff Kardo hoÅ?uma gitti baya. O olsun bakalım!

Walter
    Yönetici

PostPosted: Sat Oct 30, 2010 2:02 am Reply with quoteBack to top

Grubun lideri olan, acımasız, kibirli ve güçlü bir karakter seçtin geçmiÅ?i ve özelliklerini kısa zaman içinde buraya yazacaÄ?ım Aegron...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Oct 30, 2010 4:05 am Reply with quoteBack to top

Walter wrote:
    Grubun lideri olan, acımasız, kibirli ve güçlü bir karakter seçtin geçmiÅ?i ve özelliklerini kısa zaman içinde buraya yazacaÄ?ım Aegron...

Ä°stediÄ?im tarz birÅ?ey olmuÅ? o zaman. Smile

Walter
    Yönetici

PostPosted: Sat Oct 30, 2010 11:07 pm Reply with quoteBack to top

Image

Ad: Kardiff Kamergian Kardo

Irk: Ask

Sınıf: Guard- Knight / Wizard / El büyücüsü

YaÃ…?:104

Boy: 2,02

Saç Rengi: Siyah

Saç Stili: Düz ve uzun

Göz Rengi: Gri

Ten Rengi: Beyaz

GörünüÅ?: Uzun tel tel önüne düÅ?en saçları bazen gözlerinin sadece birini açıkta bırakır sinsi görünmesini saÄ?layan ince bir bıyıÄ?ı ve sakalı vardır. Gözleri içe çöküktür bakıÅ?ları ise sinsi bir parlaklık yayar.

Fiziksel özellikler: Uzun boylu ve kaslıdır, aÄ?ır gibi görünen saÄ?lam bir levha zırh giyer, zırhın üzerinde çoÄ?unlukla mor renkte olan bir pelerin seçmektedir. Sırtında gizli bölmelerde bulunan rünlü parÅ?ömenler dıÅ?ında. Devasa bir kılıcı nerdeyse boyu kadardır.

Ruhsal özellikleri: Kibirli, gücü ve güce olan tutkusuyla tanınır, zeki iyi bir plancı ve iri ve güçlü bir bedeninin ve keskin bir zekanın kendisinde toplanması dolayısıyla kendini hep üstün görür. Liderlik özelliÄ?i vardır.

SevdiÄ?i Å?eyler: Entrika, Yasak Büyü Teknikleri, Güç, Para ve Ä°ktidar

UmursadıÄ?ı Å?eyler: Güç

GeçmiÅ?i: Not . ( Kardiff KardoÂ?nun V.R. kurmadan öncesine kadar yazılan bölümüdür.)

Ravon KrallıÄ?ının Ã?ç Ã?iftlik Bölgesinin Beyi Gadfan KardoÂ?nun ikinci oÄ?lu olarak dünyaya geldi. Küçük yaÅ?ından itibaren iri yapısı yüzünden onu askeri eÄ?itimde eÄ?itmeye baÅ?ladılar öte yandan Kardiff çoÄ?u kitabı okumaya çalıÅ?ıyor öÄ?renme aÅ?kıyla yanıp tutuÅ?uyordu. Babası ise onu Kraliyet koruması yapmak ve sarayda nufuzunu arttırmak için kullanmak istiyor baba ile oÄ?lun arası açılmaya baÅ?lıyordu.

Annesi ise ona hep iyi davranıyor abisi Cedred ile ise hiç konuÅ?acak zaman bulamıyordu. Ã?ünkü abisi hep çiftliÄ?in yönetim iÅ?leriyle uÄ?raÅ?ıyor, kendisinden sekiz yaÅ? büyük olduÄ?u için onu pek umursamıyordu. Kardiff ilk gençlik dönemlerinde silahla çalıÅ?maya, çövalye- koruma tarzı eÄ?itimine baÅ?kent Ravon Å?ehrinde devam etti.

Orada kaldıÄ?ı akademi yıllarında, çalıÅ?kanlıÄ?ıyla herkesi etkiledi, zekası bir çok arkadaÅ?ının üstündeydi. O yüzden kitap okumayı hiç bırakmadı. On yıllık akademi eÄ?itiminin sekizinci yılında bir gün Å?ehir kütüphanesinde büyü ile ilgili kitap okurken, el hareketleriyle büyüye Å?ekil veren, bir insan ırkının olduÄ?unu bu ırkın ünlü büyüye kılıçla yön veren Sendarlılarla akraba olduÄ?unu ve onlardan ayrı millet olduÄ?unu öÄ?rendi. Kılıçtan yeterince haz almıÅ?tı bu bölgede kendilerine Ask diyen bu milletin loncasının bulunduÄ?u yere gitti.

Ã?ncelikle konuÅ?ulanlardan en fazla basit iki üç teknik öÄ?reneceÄ?ini, daha fazlasının sadece kendi milletlerine has olduÄ?unu öÄ?rendi. Ä°stemeden de olsa bunu kabul eden Kardiff, akademiden gizlice yaptıÄ?ı büyü eÄ?itimine baÅ?ladı. Ã?ok geçmeden bunda da yeteneÄ?i olduÄ?u anlaÅ?ılan genç adamı incelemek için Lonca üstadı, WahnemÂ?e götürdüler. Wahnem KardiffÂ?i incelediÄ?inde onda büyü kanının aÅ?ırı fazla olduÄ?unu ask standartlarına göre bile fazla olabileceÄ?ini anladı.

Onu hemen yanına alarak akademiden ayrılmasını ve Askların ülkesi Asukaya gelmesini istedi. Kardiff bu sevmediÄ?i askeri düsturdan kurtulmak ve daha çok büyü öÄ?renmek için ustası WahnemÂ?le Asukaya gitti.

Orada genel büyü ve el büyüsünü öÄ?rendi. El büyüsü ya da El Mühürü ya da El tekniÄ?i denilen seviyede üst basamaklara ulaÅ?tı. Ayrıca soyunu araÅ?tırdıÄ?ında babası tarafından Sendar kanı annesi tarafından da Ask bu yüzden büyüye yeteneÄ?inin olduÄ?unu anladı ama bunu çoÄ?u kimseye söylemedi. Hocası Wahnem onun bir yetim olduÄ?unu Ask olduÄ?unu söylemiÅ?ti ama sıradan bir insan olduÄ?u öÄ?renilirse büyüden men edilebilirdi.

Büyü konusunda SavaÅ? büyülerine ve güç odaklı büyülerle ilgilendi. Büyünün gücüne olan tutkusu onu sarmıÅ?tı. El mühürlerinden yeni güçlü teknikler icat ediyor. Hocasını korkutuyordu. Bu günlerden bir gün hocasıyla kavga ettiÄ?i zaman hocasını yanlıÅ?lıkla öldürdü. Acı ile ona yasak koyan herkesten nefret ederek. Asukadan ayrıldı. Bu son ayrılıÅ?ıydı ata memleketi deÄ?il, doÄ?duÄ?u memleket onu ilgilendiriyordu.

Yolda giderken, ona saldıran haydut çetelerini, yaratıkları rahatça öldürebildiÄ?ine hem Å?aÅ?ırmıÅ? hemde keyiflenmiÅ?ti kendisini dünyayı deÄ?iÅ?tirebilecek güçte hissediyordu ta ki bür adam onun önüne çıkana kadar.

Uzun boylu saçı yana düÅ?ük bir adam nerdeyse Ravon sınırına vardıÄ?ında karÅ?ısına çıkmıÅ? onu nerdeyse öldürünceye kadar hem çıplak elle hem de çeÅ?it çeÅ?it büyülerle haklamıÅ?tı.

Â?SandıÄ?ımdan da güçlüsün, biriki yasak el tekniÄ?i bile gördüm sende.Â? DemiÅ?ti karÅ?ısındaki adam

Â?Kimsin.Â? dedi Kardo yerde emekliyor kuru topraÄ?ı tüm gücüyle sıkıyordu.

Â?Adım Valeryon Ryan, ve sen aradıÄ?ım adamlardan en güçlüsün. Sana bir örgüt kurma teklifi edeceÄ?im. Bu ülkeyi yeni baÅ?tan yarat diye.Â?

Â?Saçmalık.Â? Dedi Kardo Â? Sen kimsin ki biraz güçlüsün diye böyle bir Å?ey yapacaksın.Â?

Â?Fazla güçlüyüm, fazla tanınıyorum ben, o yüzden harekete geçtiÄ?im an beni öldürecek binlerce çok güçlü adam tepeme binebilir. O yüzden sen benim elim olacak, bu ülkeyi Sendar hanedanından kurtaracaksın.Â?

�Sana inanmıyorum.�

�Yakında inanacaksın.�

Bu karÅ?ılaÅ?ma bu Å?ekilde bitmiÅ? kendini güç bela iyileÅ?tirebilen Kardo evine döndüÄ?ünde abisinin torunlarının bile genç adam olduÄ?unu görmüÅ? kendisinin yaÅ?lanmayıÅ?ını atalarının kanına çektiÄ?ine yormuÅ?tu. Kimse onun geldiÄ?ine inanmamıÅ? onu dıÅ?lamıÅ?lar onu sopalarla kovmaya çalıÅ?mıÅ?lardı. Elli yıl önce kaybolan bir adamın Å?imdi rast gele ortaya çıkmasına üstelikte hiç yaÅ?lanmadan, bu ancak lanetli bir büyü olabilirdi diye düÅ?ünmüÅ?ler. Ona saldırmıÅ?lardı

Kardo hınçla bütün evi kafalarına geçirmiÅ?, onların hepsini kadın çocuk demeden öldürmüÅ? geride kendi soyunun tanıÄ?ı kimse bırakmamıÅ?tı. Ayrıca savaÅ? çıkmıÅ? bütün aileler tanıdıkları herkes ölmüÅ? ya da sürgün edilmiÅ?ti. DoÄ?udaki Barbarlarla yapılan savaÅ?ta iki tarafta çok kayıp vermekteydi. O yüzden savaÅ?ın merkez Å?ehri Darufa gitme karar verdi. Orayı terk ederek kuzeyde Daruf Å?ehrine gelmiÅ?, yapacak hiçbir Å?eyi olmadıÄ?ı için adamın dediklerini kabul etmeyi düÅ?ünmüÅ?tü. Bunu düÅ?ündüÄ?ü anda Adam karÅ?ısında belirmiÅ?ti. Ve ona Å?artlarını bir solukta anlattı.

Â?Bir örgüt kuracaksın. Elimde beÅ? adam var beÅ?i bir yerde onları bulup gizli cücelerce korunan bir hazineyi elime getireceksin. Hepsi yetenekli ve güçlü hepsinin özellikleri sana yetecek, sonra o paranın gücüyle adamlar satın alıp Å?irket kurarak dahada zengin olacaksın her yerde adamın olacak. Güçlü ve iktidar sahibi olacaksın.Â?

�En sonunda ülke benim olacak.� Diye bitirdi sözünü Kardiff Kardo,
    Â?Bir nevi,Â? dedi Valeryon Ryan Â?Ne diyorsun baÅ?layacak mısın ?Â?

Â?Elbette.Â? Dedi adamla zihin baÄ?lantısını anında keserek, bu adama karÅ?ı dikkatli olmalıydı ilk baÅ?ta adamın dediklerini aynen yapacak ilk fırsatta da hançeri gırtlaÄ?ına saplayacaktı. DüÅ?ünmesi ile kendisini bulması güçlü zihin baÄ?lantısı gerektirdiÄ?ini biliyordu. Artık eskisinden daha çok büyü çalıÅ?malıydı. Ä°kinci ustasını öldürebilmek için.

Artık Kardiff Kardo gücü ve amacı belli, bir adamdı ve örgütünü kurmaya ilk adımdan baÅ?layacaktı beÅ? isimi bulacak ve kendine katacaktı.

Ä°lk karakterin geçmiÅ?i hazır katılmak isteyen arkadaÅ?lar hala baÅ?urabilirler......

Last edited by Walter on Fri Nov 05, 2010 7:38 am; edited 1 time in total
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mail
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Oct 31, 2010 2:16 am Reply with quoteBack to top

Ã?ok güzel olmuÅ? Walter... Bu ara oynatmak isteyeceÄ?im güç manyaÄ?ı bir tip gelmesi de daha da hoÅ? oldu benim için.

mufuks
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Oct 31, 2010 6:49 am Reply with quoteBack to top

Tark Kayle karakterine talibim Walter efendi.. Wink
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mail
    Walter
    Yönetici

PostPosted: Sun Oct 31, 2010 7:23 am Reply with quoteBack to top

Pekala, karakter kaÄ?ıdını hazırlayalım, burada yayınlarız....

Ayrıca katılmak isteyen arkadaÅ?ları bekliyorum.

Aegron beÄ?enmene sevindim bir itiraz deÄ?iÅ?mesini istediÄ?in nokta olursa buradan bildir konuÅ?alım...

not: Her karakterin portresi çizilip konulacaktır bilginize.

Yönetici

PostPosted: Mon Nov 01, 2010 5:45 am Reply with quoteBack to top

Image

Ad: Tark Kayle

Irk: Kurt adam (Lycantrop)

Sınıf: Figther

YaÃ…?: -

Boy: 1.73

Saç Rengi: Koyu kahverengi

Saç Stili: Düz ve uzun ama kelleÅ?meye baÅ?lamıÅ?

Göz Rengi: Siyah

Ten Rengi: Esmer

GörünüÅ?: Hafif kelleÅ?en bir saçı, yaralı bir yüzü, yüzünün yarısını kaplayan bir kirli sakalı vardır....

Fiziksel özellikler: orta boylu ve aÅ?ırı kaslıdır, giysileri parçalanmıÅ? elbiselerin üst üste giyilmesiyle oluÅ?muÅ?tur.

Ruhsal özellikleri: VahÅ?i, acımasız, gaddar.. "Günahsa günah. Nefretse nefret. Lanetse lanet. AteÅ?se gayya. Azapsa azabe'n-nar. Cehennem buysa iÅ?te tam göbeÄ?indeyim."

SevdiÄ?i Å?eyler: "Sadece kötülüÄ?ü arıyorum Å?imdi ve baÅ?ka hiçbir Å?ey de bulmak istemiyorum. Hiçbir suçluluk duymadan kötülüÄ?ü kendisi için ve kendisi olarak seviyorum.."

UmursadıÄ?ı Å?eyler: YOK. Kaybedecek bir Å?eyi olmayandır, en güçlü olan..

GeçmiÅ?i: Karanlık..

Gözlerimi açtım ama görmüyorum..
    Belki körüm.. Belki rüyadayım.. Belki ölü..
    BoÅ?lukta yüzüyorum acımasız, uçsuz bucaksız bir karanlıkta duyularından arınmıÅ?..

Tek BaÅ?ıma

Hayır, ne ölüyüm, ne rüyadayım..!

Hareket etmesem de aÄ?rılar bütün vücudumu öyle bir kapladı ki, varlıÄ?ını baÄ?ıra baÄ?ıra hatırlatmayan hiç bir uzvum yok..

Varım ve YaÅ?ıyorum

Ve uyumuyorum. Yapayalnız sürükleniyorum..
    Gerçek olan Å?u ki;
    Yalnızım ve AÄ?rılar İçindeyim..

Böylesi bir durumda düÅ?ünmekten baÅ?ka ne yapabilirim ki.?
    İçime dönmek, hayal kurmak..

Belki...
    Belki hep buradaydım, Belki düÅ?tü yaÅ?adıÄ?ım..

Ama..
    Bunlar hep hayal mi..? YaÅ?am, ölüm, ıÅ?ık..

Yoksa..
    KaranlıÄ?ın ta kendisi, bu cemre ben miyim,
    O ademin kalblerindeki geceye vakıf olan mı..?

Evet evet..
    Bu dipsiz karanlık benliÄ?imde her Å?ey çok açık..!

Oysa ki..
    Kalpleri okumazdan evvel hepsine güven duyuyordum,
    ne kadar mutluydum, ne kadar huzurluydum..

Bir tek kötülük aklar bundan böyle beni. İçi boÅ?almıÅ?, ruhsuzlaÅ?mıÅ? toprak cesedime ancak o can verebilir. Böyle bir boÅ?luk sadece kötülükle dolabilir. Ã?leyse ölene dek düÅ?meli, düÅ?ene dek kötülemeliyim Å?imdi.
    �lümümü beklemeden ölümler bildirmeliyim..

Ä°Å?te uyanıÅ?ım gerçekleÅ?ti ve katliam hırsıyla, kan Å?ehvetiyle yanıyorum Å?imdi. Ah ne kutsal bir görev üstlenecekler Å?imdi Å?u bacalarından duman yükseldiÄ?ini gördüÄ?üm yerdekiler. Adı mı bu yerin..? Bilmiyorum, ama gerek de yok böyle bir yer olmayacak artık. Kanla olan vaftizimi gerçekleÅ?tirdiÄ?im yer burası, doÄ?duÄ?um yer, buraya Ã?ç çiftlik denilecek artık.
    SavaÅ? varmıÅ? burada bana ne. Ne barbar dinledim Ne Ravonlu hepsini tek tek parçaladım, nefesim kanlarıyla buÄ?ulandı. BoÄ?uldum, acılar ve ıstraplar benim zevkimdiÂ?
    O acı çıÄ?lıklar, yalvarıÅ?lar, yakarıÅ?lar o kadar ahenkliydi ki, bir orkestra gibi ve bu orkestranın Å?efi bendim..!

Bu kurt lanetim hem güzelliÄ?im de gücüm bu benim. Ama baÅ?kaldırı güçlerin harcıdır. Zayıflar bu emaneti taÅ?ıyamaz. Ruhlarınız gibi bedenleriniz de bu yükü sırtlanamaz..

GeçememiÅ?ti kana olan Å?ehvetim hala da geçmedi.. Tek bildiÄ?im, tek hissettiÄ?im Å?eydi nefret.. Uzun bir süre bürünmedim insan suretine. Fergan Köyü ,Sarkık Orman,Gurgan Köyü gibi yerlerde dehÅ?et saçtım. KötülüÄ?ün kanlı halini tattım. Ama tek çeÅ?it deÄ?ildi kötülük, ihanet, yalan bunlara da heveslendim tatmalıydım kötünün her halini..
    Å?imdi yine üç çiftlikteyim dinleniyor geceleri av peÅ?inde koÅ?uyorum, beni avlamaya geliyorlar bende onları öldürüyorumÂ? va gideni avlıyorum Ä°Å?te benim hatırlayabildiklerim sadece bunlarÂ?..

Not GeçmiÅ? mufuksla beraber yazılmıÅ?tır.....

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum