Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Valcardo Rafuj
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Valcardo Rafuj View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Nov 11, 2010 6:20 am Reply with quoteBack to top

"Hey koca oÄ?lan o adam bana daha lazım" derken yüzündeki ukala gülümseme giderek artıyordu. Elleri yere paralel Å?ekilde dururken büyünün bedeninde akıÅ?ını büyük bir çoÅ?kuyla hissetti. Alçak bir sesle birÅ?eyler fısıldamasıyla;

"Exolfus Pramen" diye haykırması bir oldu. Dev adamın gerisin geriye duvara çarpması ve yere yavaÅ?ça yıÄ?ılıÅ?ıyla nefesini kontrol altına aldı. Ã?fkeliydi. Böyle zamanlarda büyünün ondan daha güçlü aktıÄ?ını biliyordu.

Walter
    Yönetici

PostPosted: Sun Nov 14, 2010 11:21 am Reply with quoteBack to top

Durka büyünün etkisiyle sersemlemiÅ?ti, Dannand ileriye bir hamle yaparak bu fırsat ı deÄ?erlendirmek istedi, kılıcını DurkaÂ?nın gırtlaÄ?ına savurmuÅ?tu. Barbar, kenara çekildi, ama yeterince hızlı olmadıÄ?ı için, DannandÂ?ın isyankarı barbarın omzunda derin bir kesik açmıÅ?tı.

Durka uludu, Cesaret alan Tark da Barbarın üzerine atladı. Elleri pençeye dönüÅ?müÅ? Barbarın sırtında izler bırakmaya baÅ?lamıÅ?tı bile. Durka, öfkeyle yumruÄ?unu savurdu Hanın sol kapı tarafı tamamıyle bu darbeden yıkıldı.

�Beni gerçekten kızdırdınız��

Gözleri kızaran barbarın kasları daha da Å?iÅ?ti sanki, TarkÂ?ı tuttuÄ?u gibi hanın bir köÅ?esine fırlatarak, Valcardo RafujÂ?un liderine doÄ?ru inanılmaz bir hızla atıldı. Dev balta üzerine inerken Kardiff Kardo büyü mühürlerini yapacak vakit bulamadıÄ?ı için bu darbeyi kılıcıyla durdurabildiyse de, karÅ?ılık verecek durumu yoktu. Dev barbarın aÄ?ırlıÄ?ı ve artan muazzam gücü yüzünden hareket edemiyor her saniye hanın döÅ?emesine bir santim daha gömülüyordu.

W. Durka, Kuzeyin Yenilmez Barbarı, Kardiff KardoyÂ?u bir e bir savaÅ?ta zorlayacak hatta kılıç kılıca bir dövüÅ?te yenebilecek güçteydi. KardoÂ?nun muazzam aÄ?ırlıÄ?a dayanacak gücü nerdeyse kalmayacaktı ki, Dannand kılıcını savurarak barbarın dikkatini daÄ?ıttı. En azından amacı buydu.

Bu saldırıyı Barbar DannandÂ?ın keskin kılıcını elinde tutarak. Hem Kardoyu hem de DannandÂ?ı Å?aÅ?kınlık içinde bırakarak karÅ?ıladı . Dev barbar bir eliyle baltayı Kardiff KardoÂ?ya savurarak onun kılıcını zorluyor, hem de eli kan içinde olsa da DannandÂ?ın kılıcını çıplak elle tutuyordu. Kardo bu adamdan etkilenmiÅ?ti. Bir anda dördünü de etkisiz hale getirmiÅ?ti. Durka, DannandÂ?ı kendine çekip Ã?avuÅ?a saÄ?lam bir kafa attıÄ?ında, yaptıklarının bu kadarla kalmayacaÄ?ını anlamıÅ?tı Kardiff Kardo, Ne yazık ki bu kadar muazzam bir yakın dövüÅ? gücüyle daha önce karÅ?ılaÅ?mamıÅ?tı. Onu bile yere çivileyen bir güç insansı bir güç olamazdı. Bu adam ilk Barbar AreÂ?nin oÄ?lu olmalıydı.

Dannand aÄ?zı burnu kan içinde yere yıÄ?ıldıÄ?ında. Durka gülümseyerek Kardoya döndü. Gözleri alev alev yanıyordu. Omzundan akan kan dıÅ?ında nerdeyse hiç yara almamıÅ?tı. Hızla baltasını iki kez daha savurdu, Kardiff KardoÂ?yu köÅ?eye sıkıÅ?tırmaya çalıÅ?ıyor gibiydi. Yere on beÅ? santim gömülse de hareket etmedi Kardo, Ederse ölebilirdiÂ?

Â?Seni burada ezeceÄ?im, Demir yıÄ?ını.Â? Dedi. Acımasızca gürledi kasları biraz daha Å?iÅ?iyordu sanki. Â? Seni yere çivileyeceÄ?im.Â?

Baltasını kaldırdı, Muazzam kaslar kabardı, Kardo kılıçla bu darbeyi durdurmayacaÄ?ını biliyordu elleriyle bir mühür Å?ekli yapmaya çalıÅ?ırken birden. Barbar acıyla kast katı kesildi. Sırtına saplanan üç tane siyah kılıç, önünde karnından çıkmıÅ?tı. Acı ile kılıcı tutmaya çalıÅ?tıÄ?ında. Kılıçlar kaybolmuÅ?tu bile.

Barbar öfke Kardo Å?aÅ?kınlıkla etrafına bakınırken Barbarın dev gölgesinin içinden ince uzun birinin yükseldiÄ?ini gördüler, Sarı Saçları biraz daÄ?ılmıÅ? alnından hafifçe kan sızan elf soÄ?ukça gülümsedi.

Â?Ã?lmedin, bunu yaptıÄ?ım çoÄ?u yaratık Å?imdi yerdeydi.Â? Dedi Evanir yavaÅ?ça,

Durka güldü, aÄ?zının kenarından kan sızıyordu, ama bir an kasılmaktan baÅ?ka bir tepki vermemiÅ?ti. Dizleri üstüne çökmemiÅ?ti bile. Dev Barbarın gülümsemesi geniÅ?ledi.

�Sen buna yara mı diyorsun ?�

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Nov 25, 2010 7:40 am Reply with quoteBack to top

Å?aÅ?kınlıÄ?ını gizlemeye çalıÅ?an Kardiff adamın ne kadar güçlü olduÄ?unu bir kez daha düÅ?ündü. Bu adamın kendilerine saÄ?layabilecekleri yararları düÅ?ünmeye gerek bile yoktu. Etten kemikten fazlasıydı bu adam. Dev gibi vücudu incelerken bir yandanda elfin büyüsüne karÅ?ı bu kadar dirençli olmasına Å?aÅ?ırmıÅ?tı. Kendini korumak için ufak büyü mühürleri yapmaya baÅ?ladı. Ã?ok az da olsa bir zamanı vardı.

Kılıcıyla daha fazla dayanamaya bileceÄ?ini biliyordu. Kasları iyice gerilmiÅ?, gücünün giderek azaldıÄ?ını da hissedebiliyordu. Daha yapmak istediÄ?i onca Å?eyi düÅ?ündü ve akıllı bir karar vermeye çalıÅ?tı kendi kendine. Kılıcın zor dayandıÄ?ını her geçen dakika daha da fazla hissetmeye baÅ?ladı. En mantıklı yol adamı ikna edip kendilerine katmaktı. Sinirli olan adamı yatıÅ?tırmanın bir yolunu bulmalıydı. Yoksa tüm grup mahvolabilirdi. Kılıcının dayanabildiÄ?i son noktaya kadar konuÅ?maya devam edecek olmassa yapabildiÄ?i bir kurtulma büyüsünü deneyecekti.

Barbar Evanir'in büyüsünü sorgularken birden söze karıÅ?tı.

"Evanir dur! Bu yüce adama hiçbirÅ?ey yapamazsın kendini yorma" diye çıkıÅ?tı. Sesinde adeta Durka'yı yücelten ve koruyan bir ton vardı. Adamı övüp ne kadar yüce olduÄ?unu belirtip kendisini yüce bir amaç için gruba davet edecekti. Sonra yararı olacaÄ?ını düÅ?ünerek;

"Sen.." adamın sinirli bir Å?ekilde kendine baktıÄ?ını gördüÄ?ünde sözlerini daha tok bir hale getirdi. "Güçlüsün hemde oldukça.. Gücünü büyük paralar kazanmak için kullanmalısın.. Bize katılarak.."

mufuks
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Nov 25, 2010 9:48 am Reply with quoteBack to top

"... Bize katılarak.." mı..?
    Bir gözümü neredeyse kör edecek olan bu dev bozmasının sürüme katılması mı..?
    Lideri olduÄ?um sürümün katlini gerçekleÅ?tiren bu lycan katili mi, intikam ateÅ?iyle tutuÅ?tuÄ?um bu herifle aynı yolda yürümek mi, kabul edemem bunu..

"O gün hala yadımda:

Dolunayın altında Kaldrim'in gümüÅ?ten suyu içmiÅ? gibi acı ulumasını duymuÅ?tuk ve kulak kesildik elbette bir yardım çaÄ?rısıydı bu, Kaldrim ki kudretli idi çaÄ?rıda bulunuyorsa muhakkak bir tehlike söz konusuydu..

SavaÅ? çaÄ?rımla beraber topladım sürümü Kaldrim'e doÄ?ru önden Duncan'ı gönderdim, yavru bir kurttu daha kendisi ama bir tilki gibi kurnazdı kendisi.. Ama yanılmıÅ?tı getirdiÄ?i bilginin vehametinde basit bir dev olduÄ?unu söylemiÅ?ti biz de alelade saldırılarımızla saldırıya geçmiÅ?tik bu deve karÅ?ı..

Heyhat gümüÅ?ten deÄ?ildi ne eli ne silahı bu devin amma ki, ilk iki koldan saldırımızda üzerine atılan bir ferdimizi daha havadayken boÄ?azından kavrayıp oracıkta nefesini kesmiÅ?ti bile.. Bunu o kadar hızlı yapmıÅ?tı ki aynı anda atılan Leto'dan dahi sıyrılıp baltasıyla yere çalmıÅ?tı hemen ardından.. Bir taktik geliÅ?tirmemin imkanı yoktu artık sürümün gözü kana bürünmüÅ?tü, bu kanı sıcak varlıkları nizama sokmak.. hele böyle bir durumda..

Kendisininde ilk pençeyi atabilen ben olmuÅ?tum ama o ana kadar sürümün yarısından çoÄ?u katledilmiÅ?ti bile, içgüdülerime bilgeliÄ?imi de eklemeliydim bu herife karÅ?ı, kalan dördümüz daha temkinliydik artık bir süre etrafında dönmekle yetindik hiç bir açıÄ?ı olmuyordu.. Bir an geldiki gardını düÅ?ürdü, tuzakmıÅ? meÄ?er, aynı anda atılmıÅ?tık hepimiz yaralayabilmiÅ?tik bu sefer ama lakin etkilenmiÅ?e benzemiyordu..

ne Ka'ren ne D'leh bu iki cesur kurda döndüm ama vazgeçmek üzereydiler buna dayanamazdım, yenilgiyi kabul edemezdim, o kadar hırslanmıÅ?tım ki dönüÅ?ümümü son radedye kadar zorlamıÅ?tım, kurda deÄ?il artık baÅ?ka bir Å?eye dönüÅ?tüÄ?ümü hissediyordum.. Atıldım üzerine tüm kudretimde bir süre baÅ?baÅ?a mücadele edebilmiÅ?tik ama üstün gelemeyeceÄ?imi anlayınca diÄ?erlerine uzaklaÅ?malarını söyledim ve son bir kez daha atıldım üzerine pençelerim o kadar hızlıydı ki bir trans halinde gibi saldırıyordum ona o da bir o kadar hızlıydı elbet,. Sonunda yıkabilmiÅ?tim kendisini, tam öldürme fırsatı bulmuÅ?ken kahrolasıca yüzüme geçirmiÅ?ti baltasını görüÅ?ümü yitrmiÅ?tim o an ve yere yıÄ?ılmıÅ?tım acıyla.. Fırsat bilip iÅ?imi bitirmeye kalktıÄ?ında hayatta kalma içgüdümle inanılmaz bir çeviklikle sıyrılmıÅ? ve olaÄ?anca hızımla uzaklaÅ?maya baÅ?lamıÅ?tım oradan ardından lanet okuyarak..

O günden sonra ne sürümdekilerden haber aldım ne de artık sürümden baÅ?ka bir ferdin adını aÄ?zıma aldım.. O geceden beridir yüzümde taÅ?ırım bu utancımı ama ki Å?imdi o herif karÅ?ımda ve ben yine bir Å?ey yapamıyorum üstelik..

Ã?stelik kaybettiÄ?im sürümün yerine yeni sürümde yer alacakmıÅ?.. Belki de "dostunu yakınında düÅ?manını yanında tutmanın" meyvesini görebilirim böylece bakalım bu "yüce adam" ne karar verecek, nefesim ensesinde olacak her an.."

Tüm bunları düÅ?ünürken refleks olarak elini yüzünün solunda tutuyordu lycan.. Ä°ntikamını soÄ?uk servis edebilme düÅ?üncesi bir nebze olsun rahatlatmıÅ?tı onu.. Artık daha temkinli olmalı her adımını açıklarını, zayıflıklarını gözlemeliydi bu devin.. Bir dost gibi bile görünmeyi göze alabilirdi hatta..

Diplomatik sihirbaz'ı destekleyecek Å?ekilde:
    "KaybettiÄ?im nice yoldaÅ?ımın yerine mi geçeceksin koca adam..? Hepsinin toplamına denk olduÄ?un aÅ?ikar.."
    söylediÄ?i bu yalandan öylesine tiksinmiÅ? ve incinmiÅ?ti ki Tark ama bu tiksintisi o dev'e duyduÄ?unun yanında bir hiç..

Yönetici

PostPosted: Fri Nov 26, 2010 3:59 am Reply with quoteBack to top

“Yüce mi ?” dedi Evanir soÄ?uk bir sesle, alnındaki kandamlacıÄ?ını yavaÃ…?ça sildi, gözleri delercesine Barbara bakıyordu.

Durka, “Size niye katılayım ha ?” diye gürledi, “Siz kimsiniz ? Ne halt edip buraya geldiÄ?iniz, ?, Ucube sürüsüne ben niye katılayım, Ã…?övalye bozuntusu niye ? Birkaç gümüÅ? sikke ve altın için mi güldürme beni ? Niye Katılayım size baÃ…?ka söyleyecek bir Ã…?eyin yok mu ? ”

Hanın sol tarafı yıkılmıÅ?, kapısı paramparça olmuÅ?tu, Hanın giriÅ? kısmındaki masalar daÄ?ılmıÅ? çoÄ?u parçalanmıÅ?tı. Etraftaki ödül avcıları bu görüntülerden korkuyla sinmiÅ? gibilerdi. Kapıda dövüÅ?en beÅ?li, çok kudretliydi. Büyü seviyeleri çok güçlüydü ama Kuzeyin Barbarı, hepsini dize getiriyor gibi görünüyordu ki elf yeniden ortaya çıkmıÅ?tı. Liderleri gibi görünen büyücü-Å?övalye bu kuvvetli barbara, teklif sunmuÅ?tu ve barbarın kükreyen cevabı bütün salonu sessizleÅ?tirmiÅ?ti.

Kardiff Kardo cevap vermeden, yerden elleri üzerinde kalkmaya çalıÅ?an Dannand kan tükürerek cevapladı, bu soruyu. “Ã?ünkü biz en güçlü olmaya geldik.”

Ardından Evanir soÄ?ukça ekledi “ Kanı diplomasi ile yoÄ?urmaya geldik.”

Tark hemen ardından hırıltıyla. “Cebren deÄ?il Hakken var olmaya geldik.”

Kadirff Kardo, yoldaÃ…?larının sözlerinin etkisiyle dikleÃ…?erek. “ Ã?ünkü biz, güdülmeye deÄ?il Hükmetmeye geldik.”

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Nov 29, 2010 2:11 am Reply with quoteBack to top

Bu dev beni tanıdı mı bilmiyorum, kurt iken karÅ?ılaÅ?mıÅ?tık onunla, bozuntuya vermemeliyim tanımadıysa Å?ayet.. Ã?oÄ?u zaman basit bir çiyanın varlıÄ?ını sezdirmeden düÅ?manına saldırıÅ?ı, düÅ?manının karÅ?ında tüm heybetiyle dikilen bir aslanın pençesinden daha ölümcüldür..

YenilmiÅ?lerin öfkesiyle doluyum Å?imdi. Ä°rademi tümüyle kinime teslim ettim. Kadim öfkeyi kuÅ?andım..
    Ve kusarak söylüyorum bu sözlerimi kurtkeseni sürüme ilticaya hassetmek için..:

"Bre, Å?u dar-ı dünya deli gönlün gibi viran olsun..!
    Sen herkesi kör, âlemi sersem mi sanırsın..?
    meylettiÄ?in yolu doÄ?ru mu sanırsın..?
    avareliÄ?i kendine rehber mi sanırsın..?"

Bir an duraksadı birazdan söyleyeceklerinden ötürü tükürdü yere..

"Dillere destandır gücün gâyette hem rindânedir,
    Her ne derlerse senin hakkında hep efsânedir..
    Zalim! Sana bu en güçlüler olma yoluna davetimizdir.."

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Nov 29, 2010 5:22 am Reply with quoteBack to top

Bir kurt adam hiç de olaÄ?an cümleler deÄ?ildi bunlar. Tark uzun uzun süzerken bu Å?ekle gelmeden önce nasıl bir insandı diye düÅ?ündü. Neyle uÄ?raÅ?ır, ne yapar, ne eder.. BilemeyeceÄ?i Å?eylerdi bunlar. BildiÄ?i tek birÅ?ey vardı ki o da sıradan bir insan olmadıÄ?ıydı.

Bu düÅ?üncelerdeyken asıl konuyu Durka'yı bir anlıÄ?ına unutmuÅ?tu. Dev cüsseli adamın yüzünde hala sorgulayıcı ve sinirli ifadeyi görünce derhal birÅ?eyler söylemesi gerektiÄ?ini düÅ?ündü. Aynı zamanda kısa bir süre de olsa dinlenmiÅ? olmanın verdiÄ?i enerji ile büyünün içindeki dolaÅ?ımını tekrar eskisi gibi hissetmeye baÅ?lamıÅ?tı. Dev cüsseli adama her bakıÅ?ında ileride ona yardımcı olabilecekleri çok Å?ey olduÄ?u düÅ?üncesi ile kendi içinde heyecana kapılsa da dıÅ?arıya belli etmemeye çalıÅ?ıyordu. Bu dev adamı ikna etmek istiyorsa biliyordu ki kendisininde güçlü olduÄ?una ikna olmalıydı. Sesinde tok ve güçlü bir ifadeyle Durka'ya doÄ?ru;

"Tark'ı duydun. Hükmetmek, en iyi en üst olmak için buradayız. Bizimle olman hem senin hemde bizim yararımıza. Güçlüsün, hemde oldukça güçlüsün. Bunu buralarda deÄ?il bu topraklara hükmederken kullanman gerekir."

Walter
    Yönetici

PostPosted: Sun Dec 05, 2010 9:14 am Reply with quoteBack to top

"GeçmiÅ?te bir gücün iradesi bildiÄ?i kelimeyle ölçülürdü. Bu kelimeler kadim büyü sanatlarının kilit noktalarıydı. AçıÄ?a çıkan irade kelimenin gücünün , bilinçte yansımasıydı. Valcado Rafuj niye Valcardo Rafujdur. Kanla iktidar olanların hikayesinde, neyin iradesi bu örgütü kurdurttu ?."

Nickoy Waldemer.

“BozulmuÃ…? kurdun aklına uyan bozulur, hükmü bilmeyen zorbalık eder, Kanı adalet için deÄ?il, çıkarı için akıtanlar yok olmaya mahkumdur.” dedi Barbar, baltasını kaldırdı. “Benim düÅ?üncelerim basittir, belki kısırdır ama gerçektir.

Barbar kalan tüm kuvvetiyle Kardiff’e doÄ?ru savuruyordu ki, ufak bir el birden önüne geçerek. Barbarın dev koluna dokundu. Barbar tuhaf bir Ã…?aÃ…?kınlıkla onu durduran kadına baktı. “De Corle.” Dedi Ã…?aÃ…?kınlıkla.

Onu durduran kadının, yeÃ…?il giyinmiÃ…?ti, uzun tahta bir sopasıyla Bir anda Kardo ile Durka arasına girmiÃ…?ti. Gece karası saçları yeÃ…?il kısa Ã…?apkasının arkasından dalgalanıyordu. Bir eli geride Durkanın koluna dokunurken sopasını, Kardiff’e doÄ?ru doÄ?rultmuÃ…?tu. Gözlerini kapatıp derin bir iç çekti. Sopasında kazınan rünlerde yeÃ…?il bir ıÅ?ık parladı.

“Bu o,” dedi Eldia De Corle asasını indirdi.

Durka’nın yüzü çarpıldı. “BaÃ…?reis bizi bu isimsiz haydutlar sürüsüne mi gönderdi? Ã?stelik bozulmuÃ…? bir kurdun aklına sahip bu mu bize geleceÄ?e giden ıÅ?ıÄ?ı taÃ…?ıyacak adam.”

“O ‘IÃ…?ıÄ?ı ilerlemek için kanı ve zorbalıÄ?ı gerektiriyorsa yapılacak, kötülüÄ?ü iyilik adı altında yaÃ…?atanlar yargılanacak. ‘ demiÃ…?ti.” Yüzü düÅ?ünceli olan kadın Kardiffe baktı. “Bu durum ona uyuyor gibi hem, bu o, bunu görebiliyorum.”

“Bu sözü diyen adamı tanıyorum.” dedi Evanir, elinin ters bir hareketiyle büyüsünü bitirdi. “Hiçbir Ã…?eyi unutmuyor.”

Kardiff kaÃ…?larını çattı sadece, Tark sessizce homurdandı. Dannand ise yüzünün nerdeyse Ã…?eklini deÄ?iÃ…?tiren barbara sövüyor gibiydi. Eldia De Corle, Dannand’ın yanına gelerek, ince elleriyle adamın kanlı çenesine dokundu. Bir ufak mırıltı her yanı doldurarak, Dannand’ın yüzündeki hasarı emdi yine eski yaralanmamıÅ? yüzü açıÄ?a çıktı.

Dannand Ã…?aÃ…?kınlık ve Ã…?ok içinde elini çenesinde ve yüzünde gezdirirken, Eldia küçük bir gülümseme attı, ve dört adamında yakınında dolaÃ…?tı. Evanir’in yüzünde sinsi bir gülümseme vardı. Bir adım geriye çekildi. Gözleri bir an için çakıÅ?tı ama Eldia gözünü ilk çeken oldu. Nedense kadın somurtmuÃ…?tu. Hızla dönerek ilerledi Ã…?imdi. Tark’a doÄ?ru yönelmiÃ…?ti.

Yakındakilerine sanki bir rahatlık ve mutluluk aÃ…?ılayan kadın , hepsini iyi ve kötü manada etkilemiÃ…?ti. Kafası salonun tavanına deÄ?en barbarda bir savaÃ…?çının teslimiyeti vardı. Kardiff Kardo bir Ã…?ey belli etmiyordu ama içinde ne fırtınalar kopuyordu. Dannand hayran hayran kadına bakarken Evanir, en geriye çekilmiÃ…? kadına temkinle bakmaktaydı. Tark ise kadın yakınana gelince hissettiÄ?i ilk Ã…?ey sıcaklık oldu uzun zamandır hissetmediÄ?i bir sıcaklık…

“V.R. ‘nin gücü bizi bu çatıda topladı.” Dedi Eldia güzel fısıltıyla “Hiç kimse onun iradesine karÃ…?ı çıkamayacak…”

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 10, 2010 8:44 am Reply with quoteBack to top

“Hiç kimse onun iradesine karþý çýkamayacak…”

Kardiff'in kafasında saniyelerce yankılandı bu ses. Gerçekten de bu olacak mı diye düÅ?ündü kendi kendine. Hayalleri süsleyen güce kavuÅ?abilecekmiydi sonunda. Bu Å?ehrin baÅ?ında iradenin sahibi olabilecek miydi. Ã?dül avcıları, Å?ehrin kumarhaneleri, yönetimdekiler, halk..

AyaÄ?a kalkmaya çalıÅ?ırken gözleri boÅ? bakıyordu etrafa. GördüÄ?ü bulunduÄ?u ortam deÄ?il geleceÄ?in ta kendisiydi çünkü. Gözlerinin önünden adeta bir Å?erit gibi akıp geçiyordu Å?u anda. GeleceÄ?i bir an olsun gözlerinin önünde yaÅ?adı Kardiff. Kendine olan güveninin de kısa süre önce kaybettiÄ?i o güveninin geri geldiÄ?ini hissetti tam bu anda.

AyaÄ?a tam olarak kalktıÄ?ında "Eldia De Corle" diye mırıldandı kendi kendine. Kadının sesindeki ahenge kaptırmıÅ?tı Å?imdi kendini. Böylesine bir kadının barbarı sakinleÅ?tirmesi. Ã?zellikle de bir barbarın öfkesini anında dindirebilmesi.. Kadını süzerken bunları düÅ?ündü.

Sonra barbara döndü ve gerçektende sakinleÅ?tiÄ?ini farketti. Az önce deliye dönmüÅ? barbar Å?imdi sakince ona bakıyor aÄ?zından ne çıkacaÄ?ını bekliyordu. Gözlerinin içine baktı Kardiff. Tam içine.. Ve orada cesareti, yürekliliÄ?i gördü bir an. Kadında ise yaÅ?amı, adeta huzurun ta kendisini görüyordu.Grubu Å?öyle bir süzerken herkesin farklı özelliklere sahip ve birbirini bütünleyen üyeler olduÄ?unu farketti. Yüzündeki o her zaman ki hain gülümsemesinin büyümesinin tek nedeni de buydu. BaÅ?arabiliriz. Bu grupla evet baÅ?arabilir diye düÅ?ündü tekrar tekrar. İçinde verdiÄ?i korku dolu savaÅ?ta bir nebze olsun rahatlamıÅ?tı.

Etrafındakilerin beklentili gözlerine karÅ?ılık ciddi tavrını tekrar takındı. Gülümsemesi kaybolmasına raÄ?men içindeki heyecan ve yeÅ?ermeye baÅ?layan ümit gözlerinden çok açık okunuyordu. Böyle bir grupta yapması gerekenin sadece onları bir arada tutmak ve güveni saÄ?lamak olduÄ?unu, gerisinin zaten geleceÄ?ini düÅ?ündü ve Eldia De Corle'ye bakıp;

"Volcardo Rajuf... Ä°radenin ta kendisi olacak." dedi.

mufuks
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Dec 14, 2010 12:06 pm Reply with quoteBack to top

"Kelimeleri bilmek yetmiyormuÅ? gibi birde bunları ahenge koymak o da yetmiyormuÅ? gibi Å?imdi bir de bu duygu..

UyandıÄ?ımdan beri dinmeyen susuzluÄ?umu kana kana kan dökerek dindirmeye çalıÅ?maktan baÅ?ka bir Å?ey yapmadım oysaki.. Kendi tabiaatımı gizlediÄ?imi sandım varolmuÅ?lardan oysaki kendimden nice Å?eyi setretmiÅ?im, nihan kalmıÅ? benliÄ?imde bunlar..

Ah sorular, sorular bir kurda yakıÅ?mıyor bu hisler üstelik 'bozulmuÅ? bir kurda'.. Cevaplarını bulma arzusu, susuzluÄ?uma galebe çalabilecek tek aday Å?imdilik..

Ne olacaksa olsun artık sabrım kararım yok benim..

Gözlerimi kapadıÄ?ımdaki o karanlıÄ?ı özlüyorum.."

Nasıl mı görünüyordu lycan bunları düÅ?ünürken:
    "Tark sessizce homurdandı.."

Yönetici

PostPosted: Wed Dec 15, 2010 11:41 am Reply with quoteBack to top

Bu konuÅ?ulanlardan ödül avcısı hanı Å?aÅ?kınlık ve Å?ok içindeydi, yeni bir grup birden peydahlanıvermiÅ?ti önlerinde, Bazı çabuk ve hızlı ödül avcıları ve hırsızlar efendilerine bilgi ulaÅ?tırmaya gittiler. Ã?oÄ?u ödül avcısıysa korkudan daÄ?ıldı. Ã?dül Avcılarının Liderinin BaÅ?kentte olduÄ?u süre zamanında bunların olması, Ã?stelik aralarından Dannand ve Durka gibi adamları çekebilmeleri ve büyü kullanabilmeleri, onları tartıÅ?masız güçlü ama tuhaf anlaÅ?mazlıklarla dolu bir grup yapmaya yetmiÅ?ti.

Yıkık handan, sessizce birçok insan çıktı, kimse bu gruba itiraz edemezdi. En azından, Ã…?imdilik o yüzden çoÄ?u ödül avcısı oradan çekmiÃ…? gitmiÃ…?ti. Kalanlarda vardı orada, Evanir etrafa kuÃ…?kuyla baktıktan sonra Kardiff’in kulaÄ?ına eÄ?ilip fısıldadı.

“Bu üçü, burada etrafı korurken biz beyni olanlar yukarıda boÃ…? odaların birinde , biraz konuÃ…?alım. Ne dersiniz? ” Dedi Evanir, gözleri, tahta asasına dayanmıÅ? güzel görünen kadındaydı. Gizemli orman büyücüsü gibi görünen kadındaki bir Ã…?ey Evanir’i rahatsız ediyor gibiydi. Görünen tek gözünü de oldukça kısmıÅ? kadına bakıyordu.

Kardiff Kardo, Evanir’in sözüne cevap vermeden önce, diÄ?erleri ne yapıyor diye Ã…?öyle bir baktı,

Ã?te yanda Dannand, yarısı yıkılmıÅ? handa hala kaçıp gitmemiÃ…? yani safını belirlemiÃ…?, ödül avcılarıyla laflamaktaydı. Durka ise mesafesini korumuÃ…? yıkık kapıya yaslanmıÅ? duruyordu. Yanında sessizce düÅ?ünceleriyle kalmıÅ? Tark’a bakarak bir Ã…?eyler konuÃ…?maya baÃ…?lamıÅ?tı.

“Bugün burada kalanlar, beÃ…? para etmez yalaka köpeklerdir. Dannand sokaklarda büyümüÅ? bir piç, bütün alemi elinin ayası kadar ezberinde. Bunlarla uÄ?raÃ…?acaksak, iÃ…?imiz zor. Dannand ne düÅ?ünüyor bilmiyorum, bıçkın bir delikanlı yirmi bir yaÃ…?ında Ã?avuÃ…? rütbesine yükselecek kadar da iyi dövüÅ?üyor, ama ne yazık ki Ã…?u kalan köpeklerle uÄ?raÃ…?ıyor. Bana kalsa onların hepsi bu hanın dibine gitmesi gerekenlerdir.”

Onlara bakmaktan sıkılan, Kardo, Evanir’e dönerek sorusunu cevaplamaya hazırlandı.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Dec 19, 2010 6:00 am Reply with quoteBack to top

Eldia De Corle'ye tekrar baktı Kardiff. Kadın da onu rahatsız eden pek birÅ?ey yoktu. Aksine Evanir'in yüzünden birÅ?eyden huzur olduÄ?u ve bunun Eldia De Corle ile ilgili olduÄ?unu okuyabiliyordu. Kadına bakarken gözleri daha bir kıslıyor, daha bir sert bakıyordu adeta.

Evanir'in söylediÄ?ine hak veriyordu. KonuÅ?maları gerekti. Eldia De Corle'ye bakıp kendisinden beklenmeyecek bir kibarlıkla;

"Biraz konuÅ?abilir miyiz?" dedi. Daha dediÄ?i anda kendisinin kadın karÅ?ısında zayıf görünebileceÄ?i ihtimalini düÅ?ünüp sinir oldu.

Dannand'a bakarak;
    "Buradaki iÅ?leri halletsen iyi olacak" dedi sert bir tonla. Durka ve Tark'ın konuÅ?tuÄ?unu görünce grubun kaynaÅ?maya baÅ?ladıÄ?ı düÅ?üncesiyle mutlu oldu bir an.

"Tark. BirÅ?ey olursa diye burada bekleyin siz. Buradaki ödül avcıları sıradan insanlar deÄ?il. Ã?oktan birilerinin bizden haberi olmuÅ?tur bile. Dikkatli olmalıyız artık. Daha dikkatli.."

Merdivenlerden yukarı çıkarken gergin olduÄ?unu farketti. Basamakları yavaÅ? yavaÅ? çıkıyordu. Ne söyleyeceÄ?i hakkında en ufak bir fikri bile yoktu Å?u anda. Ä°lk kata vardıklarında saÄ?a dönüp kapısı hafif aralık olan odaya girdi. Etraf yeni temizlenmiÅ?ti ve güzel bir koku hakimdi. Masanın kenarına bir sandalye daha çekerek Eldia De Corle'nin oturması için yardımcı oldu. Sonra masaya oturup Evanir'e baktı. KonuÅ?mak isteyenin o olduÄ?unu bildiÄ?inden ilk önce onun baÅ?lamasını istiyordu.

"�ekinme Evanir.. Seni dinliyoruz" derken sesi yıllardır dost olan birinin sesi gibiydi.

Walter
    Yönetici

PostPosted: Thu Dec 23, 2010 7:22 am Reply with quoteBack to top

“Söz konusu güç olunca ihanet kuraldır istisna deÄ?il.”

Evanir, baÃ…?ını kaldırdı, “Bir tehlike var. ” dedi o soluk sesiyle, savrulan yeÃ…?il siyah giysileriyle etrafta dolaÃ…?ıyordu. “ Büyü bu topraklarda zayıflamıÅ?tı, Ã…?imdi burası hiç olmadıÄ?ı kadar büyüle kaynamakta, biraz ileride SavaÃ…? varken, aklıma büyücülerinde savaÃ…?a katılacaÄ?ından baÃ…?ka bir Ã…?ey gelmiyor.”

Eldia De Corle’nin, dudaklarında bir gülümseme belirdi. “ Ã?ok iyi oynuyorsun elf, beni burya sınamak için mi getirttin, V.R bizi buraya çaÄ?ırdı, olmayan büyücülerle neyi amaçlıyorsun ?”

Kardo, Evanir’in Eldia’ya gülümsemesini görünce ister istemez irkildi. “ Olmayan büyücüler, demek sıradan bir druid için büyüyü sezmek ne kadar da marifetli bir Ã…?ey. Büyünün olup olmayacaÄ?ına bu kadar kolay karar vermen çok ilginç.”

Eldia bir Ã…?ey diyemeden Evanir kılıcını yıldırım gibi çekerek, savurdu. Eldia, tahtadan olan asasıyla bu hızlı saldırıyı durdurabildiyse de, Gözlerinden, büyük bir Ã…?aÃ…?kınlık okunuyordu fakat yüzü ciddiydi. “Demek bir Ã…?ey konuÃ…?ma bir yalandı, beni Durka’dan uzaklaÃ…?tırmak için, buraya çaÄ?ırdın. Ã?ok zekisin elf ihanet içinde olacaÄ?ından hiç Ã…?üphelenmemiÃ…?tim.”

“Ä°hanet mi ?” dedi Evanir, sarı saçlarının arasından kırmızı bir ıÅ?ıltıyla. “ Bu çok komik, Eldia. Bana senin geleceÄ?inden söz etmiÃ…?lerdi, ama sen o deÄ?ilsin ?”

“Kardiff Kardo, sana inayet bahÃ…?edildi.” dedi Eldia, kılıçla sopa kenetlenmiÃ…?ti. “ V.R’nin iradesini bilen, Durka’ya güven veren benim, bu yalnız Ã…?üpheci elf, Gerçekten bahsedilen Evanir deÄ?il, Ä°nfazına burada karar ver.”

“ Sana danıÅ?manlık yapmak için çaÄ?ırıldım, bu kadın bizim ilk casusumuz son da olmayacak, eÄ?er bu örgüt devam edecekse, ilk sınavından geçmeli.”

Eldia, yalvaran gözlerle, Kardo’ya bakıyordu. Evanir kılıcını savurarak, kadını odanın gerisine sürükledi. Ã…?imdi Kardiff Kardo’nun karar zamanıydı Evanir, ona bakmadan, Eldia’ya ilerliyordu. Kadın ise, lütfen dercesine bakıyordu. Asasını önüne doÄ?rultmuÃ…?, savunmasızca karÃ…?ılık vermek için çabalıyordu.

Kardo bu konuda ne yapacaktı….

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum