Ya yıllardır buradayım, iÅ?in teknik yönünü bilmediÄ?imden zaten soruyorum yoksa olabilirliÄ?ini bilsem kendim teklif ederdim bunu. Sitenin zaman dilimi ile bizim gerçek anlamda kullandıÄ?ımız zaman uyuÅ?muyor. Mesela Å?u anda saat 8 mi gösteriyor ne iÅ?te, neyse kısaca bu düzeltilir mi bilmek istiyorum. En azından böyle bir imkan var mı onu belirtseniz de olur, varsa tabi düzeltilir ise daha memnun olurum...
Aslında sitenin zaman ayarlarında bir problem yokmuÅ? Kendi profilinizde zaman dilimi ayarı ne ise ona göre hesaplıyor. Forumda profile linkinden ulaÅ?arak ayarlayabilirsiniz.
Bozuk gözükmesinin sebebi zaman diliminin varsayılan olarak 10 gözükmesi sanırım. Ben Veri tabanından bir sorguyla bütün 10 olan saat dilimlerini 2 yaptım çoÄ?u kiÅ?inin problemini çözmüÅ? olmalı. EÄ?er çözülmeyen varsa kendi profil ayarlarına girerek bunu düzeltebilir.
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum