Kaçan keçileri bizzat kendim bulup yakaladıktan sonra ahırlara sokacaÄ?ıma, bulaÅ?ıkları eÅ?ek anırtan çamaÅ?ır suyuyla kendi ellerimle parlatacaÄ?ıma ardından da ay ıÅ?ıÄ?ı altında onları bir güzel kurutacaÄ?ıma, müÅ?terileri çekmek ve cilveli keçilerimle baÅ?latacaÄ?ımız geyik Å?ovuna bilet satmak için hileli zarlarımı yanımda getireceÄ?ime söz veriyorum. Cilveli Keçi Hanı'nın geçici süreliÄ?ine müdürü olmak istiyorum, ama ben öyle yüksek hedefleri olan biri deÄ?ilim bu yüzden sizin gibi yüksek bir konumda yer alan kiÅ?ilerin arasında yer almaktan utanç duyarım. Bana verin hanı, adam edeyim sonra size teslim edeyim. Yanınıza almanıza gerek yok, sadece orası bana emanet edilsin.
Å?artlarım Å?unlardır:
- Müdürü olduÄ?um Cilveli Keçi Hanı'nda kendi çalıÅ?ma koÅ?ullarımla yer almak isterim, kendi kendimin efendisi olmak ve orayı kendi hünerlerim doÄ?rultusunda ayakta tutmak isterim.
- Benimle ilgili bir sorununuz oldu mu Cilveli Keçi Hanı'nın Å?ikayet kutusu olacak, oraya Allah ne verdiyse giriÅ?ebilirsiniz tabi sözlü olarak.
- Sadece orta ölçekli biri olarak sitede yer almak istiyorum, yani ismim yeÅ?il yazsın ama sarayın o ihtiÅ?amlı sokaklarına adım atmamı saÄ?layacak belgeye sahip olmayayım.
Bu koÅ?ullar saÄ?lanırsa çalıÅ?ırım mütamadiyen, sadece teklifte bulunuyorum kabul görmezse de geyiÄ?e devam, ederseniz geyiÄ?e devam...
GereÄ?ini yapılmasını temenni eder, arz eder ardından da beklerim.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum