Ne sınavı ya? Lydronk daha Lise 3 deÄ?il miydi? Enee ben bunca zamandır yanlıÅ? bülüyümüÅ? ya Benim, Alenthas'ın, Clicks'in, middle-earth'in de sınavı var bu arada Aegron da bizlen yaÅ?ıt emee, onun okulu 5 yıllık Bir o rahat
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Ne sınavı ya? Lydronk daha Lise 3 deÄ?il miydi? Enee ben bunca zamandır yanlıÅ? bülüyümüÅ? ya Benim, Alenthas'ın, Clicks'in, middle-earth'in de sınavı var bu arada Aegron da bizlen yaÅ?ıt emee, onun okulu 5 yıllık Bir o rahat
Sosyal Bilimler Lisesini seçtiÄ?ime yanayım arkadaÅ? Hazırlık+4 Yıl nedir ya? Ã?niversite hazırlıÄ?ınıda okursam bırakırım(atlarım büyük ihtimal)
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
Last edited by Aegron Linwelin on Mon Nov 22, 2010 7:07 am; edited 1 time in total
Posted:
Mon Nov 22, 2010 7:28 am
Aegron Linwelin wrote:
Edmond wrote:
Sosyal Bilimler Lisesini seçtiÄ?ime yanayım arkadaÅ? Hazırlık+4 Yıl nedir ya? Ã?niversite hazırlıÄ?ınıda okursam bırakırım(atlarım büyük ihtimal)
Ben de bir hazırlık okumuÅ? kadar varım içini ferah tut yiÄ?enim
Aslinda bir ara sinavi olanlari internete cok vakit geciriyorsa cezalandiralim diyorduk. ossye girdigim zaman geldi aklima. ne yapsak sinava hazirlananlar icin bir hizmet mi baslatsak. rehberlik olabilir, sorulariniz icin fantastik cozumlr olabilir firble destekler muhtemelen bu fikri bir hayrimiz dokunsun
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Posted:
Mon Nov 22, 2010 9:08 am
Efla wrote:
Aslinda bir ara sinavi olanlari internete cok vakit geciriyorsa cezalandiralim diyorduk. ossye girdigim zaman geldi aklima. ne yapsak sinava hazirlananlar icin bir hizmet mi baslatsak. rehberlik olabilir, sorulariniz icin fantastik cozumlr olabilir firble destekler muhtemelen bu fikri bir hayrimiz dokunsun
Evet bu olabilir hakikatten, fakat baÅ?lık ismini "sınavda yapmamanız gereken Å?eyler" koymalıyız.Mâlum soruyu tanıdım, yaptım ve dahası kanıtlamam da gerekiyor gibisinden Å?eylere, arkadaÅ?ları çekmek istemeyiz deÄ?il mi Adı üstünde fantastik
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir
Evet kulaÄ?ı çınlıyo insanın Yok yahu ben hep burdaydım. Yazacak bir Å?ey olmadı da ondan yok zannedildim herhalde.
Demek buralardaydın, ben de mesajlarım sana ulaÅ?mıyor mu diyordum he he he
Mesajların ulaÅ?ıyor da Å?u sıralar (burda olsam da) OcakbaÅ?ı, Kulaktan kulaa vs gibi bölümlerde uzun öykü, vs okuyacak vaktim yok maalesef. Benim baÅ?ka edebiyat sitelerinde de üyeliÄ?im var (örneÄ?in Xasiork) onlara da girip öyküleri yorumlamadıÄ?ım için serzeniÅ?te bulunuyorlar ama artık vaktim kısıtlı; programcılık ve bilgisayar oyunlarına fokuslanıyorum. Oyun, oyun oyun...
Evet kulaÄ?ı çınlıyo insanın Yok yahu ben hep burdaydım. Yazacak bir Å?ey olmadı da ondan yok zannedildim herhalde.
Demek buralardaydın, ben de mesajlarım sana ulaÅ?mıyor mu diyordum he he he
Mesajların ulaÅ?ıyor da Å?u sıralar (burda olsam da) OcakbaÅ?ı, Kulaktan kulaa vs gibi bölümlerde uzun öykü, vs okuyacak vaktim yok maalesef. Benim baÅ?ka edebiyat sitelerinde de üyeliÄ?im var (örneÄ?in Xasiork) onlara da girip öyküleri yorumlamadıÄ?ım için serzeniÅ?te bulunuyorlar ama artık vaktim kısıtlı; programcılık ve bilgisayar oyunlarına fokuslanıyorum. Oyun, oyun oyun...
.
Olsun ben beklerim, elbet bir gün okursun deÄ?il mi?
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum