Author |
Message |
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Mon Nov 22, 2010 1:49 am |
|
Bu kutu burada durduÄ?u müddetçe her türlü ana avrat Å?ikayetinizi burada belirtebilirsiniz, bir kusurumuz olmuÅ? olabilir, farkında olmadan geyiÄ?in ayarını bozmuÅ? olabiliriz, fikrinize hürmet deÄ?il gurbet etmiÅ? olabiliriz. Rahat olun, ama gerekti mi ayaÄ?a kalkmasını da bilin. Å?ikayet sizindir, yeter ki Å?ikayet edeyim derken gözünüzü düÅ?ürmeyin...
(Komik Å?ikayetler yazılması dileÄ?iyle...) |
Last edited by catboy on Mon Nov 22, 2010 9:56 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Mon Nov 22, 2010 8:32 am |
|
Bu Å?ikayet deÄ?idle soru aslında Cilveli Kaçi Hanındaki baÅ?lıkta ne yapacaÄ?ız. Rp tarzı yazılar mı olacak yok normal konuÅ?acaksak geyik baÅ?lıÄ?ı var aynı iÅ?levi gören çözemedim... |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Mon Nov 22, 2010 8:36 am |
|
Walter wrote: |
Bu Å?ikayet deÄ?idle soru aslında Cilveli Kaçi Hanındaki baÅ?lıkta ne yapacaÄ?ız. Rp tarzı yazılar mı olacak yok normal konuÅ?acaksak geyik baÅ?lıÄ?ı var aynı iÅ?levi gören çözemedim... |
Geyik olan baÅ?lıÄ?ın adı Geyik BaÅ?vuru Merkezi olarak deÄ?iÅ?ti, oraya eskisi gibi nereye yazacaÄ?ına emin olamadıÄ?ın geyiklerinizi serbestçe yazmaya devam edeceksiniz.
Cilveli Keçi Hanı'na HoÅ?geldiniz kısmından bahsediyorsan eÄ?er zaten oraya kimseler yazamaz orası kilitli, aslında diÄ?er bölümlerde de yer alan kuralların yazılı olduÄ?u bir yazı sadece. |
|
|
Back to top |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Mon Nov 22, 2010 9:13 am |
|
Hımm pekala ben yanlıÅ? anlamıÅ?ım o zaman teÅ?ekkürler... |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Nov 22, 2010 9:54 am |
|
Bir de öneri kısmı olsa iyi olmaz mı ?
Å?imdilik öneri kısmı olmadıÄ?ı için buradan öneri yapabilirim deÄ?il mi ?
Aslında Å?öyle RP yapabileceÄ?imiz bir taverna kısmı olsa hiç fena olmazdı, hani gün sonu gelip yorgunluÄ?umuzu atacaÄ?ımız, bir bardak içki içip, ozanların söylediÄ?i Å?arkıları dinleyeceÄ?imiz ya da en güzel hikayelerle canlandırlacak bir bölüm |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Mon Nov 22, 2010 9:56 am |
|
haklısın en iyisi Å?ikayet ve öneri kutusu olsun baÅ?lıÄ?ın adı |
|
|
Back to top |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Nov 22, 2010 10:10 am |
|
Peki önerim hakkında bir açıklama yapacakmısınız efendim ? |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Mon Nov 22, 2010 10:56 am |
|
Illyra wrote: |
ben sonunda söyleyeyim yorumu Efla'ya özendim biraz Bakalım diÄ?er arkadaÅ?lar ne diyecekler önerin ile ilgili? (Nasıl Efla senden iyi eÄ?itim almıÅ? mıyım?) |
|
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Tue Nov 23, 2010 7:41 am |
|
catboy wrote: |
Illyra wrote: |
ben sonunda söyleyeyim yorumu Efla'ya özendim biraz Bakalım diÄ?er arkadaÅ?lar ne diyecekler önerin ile ilgili? (Nasıl Efla senden iyi eÄ?itim almıÅ? mıyım?) |
Ben bunu arada bir yapıyorum bir kere. Ã?oÄ?u konuda yorumumu hemen yapıyorum ama bazen görüÅ? belirtmeye baÅ?layınca görüÅ?ler bir tarafa kaymaya baÅ?lıyor ham halini duymak istiyor insan bazen.
Aslında site içinde de olan bir durum ama yine diÄ?er arkadaÅ?ların daha rahat anlayabilmesi için bir açıklama yapalım. Sarayda site meseleleri tartıÅ?ılırken benzer durumlar olabiliyordu
------------------
madem öyle Ben de Cilveli keçinin patronundan önce yorumumu yapayım gerisi gelir bakarsın =)
Bence Cilveli keçide rp olacaksa kesinlikle geyik ve absürd rpler olmalı. Yoksa Cilveli keçi olmaz yeri bence.
Han rpsini eskiden bal liköründe yapıyorduk. Å?imdi ne alaka bunu niye söyledin derseniz ilk görev yerim bal likörüydü benim. Anılarım depreÅ?ti =) |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Wed Nov 24, 2010 9:55 pm |
|
Eskiden burada AyyaÅ? Porsuk Hanı diye bir han varmıÅ?. Onun gibi bir han neden olmasın ? Tabi Bir ara Yeminer'in yaptıÄ?ı Kara Toprak Hanı gibi hanlara da ihtiyacımız var bugün Yemineri sitede gördüm. EÄ?er bu mesajı görürse onu tekrr hanını aktif etmeye çaÄ?ırıyorum... |
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 24, 2010 10:28 pm |
|
Å?ikayetim var, az geyik yapılıyor! ..............
.. |
|
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Sun Nov 28, 2010 12:50 am |
|
Walter wrote: |
Eskiden burada AyyaÅ? Porsuk Hanı diye bir han varmıÅ?. Onun gibi bir han neden olmasın ? Tabi Bir ara Yeminer'in yaptıÄ?ı Kara Toprak Hanı gibi hanlara da ihtiyacımız var bugün Yemineri sitede gördüm. EÄ?er bu mesajı görürse onu tekrr hanını aktif etmeye çaÄ?ırıyorum... |
Bal Likörü Salonu'ndan bir farkı olmalı ama diye düÅ?ünüyorum asıl rp alanı orası olmalı bence, çünkü orada rp üzerine geyikler ve frp oynarken baÅ?ınıza gelen komik anıları paylaÅ?ıyorsunuz yani konsepti öyleydi en baÅ?tan. Ama burası Serbest Kürsü'nün geyik versiyonu, yani orada daha ciddi konularla laubali olmadan görüÅ?lerinizi bildirirken Cilveli Keçi Hanı'nda ciddi konularda bile kimseyi rencide etmeden boÅ? muhabbet (yani geyik) yaparak deÅ?arj olmanız beklenmektedir, yani bu bölümün açılıÅ? amacı buydu.
Ama ben de zamanında BaÅ? Likörü ile Cilveli Keçi çoÄ?u zaman karıÅ?ıyor, iki tarafta birbirinin yerine geçtiÄ?i olmuÅ? diye iki bölümü birleÅ?tirmeyi önermiÅ?tim ama sanırım biraz da Bal Likörü Salonu'nun zamanında moderatörü olduÄ?u gerçeÄ?inden yola çıkarak duygusal olarak bu öneriye sıcak bakmamıÅ?tı Efla (artık kartlar masaya açılsın deÄ?il mi, Efla?)
Yine de burada da rpvari bir ortam açılabilir neden olmasın, ama dediÄ?im gibi Serbest Kürsü'den itibaren yer alan bölümler frpdıÅ?ı sohbetler için açılmıÅ? tabi çoÄ?u zaman birbiri içinde daÄ?ılım gösteriyor olsa da |
|
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Sun Nov 28, 2010 12:51 am |
|
dwaxer wrote: |
Å?ikayetim var, az geyik yapılıyor! ..............
.. |
Haklısın Dwaxer, Å?ikayetiniz iÅ?leme alınmıÅ?tır. Lütfen siz de geyiÄ?inizi eksik etmeyiniz, müÅ?teri yoksa ben kime geyik servisi yapabilirim ki! |
|
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Sun Nov 28, 2010 12:53 am |
|
Efla wrote: |
Bence Cilveli keçide rp olacaksa kesinlikle geyik ve absürd rpler olmalı. Yoksa Cilveli keçi olmaz yeri bence.
Han rpsini eskiden bal liköründe yapıyorduk. Å?imdi ne alaka bunu niye söyledin derseniz ilk görev yerim bal likörüydü benim. Anılarım depreÅ?ti =) |
Bak iÅ?te Efla da demiÅ? güzel demiÅ?, hem duygusal yönüyle hem de iki farklı bölümün konsept kıyaslamasını yaparak depresif açıklamasını yapmıÅ? |
|
|
Back to top |
|
|
|
|