Neyse, yukarıda fotoÄ?raf yok aslında, siz yanlıÅ? biliyorsunuz, çünkü bu bir resim! Ne? Å?aka mı yapıyorum? Yok hayır efendim, bu, Ä°mam Maleki adındaki iranlı bir ressamın resmi!
Ben nerden öÄ?rendim bu olayı? Manga çizimine baÅ?lamıÅ?tım da, derken buralara geldim, neyse geçelim bu muhabbeti.
Ã?ylesine bir çizim ki, o saÄ?daki kıza âÅ?ık oldum efendim! Böyle bir çizim olamaz! Gerçek bu! Ya da gerçek nedir diye düÅ?ündürüyor insana. (Bana bu kızın ismini ve kim olduÄ?unu bulana çok büyük bir kıyak yapıcam, çok ciddiyim.)
Gerçekten harika bir ressam, çok önceden beridir takip ettiÄ?im biridir. Alanında bu tarzı kullanan (gerçek fotoÄ?rafı andıranma tekniÄ?ine ne derler bilmiyorum çok da umurumda deÄ?il) az sayıda ve en önemlisi baÅ?arıyla kullanan ressamlardan biri. Ve evet bu resim de en meÅ?hurlarından bir tanesi...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum