Author |
Message |
Dragon_Knight
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Apr 27, 2008 7:53 am |
|
YAKLAAAAAAAAAAAÃ…?Ã…?Ã…?Ã…?Ã…?Ã…?Ã…?Ã…? |
_________________ Neden insanlar bu kadar acımasız ? Neden dostum düÃ…?manımdan farksız ? Neden kaybedilince deÄ?erler anlaÃ…?ılır ? Neden güçlü hep duygularla oynaÃ…?ır?
|
|
Back to top |
|
|
DaurdinHammercraft
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Aug 27, 2008 10:17 pm |
|
Moradin'e sadık bir savaÅ?çı cüce olarak bir savaÅ?a girmeden önce çekicimi çektikten sonra
"Moradin Adına!!!"
diye haykırmak olur. |
|
|
Back to top |
|
|
RedDawn
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 06, 2008 5:11 am |
|
"Illmater size merhamet etsin, ben etmeyeceÄ?im..." |
|
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 06, 2008 8:23 am |
|
aslında dediÄ?im doÄ?ru bence, hatta hırlamak bile yalnıÅ?, rakibe senin iç dünyan ile ilgili bilgi veriyorsun, sessiz sakin saldır iÅ?te, o taunt olayı o kadar iyi deÄ?il çünkü rakipler bazen çok sinirlendiÄ?inde fena oluyor özellikle berserker ve barbarian varsa karÅ?ınızda çok fena |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 06, 2008 8:33 am |
|
Haklısın lightflarer. Ama baÄ?ırmak karÅ?ındakine olan nefretini göstermek içindir aslında. Yada karÅ?ındakini korkutabilmek içindir (iÅ?e yaradıÄ?ına inanmıyorum. Benim gibiyse ne kadar baÄ?ırırsan o kadar kızdırırsın. Belki bende barbarianımdır ) |
|
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 06, 2008 8:59 pm |
|
aegron17 wrote: |
Haklısın lightflarer. Ama baÄ?ırmak karÅ?ındakine olan nefretini göstermek içindir aslında. Yada karÅ?ındakini korkutabilmek içindir (iÅ?e yaradıÄ?ına inanmıyorum. Benim gibiyse ne kadar baÄ?ırırsan o kadar kızdırırsın. Belki bende barbarianımdır ) |
dediÄ?im gibi ters teperse çok fena olur. |
|
|
Back to top |
|
|
Fioner
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 08, 2008 2:07 am |
|
ben genelde duruma göre biÅ?eyler söylerim. meydan savasları gibi durumlar hariç haykırmam. haykırmayı da Å?ahsen karakterim korkutucu fln bulmaz. zaten genelde cesur ve öfke kontrolü problemi olan bi karakteri oynarım ve bu tür Å?eyleri genelde takmamakla beraber bazen deliye dönerim(eÄ?er aÅ?aÄ?ılayıcı bi söz haykırılmıÅ? ya da söylenmiÅ?se). ama yine de birÅ?ey söylemek gerekirse, savaÅ?larda tanrımın adını haykırarak saldırırım. |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 08, 2008 7:48 am |
|
Fioner bu konuda haklı olabilirsin.
Ama yinede insanın baÄ?ırması motive olduÄ?u anlamına gelir bence |
|
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 09, 2008 12:19 am |
|
aegron17 wrote: |
Fioner bu konuda haklı olabilirsin.
Ama yinede insanın baÄ?ırması motive olduÄ?u anlamına gelir bence |
yok yok, çok baÄ?ırmamak iyi |
|
|
Back to top |
|
|
Calengil
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 05, 2009 8:28 pm |
|
Ã?ok zor durumda kalmıÅ?sam, DM ölme ihtimalimin olduÄ?u zamanlarda deliler gibi saldırırım genelde. Ä°natımdır biraz.
O sıralarda, Kurban parçalarından favori bir sözüm vardır. Onu çıÄ?ırırım...
"NE GEREKÄ°RSE VERÄ°RÄ°Z! CANSA CAN! KURBANSA KURBAN ULAN! "
Diye girerim... |
_________________ Wolves are always alone.. |
|
Back to top |
|
|
Dura
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Oct 26, 2009 8:20 pm |
|
her durumda HIIAAAAAYYHH bas bariton tonundan bir çıÄ?lıkla giriÅ?mek çok keyiflidir benim için..
ama edepsizliÄ?imi mazur görsün master senseim.. hiç baÄ?ırdıÄ?ını görmedim.. etrafında dönüp duran 1nci 2nci dan öÄ?rencilerini (benim hocalarım) saÄ?dan sola, yukardan aÅ?aÄ?ıya fırlatırken yüzündeki huzuru çıkardıÄ?ı sese de yansırdı hep..
her atak yapanı bi tarafa fılatırken sadece Å?u ses çıkardı nefes verir gibi "so"
izleyen biri saÄ?a sola uçan koca koca adamları izlerken, hareketin içeriÄ?ine göre yaklaÅ?ık Å?öyle birÅ?ey duyardı;
"so, sososo, so, so, soso, so...." |
_________________ Aurë entuluva...!! |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Oct 26, 2009 9:54 pm |
|
:clap:
Oyunda, handa asıldıÄ?ım bir kız garsondan beni uzaklaÅ?tırmaya çalıÅ?an koca cüsseli barbar yakamdan tuttuÄ?u gibi yere çeldi. Benim egosu düÅ?emeyecek kadar büyük savaÅ?çım ise ayaÄ?a kalktı iki elini birden tüm gücüyle sıkarak kütürdetti ve sonra boynunu kütürdeterek...
"Peki o zaman, zor yoldan olur bu durumda!"
diyerek yanındaki sandalyeyi tuttuÄ?u gibi barbarın kafasında parçaladı.
Tabii saldırı hariç hepsini diÄ?erlerinin gözü önünde gerçekten yaptıktan sonra zarlara uzanırken herkesin bana Å?aÅ?kın Å?aÅ?kın baktıÄ?ını fark ettim. Eskiden yumruklarımı sıktıÄ?ımda gerçekten kütürdetebiliyordum ve kimse gerçekten bunun olmasını beklemiyordu. Biraz sessizlik sonunda barbarı oynayan arkadaÅ?
"Abi bunu yapmasını ben de öÄ?renmeliyim!"
diye isyan etmiÅ?ti. Bazen aÄ?ızdan ses çıkması yerine bu gibi hareketler daha etkili ve zevkli olabiliyor bence. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
Vitnai
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 26, 2010 1:55 am |
|
|