Posted:
Thu Nov 25, 2010 2:54 am
bana kalırsa DL de büyücülüÄ?ün üç tanrıya göre olması çok saçma. Cleric mi bunlar arkadaÅ?! Yok kötü olursa siyah giyecek olayına filan biÅ?e demiyecem. Ä°steyen istediÄ?ini giyer. Onu sembolik olarak yazmıÅ? yazar. Tam hatırlayamıyorum ama duymuÅ?tum, Wizards of the Red diye mi ne biÅ?e vardı forgotten realms te onlar kırmızı ama kötüler. Ã?le diilmi? tam hatırlayamadım. Nese dediim gibi cleric deil bunlar wizard.
_________________ Puslu gecede yalnız bir kurt... -
Alıntı:"They're just masks you morons."
Onlar büyü tanrıları ama, büyü kullanan oluÅ?turan tanrılar, O sistemde düÅ?ünülmüÅ? yani, ınların clericleri yok bildiÄ?im kadarıyla. Dl de sistem ile Fr daki sistem farklı iÅ?liyor..
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur.
Posted:
Thu Nov 25, 2010 4:21 am
Tanrıların tekrar dünyayı terk ettikten ve wild magic kullanılmaya baÅ?ladıktan sonra DL daha çok anlam kazanmaya baÅ?ladı.
Spoiler:
Hatta Takhisis sonradan iyi tanrı rolünü üstlenseydi çok daha hoÅ? olurdu. Her Å?eyin göründüÄ?ü gibi olmadıÄ?ını, aslında iyi olanın o kadar da iyi olmadıÄ?ını anlatsaydı mesela. Ama tabii ki öyle olmadı, kötü görünen herzamanki gibi kötü oldu, kaybetti ve klasik, kliÅ?e iyi-kötü çatıÅ?ması devam ettirildi. Tam anlamıyla hayal kırıklıÄ?ı...
Eskilere katılıyorum, siyah giyenler kötüdür beyaz giyenler iyidir falan, çok çocukça geliyor bana. Herkes kendince bir renk giyer. Ya da lonca olur, lonca üyeleri yerine göre (eÄ?er varsa öyle bir Å?ey) loncanın üniformalarını giyer (ki bunlar da tek tip olacaÄ?ından) aynı rengi giymiÅ? olurlar.
Krynnde bir çok tanrı var onların hepsinin clerickleri vardır ama bu üçünün yoktur. Onlar büyü tanrıları olduklarından. Clercikleri olmaz zaten
Ayrıca Crysiana Paladine rahibesidir Altınay ise Mishakal'ın ermiÅ?idir. Yukarıdaki üçü dıÅ?ında bütün tanrılrın clericleri vardır. Ama büyü tanrılarının clericleri olmuyor DL de Fr da oluyor ama...
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur.
Posted:
Fri Nov 26, 2010 3:09 am
Ona bakarsan savaÅ?çıda büyücüde hırsızda yok. Herkes aynı. Ben demek istiyorumki eÄ?er bu karakterleri sınıflara taÅ?ısaydık ne olurlardı? Crysania ve Altınay cleric altında biÅ?eler olurdu. Sonuçta cleric. Raistlin wizard. Caramon fighter. Tanis Ranger-Fighter gibi
_________________ Puslu gecede yalnız bir kurt... -
Alıntı:"They're just masks you morons."
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum