Author |
Message |
AnARcHisT
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jun 03, 2007 7:58 am |
|
ArkadaÅ?lar.. Bir paladinsiniz.. Evinizde askerleriniz var ve siz gece vakti at ile eve dönüyorsunuz.. Karanlık çökmeye baÅ?ladı ve diyarı ruhlar basmıÅ? durumda.. Ruhlar gece çıkıyor.. Eviniz arazide Å?ehirden uzak, uzakta evin ıÅ?ıklarını gördükten bir kaç saniye sonra gözününüzün önünde beliren bir ruhun verdiÄ?i sebebiyetle yere düÅ?üyorsunuz at kiÅ?neyerek kaçıor ve gecenin karanlıÄ?ında kayboluyor... GörebildiÄ?iniz max. mesafe 5mt.. Ve etraftan birsürü ses gelior eve 300 mt. uzaktasınız ve evdeki askerlerinizden sadece bir tanesi cleric diÄ?erleri warrior yani ruhlar oraya giderse durum kötü.. Naparsınız?.. |
|
|
Back to top |
|
|
Hildorien
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Aug 22, 2007 7:41 am |
|
Adamlarıma olan baÄ?lılıÄ?ım ve erdemlerim dogrultusunda tanrımdan yardım ister ve yardımlarına koÅ?arım.. |
|
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Aug 22, 2007 8:33 am |
|
Hildorien wrote: |
Adamlarıma olan baÄ?lılıÄ?ım ve erdemlerim dogrultusunda tanrımdan yardım ister ve yardımlarına koÅ?arım.. |
aynen. kaçmak yakısmaz. gider ve serefimle ölürüm |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Skidrow
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 30, 2008 6:16 pm |
|
Onurum YaÅ?amımdır. |
|
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 30, 2008 7:52 pm |
|
O mesafede yayan gitmek olmaz, atımı ararım ben, Sanki bulacam ya, ama artık kaçmak deÄ?il benimki, soran olursa atımı arıyorum |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
Mark
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jan 31, 2008 1:26 am |
|
Adamlarımı geri hatta çekerim, savaÅ?mak için hakim alanda kalmaya çalıÅ?ırım. Yüksekte kalmaya çalıÅ?ırken, öncülerimi ileri gönderip bilgi edinmeye çalıÅ?ırım. Hattımı büyüterek, savaÅ?a giriÅ?irim. |
|
|
Back to top |
|
|
Vitnai
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 27, 2010 3:10 am |
|
milletin ne yaptıgı umrumda deil. zaten ben paladin de deilim asla da olmam. ama sözüm ahh evet eger onlara koruma sözü verdiysem -bu az yaptıgım biseydir- o zaman yardım ederim. söz konusu olan sözüm |
_________________ Puslu gecede yalnız bir kurt... -
Alıntı:"They're just masks you morons." |
|
Back to top |
|
|
|
|