Author |
Message |
Greyspirit
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jun 02, 2009 3:44 am |
|
Negatif Enerji düzleminden güçlerini alan bir "Å?övalye"dir Deathknight.
Derler ki , ilk ölümÅ?övalyesi bir paladindi. Tanrısına ihanet eden paladin "fallen" ünvanını kazanarak bir ölübüyücü(lich) ile tanıÅ?tı. Sonsuza kadar ölüme ve ölülelere hizmet edeceÄ?ine yemin ederek, ölübüyücüden bu amacını saÄ?layacak güçler kazandı...
Dünyaya hızla yayılan ölümÅ?övalyelerinin amaçları farklı olabilse de ilkeleri aynıydı : YaÅ?amı sona erdirerek, mutlak ölümü saÄ?lamak. Paladinler gibi tanrılardan aldıkları güçler sayesinde kudretlidirler.
Ã?oÄ?u ölümÅ?övalyesi, diyarlarda ölüler ordularına liderlik ederken; yalnız dolaÅ?arak ideallerine ulaÅ?maya çalıÅ?ırken; ya da ölübüyücüler, ölümbüyücüleri ile ittifaklar kurarken görülebilir.
Bazıları ölüme gerçekten sarılarak, wight, swordwraith, ghoul gibi yaratıklara dönüÅ?ürler...
Hizmet ettikleri kötülüÄ?e raÄ?men, ölümÅ?övalyeleri onurlu savaÅ?çılardır; onursuz birinin yaÅ?amayı haketmediÄ?ini düÅ?ünürler. Ä°dealleri doÄ?rutusunda yaÅ?adıkları için Lawful olarak karÅ?ımıza çıkarlar...
Tanıtmak istedim; ama zaten herkes biliyordur |
|
|
Back to top |
|
|
Starfell
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jun 03, 2009 4:40 am |
|
ellerine saÄ?lık. güzel bir anlatım olmuÅ? =) |
|
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jun 03, 2009 6:11 am |
|
TeÅ?ekürler COk güzel Bir AÃ?ıklama OlmuÅ?...
BÄ°r 2 Å?ey eklemek istiyorum...
BÄ°r ölünün YaÅ?aması için ölüm tanrısnın izni gereklidir.
�lüm büyücüsü Kaldırdıktan sonra �lüm Tanrısına kendisini ispat etmelidir.
Yada YaÅ?arken yapılan anlaÅ?malarda geçerlidir.
Ã?lüm Å?ovayleri genelde paladinin tam tersidir. |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
Vitnai
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 27, 2010 3:17 am |
|
Death Knight lar basit undead beyinsizlerdir diye düÅ?ünenlerdenim.
Senin anlattıgın Warcraft diyarına benzer biÅ?e olmuÅ?. Warcraft'taki Death Knight'ları doru anlatmıÅ?ın.
Onuru olan, undead'e dönüÅ?meyenlere Black Guard denir. Death Knight'ın farkı undead olmasıdır.
Zaten Warcraft'tada Arthas Death Knight'a sonradan dönüÅ?üo. O da 3. oyunda Black Guard sayılır. Sonra Lich Kel'Thuzad'dan yardım alıo falan filan. |
_________________ Puslu gecede yalnız bir kurt... -
Alıntı:"They're just masks you morons." |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Nov 27, 2010 10:27 am |
|
Black Guard bambaÅ?ka bir konsept, yani en azından DnD Black Guard'ı bambaÅ?ka. EÄ?er baÅ?ka sistem veya hikayelerde dediÄ?in gibiyse merak ettim. |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Sat Nov 27, 2010 10:48 am |
|
Blackguard için bir evil clerick bulup Ouitsider bir yaratıkla anlaÅ?ma imzalaman bir baÄ? kurman gerekiyor. Bir Anti Paladin oluyorsun tam manasıyla Smite Good, Detect Good gibi Paladin tersi büyüler geliyor. Ä°lerde Nightmare adında hoÅ? alevli bir at falan da çaÄ?ırabiliyorsun gibi gibi...
DeathKnigth ise bildiÄ?iniz üzere, Ã?st seviye Undeadlerdir yani ölüdür. DiÄ?er üst seviyeli büyü Undead'i lich'in aksine az büyü yaparlar. Genelde kılıç kullanırlar, ezici silaha karÅ?ı hasar alırlar, Command Undead özellikleri vardır gibi gibi...
Arthas'a gelince onun durumunun Blackgurdlıkla ilgisi yok Vitnai direkt olarak Frostmourne ile bir alakası var.Kılıcın bir hükmeden kötücül bir gücü var o yüzden deÄ?iÅ?im oluyor en sonunda da Lich King oluyor kendisi Å?imdilerde ölmüÅ? diye duydum Neyse Blackguardlıkla bir alakası yok onu söyleyeyim ben... |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
|
|
Vitnai
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Nov 28, 2010 3:40 am |
|
Walter, ben Black Guard oluo demedim zaten ona benzer biÅ?e oluo dedim. Ã?ünkü 3. oyunda kılıcı almasına raÄ?men hala yaÅ?ıyordu. |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Sun Nov 28, 2010 3:52 am |
|
Vitnai wrote: |
Walter, ben Black Guard oluo demedim zaten ona benzer biÅ?e oluo dedim. Ã?ünkü 3. oyunda kılıcı almasına raÄ?men hala yaÅ?ıyordu. |
Cataclysm geldi gelecek, artık Arthas hikaye oldu ejderhaların babası geliyor, boÅ? verin isterse black guard olsun onun warcraft evrenindeki rolü bitti çoktan |
|
|
Back to top |
|
|
Vitnai
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Nov 29, 2010 1:04 am |
|
maalesef. benim en sevdiÄ?im karakterlerdendi. ejderhaları filan ben sevmiyorum arthas'ımı istiyorum! undead! undead! ejderhada neymiÅ?!
nese bakalım umarım güzel olur yeni ek paket. |
|
Back to top |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Mon Nov 29, 2010 4:06 am |
|
Kanatlıölümü küçümseme, bence Vitnai.. =) |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
|
|
Vitnai
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Nov 30, 2010 2:56 am |
|
|
Back to top |