Author |
Message |
paul sernine
Gölge Ustası
|
Posted:
Sat Nov 13, 2010 2:54 am |
|
DeÄ?erli loncanın güzide sakinleri, sizleri saygıyla selamlıyorum. Bu selam saygının yanı sıra loncanın durgunluÄ?unun sebep olduÄ?u burukluÄ?a da sahip. Dilerim herÅ?ey bu önemli mekan için iyidir ve bu burukluk gereksiz bir duygudan baÅ?ka birÅ?ey deÄ?ildir. Sizinle paylaÅ?mak istediklerim var. Yüksek müsadenizle baÅ?lıyorum.
HerÅ?ey iyi, hoÅ?. Ä°Å?ler tıkırında. Günler adrenalin ve keyif içinde geçiyor. Neyin ne zaman, nasıl yapılacaÄ?ını biliyor ve ona göre hareket ediyoruz. Ya da olayı akıÅ?ına bırakıyoruz çünkü önümüze ne çıkarsa çıksın, eldeki imkanlar ne olursa olsun olayı kotarmaya yetecek zekaya, tecrübeye, yeteneÄ?e ve kondisyona sahipiz. Sahip deÄ?ilsek o da önemli deÄ?il çünkü baÅ?arısızlıÄ?ın getireceÄ?i olumsuzlukları bertaraf edebileceÄ?imizden Å?üphemiz yok. Ã?zetle bizimki mükemmel bir hayat. Ã?ünkü iÅ?imizde iyiyiz ve bizi motive etmeye yetecek, yeteneklerimizi kullanarak elde etmeyi arzuladıÄ?mıız birÅ?eyler var. Peki nereye kadar...
Sizce var mıdır lonca sakininin bu tür iÅ?lerden elini eteÄ?ini çekmesine neden olabiliecek bir durum. KastettiÄ?im istek dıÅ?ı bir olay deÄ?il. Ä°steyerek bırakmasını saÄ?layacak. Heyecan biter mi??
Egonuz tavan yapsa... Elde edebildikleriniz edebileceklerinizin teminatı olsa, artık hedefler uÄ?raÅ?maya deÄ?mez görünse o zeka dolu gözlerinize... EÄ?er varsa kendiniz için belirlediÄ?iniz en büyük hedefinize ulaÅ?mıÅ? olsanız. Bunun yanı sıra, kendi yolunuzda ilerlerken baÅ?arı için feragat ettiÄ?iniz dünyevi duygular size çekici gelmeye baÅ?lasa... lonca sakininin loncadan ayrılmadan kesinlikle yaÅ?ayamayacaÄ?ı türden duygular...
Ve daha birçoÄ?u...
Sizce mümkün müdür?? |
|
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sun Nov 14, 2010 12:32 am |
|
Gölgelerin zamanı sona erdiÄ?inden beri loncaya eskisi gibi uÄ?rayan yok bu doÄ?ru. Belki de kendilerini yeterince güvende hissetmedikelri içindir artık burada. Ama bu oralarda bir yerlerde olmadıkları anlamına gelmez. Muhtemelen gölgelerde saklanıp olup biteni izliyorlardır sessizce. Ve de gölgelerin hüküm süreceÄ?i o günü bekliyorlardır.
Birkaç gözükara kiÅ?i yeniden iÅ?letirse loncayı, diÄ?erleri de çıkıp gelecektir deliklerinden. Birilerinin yüreÄ?indeki kıvılcım tekrar ateÅ?leyecektir keskin zekalarını ve marifetlerini.
Bir gün olacak belki,
Ama o zamana kadar belki de en iyi yaptıkları Å?eyi yapıp gölgelerde saklanmaya devam edeceklerdir belki de... |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue Nov 16, 2010 2:02 pm |
|
Kiyamet cok sey degistirdi diyarda Paul...
Ne yazik ki diyarin bircok eski gorkemli binasi bos duruyor... Bunlari birgun yeniden canlanir mi bilmiyorum. Canlanirlarsa sanirim gecmise iliskin bircok siri da aciga cikaracaklar... Ama her seyin bir vakti var. Ve insanlarin Zaman'a saygi duymalari gerekiyor.
Yapabilecegimiz sadece bu, Zaman'in bize gosterdigi yola ilerlemek simdilik... |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
MaNiak
Gölge Ustası
|
Posted:
Thu Nov 25, 2010 4:05 am |
|
Gölgelerin arasından çıkarttı burnunu, sadece yüzünün yarısı görünmekteydi, çok uzun zaman olmuÅ?tu ki, sesleri bile tanıyamadı, hangisi kimin sesiydi? Daha yeni gelmiÅ?ti ki diyara yeniden, tutamadı kendini alamadı loncaya geri gelmekten. BomboÅ?tu terkedilmiÅ?... eskiden Å?arap dokülmüÅ? köÅ?elerde küf vardı Å?imdilerde. BaÅ?ını dikleÅ?tirdi ve Uyanın! diye haykırdı loncasına. bakalım sesini kimler tanıyıp dönecekti ustasına? |
_________________ herker özgürdür, sonuçlarına katlandıÄ?ı sürece<br> |
|
Back to top |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Thu Nov 25, 2010 4:21 am |
|
Hiçbir Å?ey için geç deÄ?ildir dönülecek yerler söylenecek sözler oldukça. Buralr küf tutmuÅ? olabilir belki ama yine dökülecektir Å?rplar yerlere lonca haraketlenecektir. Ben bir hırsız deÄ?ilim, gölge ustası olamam belki, ama her yönelimden biraz parça var içimde biraz büyücü biraz ozan, belki birazda hırsızım..
Buradaki sohbetlere her zaman varım.... |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
|
|
MaNiak
Gölge Ustası
|
Posted:
Thu Nov 25, 2010 4:25 am |
|
Zaman gösterecek imparatorluÄ?un ne kadar çabuk yeniden doÄ?acaÄ?ını. Ben seslendim döndüÄ?ümü. Bu sefer fısıldamadım, okuyorum meydan ve burdayım, evimmmm. Güzel evim. |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Nov 25, 2010 4:37 am |
|
"O zaman geç otur Å?öyle de bir içki ısmarlayayım, uzun yoldan gelmemiÅ? olsanız yıllardır niye uÄ?ramıyorsunuz diye sitem ederdim. Å?imdi misafirperverliÄ?imin tam vakti olmalı!" diye iÅ?aret etti masayı, yerleri süpüren hancı. Belini doÄ?rultmakta zorlansa da bunun acısını yüzünden okuyamazdınız onun. Sandalyelerden birine oturdu ve derin bir nefes aldı.... |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Thu Nov 25, 2010 4:38 am |
|
HoÅ?geldin tekrardan eskileri görmek siteyi umutlandırıyor, gerçekten son bir kaç gün site git gide daha da aktifleÅ?iyor bundan dolayı mutluyuz. Gölge ustası, buraları tekrar herakete geçirmen hepimizi sevindirir... |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
|
|
MaNiak
Gölge Ustası
|
Posted:
Thu Nov 25, 2010 4:45 am |
|
DurduÄ?u gölgeden bir adım öteye atarken acısına hakim olamadı "ıgh" dedi kolundan akan kan tam yere damlayacakken uzattı ayaÄ?ını ve yakaladı botlarının tekiyle damlayan kanı. Yaralıydı. Yorgundu. Diyara yeniden döndü uzaklarda olması diyar içindi. Anlatıcam dostlar... olanları. Anlatıcam.
Azalin.... diyebildi sonra sustu.
Ã?ıkarttı cebinden "O" taÅ?ı.
Kanlı eliyle sımsıkı tuttuÄ?u taÅ? kanının altında göz kırptı orda olan ve ona bakanlara. |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Nov 25, 2010 4:56 am |
|
"Dostum, baÅ?ımıza çok iÅ? açmadan hemen Å?u boÅ? odalardan birini ayarlayayım sana. Haydi yaslan bana!". Hancı, hızlıca adamın koluna girdi, ve ona odalardan birine doÄ?ru gitmesine yardım etti.
"Å?u yaralarını sardıktan sonra, eÄ?er tabii istersen, aÅ?aÄ?ı gelip maceralarını anlatabilirsin. Uzun süredir bu sessizliÄ?in ortasında çıldıracak gibiydim. Å?imdi bakalım Å?u yaralara...Hmm...Bunlar biraz beni uÄ?raÅ?tıracak. Å?imdilik ilkyardım uygulayayım, yarın seni bir tapınaÄ?a götürüp Å?ifacılara göstermekte fayda var."
Hancı, çok hızlı ve deneyimli ellerle, adamın yaralarına sargı dolamaya baÅ?ladı... |
|
Back to top |
|
|
MaNiak
Gölge Ustası
|
Posted:
Thu Nov 25, 2010 5:11 am |
|
"SacoKhan" dedi sesi kısılarak. Vaktim yok dinlenmeye, taÅ?ın elinde olduÄ?undan emin oldu birkez daha. Azalin? Buralardamı? Sargıları kabul etmedi. KonuÅ?ma sırasında. AyaÄ?a kalktı kanı çekildi.AktıÄ?ı kolundan yarasına dek durmadı yada duraksamadı. BaÅ?ını kaldırdı baktıÄ?ı uyuÅ?muÅ? kolu ve geriçekilen kanıyla gözleri karsısında duran adama döndü. "Bu taÅ? bu diyarı yok etmeden bu düyardan ayrılıp baÅ?ka diyarlarda gezmek zorundaydım, ama döndüm." Senden tek bir isteÄ?im var, kısa sürede kularlara fısılda MaNiak artık burda. |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Nov 25, 2010 10:30 am |
|
"Aramıza hoÅ?geldin, tabii "biz" diyebileceÄ?imiz kimse pek kalmadı. Kimisi kayıp, kimisi ölü, kaçtılar, gölgelere sıÄ?ındılar pekçoÄ?u da. Ama bileceklerine emin olabilirsin..."
Hancı, adamı kendi haline bıraktı. Biliyordu ki yapılması gereken vazifeleri vardı gölge ustasının. Bu gecelik bu kadar temizlik yeteceÄ?ini düÅ?ünüp kendine bir rom doldurdu. Hareketli günlerin kıvılcımları onu heyecanlandırmıÅ?tı. |
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 26, 2010 8:40 am |
|
Logan buraları cok sesiz buldugu için gelip oturmuÅ?tu bu diyar bu lonca hepsinin üstü tozla kaplıydı sanki...
Å?öle sandalyesindeki tozu sildi eli ile etrafa bakındı Å?öle hafif bir gülümseme belirdi yüzünden
'' efsane diyar burası demek ha... cok geç kalmıÅ?ım sanki tanrılar bile terk etmiÅ? buraları''
Cocukken babası bu diyar hakında cok hikayeler anlatırdı Logan'a Hiç hoÅ?una gitmese bile Babası ona bir Å?ovalyenin ismini vermiÅ?.
Ve Ã…?imidi Burda idi
Etrafa daha dikkatli baktıÄ?ında birileri vardı sanki hala bir sıcaklık, alev almayı bekliyen bir kor parçası var.
Cebinden Son dal sarmasını cıkardı azına koydu ayakarlını çapraz olarak masaya uzatı sandayenin 2 ayaÄ?ı üzerne kalktı
cebinden cıkardıÄ?ı kibriti sandayenin kenarına sürterek yakrtı sigarasından bir nefes cekti.
ama Loganın yüzünü gülümseten Sigara kokusu deÄ?il Kibiritin yandıgındaki barut kokusu idi. |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Dec 02, 2010 2:48 pm |
|
Ozan Firble tanidik diyarin eski zamanlarindan birisini ne zamandir gormemisti. Gulumsedi. Tanrilar bile terk etti, ama ozanlar hala terk etmedi, Logan dedi Logan'a.. Bilirsin genelde en son gidenler biz oluruz... Yani aslinda bir parcamiz da hic gitmez. |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 03, 2010 10:21 am |
|
Logan Sesin GEldiÄ?i Yöne irkilerek baktı nasılda gözden kaçırmıÅ?tı içerde birinin oldugunu nasıl fark edememiÅ?ti
bu konuÅ?ma tarzı bu imalar... Anca babasını anlatıÄ?ı öykülerdeki nerdeyse diyarın tek tanınan ozanı frible olabilirdi. 10 kasabayı cehenleme sokan ozan... kendi kendine gülümsedi...
''Siz beni tanıyorsunuz ama ben sizin adını bilmiyorum...''
ozanı Å?öle bir süzdü bilgelik akıyordu Bir ozana göre hiçte muzur durmuydu.
Rp DıÅ?ı : Bu logan Paladin logan deÄ?il SAÄ?dece isim bulmıyım diye... Aynı ismile yartıÄ?ım baÅ?ka bir karekter... Vay be... |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
|
|