Posted:
Thu Dec 02, 2010 1:27 am
kitapta frodo'yu terkisine alıp,nehri geçen "glorfindel" deÄ?il midir? benim aklımda hep öyle kalmıÅ?..filmde arwen olarak gösteriliyo ama, kitapta sonundaki eklerden baÅ?ka bi yerde isminin geçtiÄ?ini bile hatırlamıyorum ben arwen'in.. bi bakmak lazım tabi..
"i will take the Ring, though I do not know the way"
en eÄ?lenceli kısımlardan biridir bence..
_________________ you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
kitapta frodo'yu terkisine alıp,nehri geçen "glorfindel" deÄ?il midir? benim aklımda hep öyle kalmıÅ?..filmde arwen olarak gösteriliyo ama, kitapta sonundaki eklerden baÅ?ka bi yerde isminin geçtiÄ?ini bile hatırlamıyorum ben arwen'in.. bi bakmak lazım tabi..
doÄ?ru diyorsun scythe ama filme biraz duygusallık katmak için CANIM glorfindel'i çıkartıp arweni koydular o sahneye
Posted:
Sat Dec 04, 2010 6:16 am
dün yeniden baktım kitaba,dediÄ?in gibi glorfindel imiÅ? arwen'in yerine.. yazık olmuÅ? gerçekten, kitapta baÅ?ka bi yerde adı geçmese de, tıpkı gandalf gibi balrogla savaÅ?ıp geriye gelmiÅ?tir kendisi ve büyük elf kralları zamanında bile ordulara kumanda etmiÅ?tir.. Haldir'i miÄ?ferdibi savaÅ?ında gösterip glorfindel'i hiç göstermemek pek güzel olmamıÅ? sanki.
_________________ you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum