Aslında baya uzundu da ben kestim içinden parça parça.. Ã?Zellikle sistem konusunda baya uzatmıÅ?ım neredeyse bir A4'ün tamamı kadardı. Yine de çok eÄ?lendim. Yorumlarından dolayı herkese çok teÅ?ekkür ederim
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
KeÅ?ke daha uzun olsaymıÅ? Aegron, uzun olması okunabilirliÄ?ini etkisiz kılmıyor bir metinin eÄ?er güzel olursa.
Güzel bir röpörtaj olmuÅ?, biraz dnd kısımlarını daha fazla görmek isterdim kendi adıma ama aegron kendi kesmiÅ? onları ne yapalım =) Kısaca keyifli hoÅ? bir röpörtaj olmuÅ?. OcakbaÅ?ı Nostaljilerinin devamını beklerken, Büyücüler adlı hikayesinin de devamını bekliyoruz catboydan buradan hatırlatayım dedim.
Ellerinize saÄ?lık bu güzel çalıÅ?maların devamının gelmesi dileÄ?iyle.
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur.
Kısa kesmemin bir nedeni de benden sistem detaylarını deÄ?il sadece sevdiÄ?im sistemlerin sorulmuÅ? olmasıda oldu. Cevabı yazdıktan sonra ayrıntıların soruya çok abes kaçtıÄ?ını düÅ?ündüÄ?üm için sildim. SaÄ?lık olsun. Zaten bilgi bankasında bir problem olmassa bir iki haftaya oldukça çok Å?ey paylaÅ?mayı planlıyorum
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
Benim cok hosuma giden bir bolum oldu. Acikcasi en cok katildigim tanim Efla'nin tanimi, Aegron, sitede dolasan gezgin bir ozani andiriyor benim gozumde de... Aslinda bu acidan benim karakterime de yakin kisilerden birisi.
Bunun disinda sitede ne kadar sure gecerse gecsin, hep genc hayal ettigim insanlar var, acikcasi Aegron da su anda onlardan birisi gibi gorunuyor. Ne kadar yil gecerse gecsin, hep etrafindaki insanlara gencligi hatirlatacak diye dusunuyorum. Umarim da oyle olur.
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum