Bir ara okuyup sonra yazmaya niyetliyim ama baÅ? edeedim amma yazmıÅ?sınız arkadaÅ?.
geleyim de biraz ortalıÄ?ı karıÅ?tırayım. Benim karakterlerim sahneden çekilmiÅ? mi acaba en çok merak'ı merak ettim =)
Benim de kafam karıÅ?tı arkadaÅ?, bir baktım yedi günah filan geçiyor sonra araya Deccal'i sokmuÅ?lar Å?imdi de minotour, kaos filan geçiyor bu ne hız ya?
Dört atlının yanı sıra, Å?eytan ve yedi günahı katıldı hikayeye, önce izliyordu Retlaw sonra olaya müdahale etti. Ardından Deccal'ı dört atlının karÅ?ısına sürdü retlaw piyon için deccal bundan habersiz, çıldırıyor.
Dört atlı ve üç yaya, daha önce yedi kiÅ?iler olduÄ?una dair bir kaç hikaye okudum. Onlar Kaos, Azap ve Yeis (ümitsizlik) diÄ?er üçü Retlaw üçünü diÄ?er dördüne karÅ?ı kıÅ?kırtıyor amacı yeni tanrı omak meleklere de savaÅ? açtı...
Å?imdi Kaos ve Azap, Yeis'i bulmaya giderken Retlaw sahneden çekiliyor, Yeni bir türk profesöer ekleniyor hikayeye. BarıÅ? ve Melekler Retlaw'In yanına mı gelecekler. Dört büyük melek, SavaÅ?a hazırlanıyor. Dört Atlı ise deccalın hükümdarlıÄ?ına karÅ?ı duracak gibi...
Ne olacak, Efla ve catboy sizde yazılarınızı ekleyin bakalım. En uzun kulaktan kulaÄ?a öyküsü bu uzun olsun. Ã?stad Firble yorum yapmamıÅ? buraya, onu da bekliyoruz....
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur.
Yorum yapmadan once devam yazdim... Aslinda zaten ilerleyecegi belli oldugunu dusundugum sekilde ilerletmeye calistim... Yani Baris'i Retlaw'a katacagim belliydi sanirim... Yeni karakterleri asil sahneye cikarma isini Walter'a biraktim acikcasi....
Efla senin Merak ne yazik ki yok oldu... Cehennemde iblisler parcaladi sanirim onu... Yok olmadan once de, Deccal'i Dunya'ya getirdi, yani hikayeyi kokunden degistirdi aslina bakarsan...
Simdilik durum bu... Aslinda Retlaw'in simdilik yeni oyunculari sahneye sokmasi bile gereksiz gorunuyor, isler fena halde istedigi gibi gidiyor, yine de tabii avantajlarini arttirmak istiyor olabilir... Ne de olsa, islerin ne zaman aleyhine donecegi belli olmaz...
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Hmm... Su ana kadar ben pek karakter katmadim, zaten var olan karakterlerle ilgili bir seyler yazmaya calistim... Ama neden olmasin... Ama iste ben daha cok duzen olusturmaya calisiyorum, senin hikayendeki Firble gibi biraz...
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
catboy gel sende ekle bir Å?eyler, bir çok yeni karakteri de ben ekledim umarım Firble'ı kızdırmıyordur bu durum =)
Bence güzel duruma getirmiÅ?sin, Retlaw'ı ben sahneden yavaÅ?ça çekeceÄ?im. Profesörün konuÅ?ması sizce, nasıldı sizce genel manada dört atlı ve üç yayayı anlatan bir konuÅ?maydı. Yakında bende ekleyeceÄ?im yeni bölümü ...
DediÄ?im gibi catboy ile Efla'yı da bekliyoruz öyle deÄ?ilmi Fible =)
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur.
Acikcasi aklimdaki hikayeyi uc kere bastan sona degistirdim, benim hikayeyi sonuna kadar planlama gibi kotu bir huyum var... Yani Kadin Erkek Savasi ile, Deccal olmadan sadece Dort Atlinin oldugu hikayeyi de sonuna kadar planlamistim... Ama olsun, sonucta burasi kulaktan kulaga hikaye durmadan degisecek...
Henuz aklimda uc yayanin hikayeye nasil sokulacagina iliskin bir fikir belirmedi, o acidan seni bekliyorum Walter... Etkileyici bir giris olmus kesinlikle, onlarin ortaya cikmasi sanirim, en azindan geleneksel Deccal oykusunden de bir sapma olacak, tabii benim oykuyu bildigim kadari ile.
Hmm... Acikcasi ben Deccal in kolayca ilereyecegi uzerine kurmustum hikayeyi... Ama onun ilerleyisini biraz daha zorlastiririm, ama ne olursa olsun, diger tum devletler birlestiginde bile cok etkin olamazlar gibi geliyor acikcasi bana. .
Olamazlar tabi ama paÅ?a paÅ?ada boyun eymezler deÄ?il mi ? =)
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum