Author |
Message |
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 07, 2010 4:48 am |
|
LEAGUE OF lEGENDS oYNIYAN vARMI ARAMIZDA arkaslar. ? |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 07, 2010 4:50 am |
|
http://www.youtube.com/watch?v=IzMnCv_lPxI |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
Artemis Entreri
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 07, 2010 4:56 am |
|
Ben ilk çıktıÄ?ında baÅ?lamıÅ?tım o zamanlar Amerika serverı vardı sadece, bir süre oynamıÅ?tım sonra iÅ?lerin yoÄ?unluÄ?undan bırakmıÅ?tım. Geçenlerde tekrar baÅ?ladım avrupa serverında, ismim Kupapa, seviye 20 filanım. |
_________________ Been there. Seen that. Got the scars. |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Tue Dec 07, 2010 4:59 am |
|
Logan wrote: |
Biraz Türkçeye özen göstererek yazsak, yani en azından baÅ?lıkta insan büyük harf küçük harf karmaÅ?ası yaratmaz, neden bahsettiÄ?ini hiç anlamadım açıkçası. Belki bilen biliyor bak Artemis anladı diyebilirsin, ama ben bu kadar yazım hatasını artık kaldıramıyorum kusura bakma. Ã?ok ama çok rahatsız oldum, belirtmek istedim sadece... |
|
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 07, 2010 7:57 am |
|
VerdiÄ?in link bir hayli heveslendirici görünüyor.Aslında mmorpg'ye bir son vermiÅ?tim en azından bir süreliÄ?ine, fakat aklıma düÅ?medi deÄ?il Sistemler hakkında biraz bilgi verebilirseniz güzel olurdu. |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue Dec 07, 2010 8:14 am |
|
Bu LOL denen Å?ey DOTA'nın bedava ve sürekli güncellenen hali oluyor deÄ?il mi? |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 07, 2010 9:58 am |
|
Hımmm ewet öle oluyor nerdeyse her 10 güne bir yeni bir hero cıkıyor karÅ?ımıza...
dota gibi 4 skiili var Bunları q w e r ile kontorl ediyorsun
ayrı eten uzun sürede dolan d ve f tuÅ?ları ile kontrol etiÄ?in 2 skilin daha var ...
her heronun ayrı eten bir pasif skili var...
oyun dota gibi fazla hız gerektirmiyor daha cok kontol ve hınzırlık gerktiren bir oyun...
Dota map benziyor...
Bilgi almak için www.loltr.com adresinden yaralana bilirsin ki Orda modum
nick: NokiaN93
amerika serverında oynıyorum nick :NokiaN93
site hemen hemen türkçe Heroların skillerinin türkçe açıklaması ve oyunun anlatımı var.
Zaten oyunu yükliyip çalıÅ?tırdıÄ?ınız zaman belli baÅ?lı öÄ?retici görevler var. |
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 07, 2010 10:02 am |
|
catboy wrote: |
Logan wrote: |
Biraz Türkçeye özen göstererek yazsak, yani en azından baÅ?lıkta insan büyük harf küçük harf karmaÅ?ası yaratmaz, neden bahsettiÄ?ini hiç anlamadım açıkçası. Belki bilen biliyor bak Artemis anladı diyebilirsin, ama ben bu kadar yazım hatasını artık kaldıramıyorum kusura bakma. Ã?ok ama çok rahatsız oldum, belirtmek istedim sadece... |
Klavyem bozuk kusra bakma ... |
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 11, 2010 5:30 am |
|
Yahu ben mi beceriksizim yok mu bu kayıt olduktan sonra oyuna giriÅ?te farklı bir problem mi var ? Bir türlü kullanıcı adımla Å?ifremi uyuÅ?turamadım birbirine, üstelik mail de gelmiÅ? olmasına raÄ?men :S |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
|
|