Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - ...Aralık Ayının En iyi Hikayesi...
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

...Aralık Ayının En iyi Hikayesi... View next topic
    View previous topic
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
    Author Message
    Walter
    Yönetici

PostPosted: Thu Dec 09, 2010 9:48 pm Reply with quoteBack to top

Aralık ayının en sevilen en beÄ?enilen hikayesini seçmek üzere, anket üsülunden yorumları da buraya yazarak oluÅ?ulacak. ayın 26 'sına kadar anket oylaması yapılacak. Kazanan kiÅ?inin hikayesi 1 ay sabit kalmasıyla beraber altı ay boyunca en çok hikayesi beÄ?enilen, kiÅ?iye bir süpriz hediye,

Hikayeleri anket Å?eklinde yazdım oraya oylayabilirisiniz, yorumlarıda bu baÅ?lıÄ?ın altına yapabilirizsiniz..

Ä°yi oylamalar arkadaÅ?lar...

Last edited by Walter on Tue Dec 28, 2010 10:03 pm; edited 3 times in total
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mail
    Artemis Entreri
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 09, 2010 10:08 pm Reply with quoteBack to top

-Å?öyle yapsak nasıl olur-
    Her ayın kendine ait bir yarıÅ?ması olsun. Bir önceki ayın 7 si ile o ayın 7 sine kadar olan zaman içerisinde paylaÅ?ılan hikayeler bu yarıÅ?maya dahil olur. Ã?rneÄ?in Aralık ayının yarıÅ?ması için Kasım'ın 7 sinden AralıÄ?ın 7'sine kadar yazılmıÅ? olan bütün hikayeler otomatik olarak yarıÅ?maya katılır. (AralıÄ?ın 7'sinden sonra yayınlanan bütün hikayeler Ocak yarıÅ?masına dahil olur.) 15 gün boyunca deÄ?erlendirilir elimizdekiler. DeÄ?erlendirme sonucunda da küçük sürprizler verebiliriz. Mesela bu ay için yapılacak yarıÅ?mayı ben sponsor etmek isterim ufak bir hediye ile.

Ne dersiniz?

Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu Dec 09, 2010 11:39 pm Reply with quoteBack to top

Oyum büyücüler için, nefes kesici bir heyecanla ilerliyor Smile

Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu Dec 09, 2010 11:45 pm Reply with quoteBack to top

Yalnız oylamadan önce hepsini okumamız gerekmez mi? Very Happy

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 09, 2010 11:52 pm Reply with quoteBack to top

Yaa Smile yarıÅ?ma mıı :p hükmen malup olmak istiyorum :p kalbim bu yaÅ?tan soınra yarıÅ?malara dayanmaz benim Smile

İlginç bir fikir... Yoksa daha önceden de yapılıyodu da ben mi ilk kez gördüm Smile

Androner
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 09, 2010 11:56 pm Reply with quoteBack to top

ben Illyra'ya oy verdim Smile

Yönetici

PostPosted: Fri Dec 10, 2010 12:15 am Reply with quoteBack to top

Artemis Entreri wrote:
    -Å?öyle yapsak nasıl olur-
    Her ayın kendine ait bir yarıÅ?ması olsun. Bir önceki ayın 7 si ile o ayın 7 sine kadar olan zaman içerisinde paylaÅ?ılan hikayeler bu yarıÅ?maya dahil olur. Ã?rneÄ?in Aralık ayının yarıÅ?ması için Kasım'ın 7 sinden AralıÄ?ın 7'sine kadar yazılmıÅ? olan bütün hikayeler otomatik olarak yarıÅ?maya katılır. (AralıÄ?ın 7'sinden sonra yayınlanan bütün hikayeler Ocak yarıÅ?masına dahil olur.) 15 gün boyunca deÄ?erlendirilir elimizdekiler. DeÄ?erlendirme sonucunda da küçük sürprizler verebiliriz. Mesela bu ay için yapılacak yarıÅ?mayı ben sponsor etmek isterim ufak bir hediye ile.

Ne dersiniz?

Å?imdi batı, her ay hediye vermek zor olabilir diye 6 ayda en çok ay birincisi olana verelim diye düÅ?ünmüÅ?tüm. Bu ay sponsor olma isteÄ?in çok güzel bir Å?ey diÄ?er aya da ben sponsor oldum diyelim. Sonraki aylarda tıkanabilir diye düÅ?ündüm.

Ayrıca dediÄ?in mantıklı 7sinden baÅ?lamak mantıklı ama bu ay ilk ay olduÄ?u için elimizdeki tüm hikayeleri bir oylayalım istedim. bugünden itibaren on beÅ? gün olsun batının da dediÄ?i gibi. yani 26.sına kadar oylama sürecek. Yukarıyı da editleyeyim. Ä°stediÄ?iniz gibi oylayabilirsiniz. Bu süre zarfında hikayeleride okuyabilirsin Alenthas, zamanın olursa eÄ?er olmazsa en çok beÄ?endiÄ?ine ver oyunu.

Yeminer bu ilk, ama her ay burada bulunduÄ?um süre zarfında devam etmesini ve gelenekleÅ?mesini temenni ediyorum ben yukarıdaki Alenthas ve Yeminer'in ki dıÅ?ında hepsini okudum. Okuyup ona göre hepsini yorumlayarak oyumu vereceÄ?im.

Bilginize...

Walter...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 10, 2010 4:14 am Reply with quoteBack to top

DoÄ?ru diyorsun, tıkanana kadar böyle devam edebiliriz diye düÅ?ünüyorum.
    Vereceklerimiz genelde küçük hediyeler olacaÄ?ı için çok kolay da tıkanmayız heralde.
    Efla da mesela ödül vermeyi çok sever. Very Happy (bknz: zorla sponsorluk)
    Katılım artacaksa ve hikaye yazmaya teÅ?vik edecekse ben hep sponsor olmak isterim.
    Bakarsın ilerde sponsor olmak için kuyruÄ?a gireriz Razz

Image

Sponsorluk iÅ?ine tamam diyorsanız bu ayın ödülü de bu kitap olsun.

Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Fri Dec 10, 2010 4:35 am Reply with quoteBack to top

Arada benim de öyküm olduÄ?u için tarafsız olmak adına ankete katılmamayı uygun buluyorum, ama bunun yanında çoÄ?u kiÅ?inin sadece sevdiÄ?i kiÅ?ilerin öykülerini okuyup ankete katılacaÄ?ını tahmin ediyorum yorum yazdıklarında da sadece kime oy verdiÄ?ini belirteceklerdir. Yani bence pek saÄ?lıklı bir sonuç alamayız bu Å?ekilde, bir jüri oluÅ?turulursa ya da Walter ve bir kaç saray üyesi ilgilense daha mantıklı olurdu bence...
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Fri Dec 10, 2010 4:46 am Reply with quoteBack to top

catboy wrote:
    Arada benim de öyküm olduÄ?u için tarafsız olmak adına ankete katılmamayı uygun buluyorum, ama bunun yanında çoÄ?u kiÅ?inin sadece sevdiÄ?i kiÅ?ilerin öykülerini okuyup ankete katılacaÄ?ını tahmin ediyorum yorum yazdıklarında da sadece kime oy verdiÄ?ini belirteceklerdir. Yani bence pek saÄ?lıklı bir sonuç alamayız bu Å?ekilde, bir jüri oluÅ?turulursa ya da Walter ve bir kaç saray üyesi ilgilense daha mantıklı olurdu bence...

Katılıyorum.

Bu arada ödül de pek ilgimi çekti. Güzele benziyor.

Bir de Å?öyle bir Å?ey var, ben hepsini okudum diyelim ama insan doÄ?al olarak kendininkini beÄ?enir. Kendime mi oy vereceÄ?im yani? Neutral

Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Fri Dec 10, 2010 6:04 am Reply with quoteBack to top

Bir de Å?unu da belirtmeden geçemeyeceÄ?im, mesela Aralık ayı denmiÅ? ama çoÄ?u öyküler Illyra'nın Ä°hanet mektupları ilk aklıma gelen çok önceden baÅ?layan ve Aralık ayında da devam eden öykülerden, dahası Aralık ayından sonra da devam edecek. Yani o halde devam ettiÄ?i sürece Ocak ayı için de aday listesinde olmalılar, çünkü öyle olmadıÄ?ında bazı aylar olacak hiç yeni öykü yazılmamıÅ?, eski öykülere devam edilmiÅ? olacak o zaman ayın öyküsü seçilmeyecek mi? Aklıma takıldı bu sorular da...
    Walter
    Yönetici

PostPosted: Fri Dec 10, 2010 6:10 am Reply with quoteBack to top

Kendinizinkini hesaba katmayacaksınız, tabi. Kimse kendine oy verecek derecede kendini kandırmya çalıÅ?acaÄ?ına inanmıyorum. Benim öykümde var ben kendi öykümü tabi ki deÄ?erlendirmeyeceÄ?im diÄ?er dört öyküden birine oy vereceÄ?im. Kendi öykünüzü hesaba katmazsınız arkadÅ?lar, belirtme gereÄ?i duymadım kendi öykümüzde var diye katılmamazlık yapmayın diÄ?er öykülerden birine oy verebilirsiniz bu adaletsizlik olmaz.

Bu bir öykü yarıÅ?ması deÄ?il En beÄ?enilen hikayeyi seçiyoruz. Forumda en ilgi çekebilmiÅ? beÄ?enilmiÅ? hikaye, olacak. Androder mesela Alenthasın öyküsünü okumamıÅ? olabilir ilgisini çekmemiÅ?tir, + 18 sakıncalı gelmiÅ?tir gibi. Bu bir forumda beÄ?enilen öyküyü seçmek, O öyküyü de sabit yapmak ve yazarına ödül vermek. Olay bundan ibaret.

Ben her hikayeyi okuyup yorum yapacaÄ?ım. Yapmak isteyenler için süre de veriliyor. Ama herkes bunu yapmak zorunda deÄ?il, çünkü bu jurili falan bir yarıÅ?ma deÄ?il. Biri Illyra'nın öyküsünü beÄ?endiyse çok hoÅ?una gittiyse diÄ?erleri ilgisini çekmediyse Illlyra'nın iöyküsüne oy verdiyse, burada haksızlık yok. Ã?ünkü bu bir öykü yarıÅ?ması deÄ?il, en baÅ?ta söylediÄ?im gibi. Forum kullanıcılarının beÄ?enisini ölçmek için yapılan hem yazarlarımız için forum da ne tür öykü seviliyor onu görmek hem de....

Ayrıca Batı'nın hediyesi ve desteÄ?i için çok teÅ?ekkür ediyorum. Güzel bir eser hediye için, evet arkadaÅ?lar oylama devam ediyor son gün 26 Aralık,

Catboy'un mesajına ultra edit hizmeti = Yukarıda Batı açıkladı durumu ama bu ilk yarıÅ?ma için. Bu ay içinde devam yazılmıÅ? öyküler, 1 yazarın 1 öyküsü Å?eklinde açtım. Tabi bir öykü bir daha katılamıyor bu ankete. Bu da farklı öykülere teÅ?vik edecek yazarları hemde yeni insanların da yazmasını saÄ?layacak. Durum bu Å?ekilde...

Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Fri Dec 10, 2010 6:24 am Reply with quoteBack to top

O zaman ben gönül rahatlıÄ?ıyla Illyra diyebilirim, sebebi ise tamamen Å?udur ocakbaÅ?ında mektup stilinde öykü yazan ilk kiÅ?i olması, orijinal bir Å?ey denediÄ?i için tebrik ediyorum bir daha... Smile
    Walter
    Yönetici

PostPosted: Fri Dec 10, 2010 6:28 am Reply with quoteBack to top

AnlaÅ?mazlıÄ?ın çözüldüÄ?üne sevindim catboy, Bu arada oy atan herkesin oyunu kime attıÄ?ını ve en azından nedenini buraya yazmasını rica edeceÄ?im. Catboy ve Illyra'nın yaptıÄ?ı gibi...

Mesela benim öyküye biri oy atmıÅ? kim attı acaba ? Buraya da yazılmamıÅ?. Merak ettim Å?imdi....

Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Fri Dec 10, 2010 6:37 am Reply with quoteBack to top

YettiÄ?i yere kadar sitenin imkanları yetmediÄ?i yerde benim kendi imkanlarım da hizmetinizdedir tabi. Devam ettirebiliriz ufak kitap hediyeleri almak çok sıkıntı olmasa gerek.

Hep diyorum siz yeter ki bir Å?eyler yapın hediyedir sponsordur onları bir Å?ekilde halletmeye çalıÅ?ırız. TıkandıÄ?ınız yerde ben bunu yapıcam hediyeyle de artık Efla uÄ?raÅ?sın diyebilirsiniz =) Yeter ki bir Å?eyler yapılsın.

Açıkçası bu aralar okuduÄ?um öykülerin hepsi güzeldi sitede zorlu bir mücadele olacak gibi. Bakalım...

Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum