Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - En Karizmatik Anime Karakteri..
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

En Karizmatik Anime Karakteri.. View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Walter
    Yönetici

PostPosted: Sat Dec 11, 2010 1:36 pm Reply with quoteBack to top

Soru açık en karizmatik olanı kim ?

Sırayla isimleri ve karakterleri açıklayacaÄ?ım..

Aizen Souske

Image

"Kibrin çok fazla ukitake, baÅ?langıçta kimse gökte deÄ?ildi. Ne sen ne ben ne de tanrı..."

"Fazla güçlü sözler söyleme seni zayıf gösterir." diyen

Bleach animesinin baÅ? kötü karakteri, kısaca Aizen çok güçlüdür, yakıÅ?ıklıdır ve zekidir. Karizmanın vücut bulmuÅ? halidir. Emre deÄ?il ölüme itaat eden on espadayı rahatlıkla kontrol edebilmiÅ?, çok güçlü sayılabilecek on bir büyük takım kaptanını rahatça yenebilmiÅ?, anime severleri kendine hayran bırakmıÅ?tır.

Son olarak..

"Ben kimseye bana güvenmelerini söylemedim onlar ben güçlü olduÄ?um için yanıma geldiler, büyük krallar böyle doÄ?ar, büyük hükümdarlar böyle doÄ?ar, Tanrılar böyle doÄ?ar.."

"Whitebeard " Edward Newgate

Image

"Uzak durun, onlar beni bu kadar kolay yenebileceklerini mi zannediyorlar. Benim yardıma ihtiyacım yok , çünkü ben... çünkü ben Beyazsakalım..."

En büyük Korsanlardan biri, Dünyanın en güçlü adamı ünvanına sahip, ama o güce deÄ?il dostluklara ve tayfasına deÄ?er veren büyük bir korsan, kendisine kılıç saplayan tayfasına bile sarılarak. Onu affettiÄ?ini söyleyebilen biri. Tayfası onu Baba diye çaÄ?ırır. Bir tayfası haps edilip idama gittiÄ?inde bile bütün gücünü onu kurtarmaya adamıÅ?tır. Ä°niÅ?i duruÅ?u karizma olan bir karakterdir. Deprem yaratıp tsunamiler oluÅ?turan, daÄ?ları çevirip okyasunun Å?eklini deÄ?iÅ?tiren aynı anda bin denizciyi havaya ucuran bir adamdır bu. Büyük adamdır. Ey gidi hey..

"Marco, o çocuÄ?a bir Å?ey olursa seni asla affetmem."

Uchiha Ä°tachi

Image

"Sen neden güçsüzsün biliyor musun kardeÅ?im ? Ã?ünkü sende nefret yok."

Kendi annesini, babasını, sevgilisini, en yakın arkadaÅ?ını katleden. KardeÅ?i hariç bütün klanını kendi elleriyle öldüren bir adam. SoÄ?uk ve vakur duruÅ?uyla gücü ve karizmasıyla tavan yapmakta. Aizenden farkı Aizen gibi alaycı deÄ?ildir. Uchiha Ä°tachi, hüzünlü duruÅ?uyla içinde her zaman bir piÅ?manlık olduÄ?u izlenimini veriri. Veshasıl büyük güçlü karizmatik karakterdir.

"Kendini onu kurtarmak için feda edebilecekmisin ? Sana bu tekniÄ?i veriyorum umarım bunu hiç bir zaman kullanmazsın."

Urahara Kisuke

Image

"Gardını düÅ?ürüyorsun derken Kidomdan kaçtıÄ?ın için deÄ?ildi. Eski sen bana asla düÅ?ünmeden iki kez saldırmazdı."

Urahara tüm cıvıklıÄ?ına, eÄ?lenceli, patavatsız görünümüne raÄ?men accayip planlı, her Å?eyi tartan, zeki ve güçlü bir adamdır. dövüÅ?ürken bile devam eden oyunculuÄ?u, Å?abalak hali bitip ciddiyeti baÅ?ladıÄ?ı anda kelimenin tam anlamıyla nefes kesici olur. Zeki hamlelerle rakibini tartan tuhaf görünen bir o kadar da Å?aklaban olan bu adam Aizen Souske'ye karÅ?i dik durabilen tek adamdır..

Kendi kendisini tanıttıÄ?ı an..

"Yare...Yare.., En nihayetinde ben dürüst, yakıÅ?ıklı, sıradan ve Sapık bir iÅ? adamıyım."

Hatake Kakashi

Image

"Evet kurallara uymayan bir ninja belki çöptür, ama biliyor musun yoldaÅ?larını arkada bırakan bir ninja çöpten daha fazlasıdır.."

Kakashi, eÄ?itmendir. Yüksek seviye güçlü bir Nijadır.Gerek yarim yarim actigi gozleriyle, gerek umursamaz tavirlariyla, gerek de elinden dusurmedigi erotic kitaplarla karizmatik karakterlerden biridir. Ã?ok zeki bir adam olup, taktikde bir numaradır, çok güçlü tekniklere sahiptir ama bunu çok fazla kullanamamakta yorulmaktadır. Yine de görüldüÄ?ünde yüz gülümseten karizmatik karakterlerdendir...

"Neden mi gaç kaldım ? Yolda yürürken bir kız gördüm beraber dans etmek istedi kıramadım o yüzden."

Roronoa Zoro

Image

"Kılıç isterse herÅ?eyi kesebilir, keskin bir kılıç yoktur, keskin kullanılmayan bir kılıç vardır."

Zoro, En büyük Kılıç ustası olmak isteyen kahramanımız. Kafasına bandanayı taktıÄ?ında karizması artan, güçlü bir karakterdir. Ã?ok zeki deÄ?ildir yol bulma kabiliyeti yoktur ama dövüÅ?leri en zevkli olan, tayfasına ve kaptanına baÄ?lı karakterlerden biridir.Birisi ona kılıcıyla meydan okursa asla geri çevirmeyen ve dövüÅ?ürken acı diye bir Å?ey tanımayan bir karakter olsa da tembelliÄ?iyle de dikkat çeker. Ayrıca prensip sahibidir kadınlara asla kılıcını doÄ?rultmaz...

"Hiç bir Å?ey, hiç bir Å?ey olmadı." ( Bir çok adamdan hasar aldıktan sonra arkadaÅ?ları ve tayfa ölmesin diye aÄ?ır yaralanan kaptanının acılarını çektikten sonra kan revan içindeyken, ayakta sabit durup söylediÄ?i söz...)

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Dec 11, 2010 8:01 pm Reply with quoteBack to top

Eline saÄ?lık, çok güzel hazırlamıÅ?sın.

Bleach in daha 6'ıncı bölümünde kaldım. Daha hiç Naruto'ya baÅ?lamadım. Fakat, Fairy Tail'de 56'ıncı bölümde, çıktıkça izliyorum.

Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Sat Dec 11, 2010 8:09 pm Reply with quoteBack to top

Aslında Bleach'ten byakuya da aday olabilirdi belki ama çok fazla bleach karakteri olurdu. Animelerin tamamını izlemediÄ?im için pek bir yorum yapamayacaÄ?ım.

Aslında genel karizma olarak Aizen'in daha fazla olduÄ?u tartıÅ?ılabilir ama Uruhara'nın kendine has bir tarzı var ayrıca:

Spoiler:
    Onu bu denli güçlü yapan hogyoku uruhara'nın eseridir. Ve aizen de hogyoku olmasaydı çoktan yenilmiÅ? olacaÄ?ını iltiraf etti

Neyse tarz benim için çok önemli. Aizen fazla ukala geliyor.

Walter
    Yönetici

PostPosted: Sat Dec 11, 2010 8:21 pm Reply with quoteBack to top

TeÅ?ekkürler Mark, Whitebeard ve Zoro One piece Ä°tachi ve Kakashi Naruto, Aizen ve Uruhara Blaech animesindendir...

İnanki Efla, Byakuya ile Urahara arasında kaldım, Uraharayı seçtim. Hepsinden iki iki yaptım daha iyi olur diye...

Animeleri izlemedik diye Yorum yapmamazlık etmeyin az çok bilgi verdim karakterlerle ilgili...

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum